Cultura

Turneu de mare succes în Germania Balerinii constănțeni, copleşiţi de binemeritate aplauze

Astăzi, la Witten - Städtischer Saalbau, Compania de Balet a Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski” din Constanţa va prezenta spectacolul „Romeo şi Julieta”, în cadrul tradiţionalului turneu de iarnă din Germania.
 
Derulat în perioada 7-19 decembrie, turneul se organizează de mai bine de 37 de ani, iar anul acesta cuprinde trei titluri: „Romeo şi Julieta“ şi „Crăiasa Zăpezii“ - ambele avându-l coregraf pe Horaţiu Cherecheş, şi „Lacul Lebedelor“, în coregrafia lui Mihai Babuska.
 
Turneul a debutat în orăşelul Bad Arolsen, cu spectacolul „Crăiasa Zăpezii”. Conform directorului de balet, Monica Cherecheş, care se află alături de balerini în Germania, turneul a luat startul cu succes, publicul german aşteptându-i pe balerini cu nerăbdare, ca în fiecare an, şi răsplătindu-i cu aplauze îndelungi şi bătăi din picioare, un obicei care arată aprecierea publicului pentru spectacolul prezentat.
 
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Interviu live. Pe fondul problemelor financiare existente în TNOB Horaţiu Cherecheş - „Cu siguranţă, maestrul Danovski ar fi readus teatrul la Primărie sau la Consiliul Judeţean!“

16 Oct 2018 1048

Interviu Live Balerinul Horaţiu Cherecheş vorbeşte despre situaţia Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski” Constanţa

14 Oct 2018 3885