De-ale iernii

Femeia a ajuns la spitalul din Slobozia 20 de ore de chin pentru o gravidă aflată într-o ambulanţă blocată în nămeţi

O gravidă din localitatea Tătaru, judeţul Brăila, aflat sub cod roşu de vânt şi ninsori, care a aşteptat pe durata întregii zile de luni să fie transportată la un spital pentru a naşte, a ajuns la o unitate medicală din Slobozia, după aproape 20 de ore de la momentul la care a solicitat o ambulanţă, relatează Mediafax.

Femeia de 36 de ani, din judeţul Brăila, care se află la a treia naştere, a solicitat o ambulanţă, luni dimineaţă, când a simţit că trebuie să nască.

Ambulanţa care a pornit spre femeie s-a chinuit ore în şir, din cauza viscolului şi a ninsorii abundente, să ajungă în zona în care se afla pacienta, iniţial la dispensarul din localitatea Tătaru, apoi la domiciliul unui asistent medical din acelaşi sat, unde femeia a ajuns după ce a început să aibă dureri, transmite Mediafax.

În cele din urmă, ambulanţa a ajuns la locuinţa unde era cazată gravida şi a transportat-o la spitalul din Slobozia, acesta fiind mai aproape decât maternitatea din Brăila, a declarat corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brăila, colonelul Ştefan Stoian.

Femeia gravidă a ajuns astfel la spital după aproape 20 de ore de la momentul la care a chemat o salvare pentru a o transporta la o unitate medicală.

Transportarea femeii la spital a fost tergiversată şi din cauză că echipajele de salvare nu au fost lăsate să pornească spre Slobozia, localitate mult mai apropiată de Tătaru decât de Brăila, dar şi de faptul că nu au fost trimise utilaje de deszăpezire care să meargă înaintea salvării. În tot acest timp, însă, femeia a fost supravegheată de un cadru medical din localitate, potrivit Mediafax.

Sursa: Mediafax.ro

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Şenilatele intervin în judeţul Constanţa în sprijinul unor persoane cu probleme medicale. Salvatorii chemaţi în sprijin la Lanurile şi Ciobăniţa (galerie foto)

28 Feb 2018 542

BulgariaZece autoturisme au rămas înzăpezite la graniță cu județul Constanța

26 Feb 2018 741

Persoanele înzăpezite la granița cu Bulgaria, la Negru Vodă, salvate după o misiune dificilă

09 Jan 2017 699

UPDATE ora 14.00 Au fost deszăpezite 3 autocare, 6 microbuze și 1 autoturisme. Zeci de persoane prinse în nămeți de mai multe ore, pe drumul dintre Constanța și Valu lui Traian (galerie foto+video)

06 Jan 2017 2296

Litoral TV Eficiență în salvarea victimelor

19 Nov 2013 1159

Persoane şi mijloace auto, blocate pe drumurile judeţului

20 Dec 2012 1145

Deszăpeziţi de poliţişti

27 Jan 2012 780

Albesti, Vartop, Cotu Vaii, Coroana, Valcele, Darabani au fost realimentate cu energie electrica

25 Jan 2010 793

Constanta sub nameti

05 Feb 2005 819