Cultura

Vineri, la Teatrul „Oleg Danovski“ Artistul care a cântat cu Angela Gheorghiu, Plácido Domingo și José Carreras vine la Constanța

Se anunță un concert deosebit vineri seară, la Teatrul de Operă și Balet „Oleg Danovski“, avându-l ca dirijor și solist saxofon soprano pe Adrian Petrescu, un artist care a cântat alături de mari interpreți precum: Angela Gheorghiu, Plácido Domingo și José Carreras.
 
În programul concertului programat de la ora 18.30 și intitulat sugestiv „Bijuterii muzicale“, se află lucrări îndrăgite, precum: Glinka - uvertura la opera „Ruslan și Ludmila“, Bizet - farandola din Suita nr. 2 „L`Arlesienne“, Rodrigo - „Mon Amour“, Rossini - uvertura la opera „La Gazza Ladra“, Sartori - „Con te partiro“, Strauss - „Cachucha Galop“, Badelt - „Pirații din Caraibe“, Lovland - „You Raise Me Up“, Shostakovici - Vals nr. 2 din Suita de jazz și Gimenez - „La boda de Luis Alonso“.
 
Duminică, tot de la ora 18.30, iubitorii muzicii sunt așteptați la o... nuntă pe ritmuri mozartiene. Sub bagheta dirijorului nipon Koichi Inoue, pe scenă vor evolua, în „Nunta lui Figaro“, Akiko Hayakawa - Japonia, Marius Eftimie, Cătălin Țoropoc - București, Smaranda Drăghici, Lucia Mihalache, Constantin Acsinte, Magda Marcu, Doru Iftene, Mădălin Băldău - debut, Laurențiu Severin, Mihaela Ionescu și Adrian Bădilă. Regia artistică a spectacolului este semnată de Ștefan Neagrău, iar scenografia e realizată de Eugenia Tărășescu-Jianu.
 
Biletele pentru acest eveniment pot fi procurate de la agenția teatrului, la prețuri de 20, 25, 30 și 40 de lei, în funcție de locul ocupat în sală. Copiii și elevii, pe baza carnetului de elev vizat la zi, vor plăti pe un bilet 8 lei, iar pensionarii și studenții, pe baza talonului de pensie, respectiv a carnetului de student vizat la zi, vor cumpăra un tichet cu 15 lei.
 
Sursa foto: Facebook - Teatrul „Oleg Danovski“
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” revine după sărbători cu șapte spectacole de excepție

10 Jan 2019 567

„Liliacul” vine la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța

08 Jan 2019 433

Spectacol dedicat Zilei Culturii Naționale și zilei lui Mihai Eminescu, la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța

07 Jan 2019 494

Divertismentul muzical „O sole mio” la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța

07 Jan 2019 538

Tradiționalul Concert de An Nou, spectacolul de început de an oferit de Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”

04 Jan 2019 607

Balerinii Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” foarte apreciați la Turneul de iarnă din Germania

17 Dec 2018 293

„Un concert de înaltă ținută, care se adresează sufletelor“ Ultima reprezentație din acest an a Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ (galerie foto + video)

15 Dec 2018 530

Turneu de mare succes în Germania Balerinii constănțeni, copleşiţi de binemeritate aplauze

15 Dec 2018 873

UPDATE. Un concert de Crăciun, ultimul eveniment al anului la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța (galerie foto+video)

13 Dec 2018 562

Seară Camerală la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța

10 Dec 2018 380

Ultimul eveniment al anului la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța, un concert de Crăciun

10 Dec 2018 366

Iată ce spectacole vă oferă instituțiile culturale din Constanța în acest weekend

07 Dec 2018 688

Spectacol caritabil de operă în sprijinul prematurilor de la Spitalul Județean Constanța

04 Dec 2018 757

Ce spectacole pot urmări constănțenii la Teatrul Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski” în luna decembrie?

03 Dec 2018 952

Daniela Vlădescu - „Oamenii de teatru ştiu să meargă mai departe, să treacă peste toate greutăţile pentru publicul lor“ (galerie foto)

27 Nov 2018 928