Accident mortal pe DN 3. Cui aparţine maşina de lux pe care o conducea fostul prefect Ioan Albu în momentul tragediei rutiere


Fostul prefect al judeţului Constanţa Ioan Albu a produs un accident, duminică seară, în jurul orei 19.15, pe DN 3, între Ciocarlia de Sus şi Ciocârlia de Jos. În urma impactului, autoturismul lovit s-a rostogolit pe câmp. Şoferul a fost aruncat din maşină, care s-a răsturnat peste el. Bărbatul a murit pe loc.
 
În urma accidentului, Poliţia a deschis dosar penal pe numele fostului prefect Ioan Albu. Anchetatorii au stabilit că acesta avea o alcoolemie de 0,91 în aerul expirat.
Facem menţiunea că Albu a rămas internat la Spitalul Judeţean Constanţa, în urma accidentului produs pe DN 3, în apropiere de Ciocârlia, când a intrat cu autoturismul în coliziune cu o altă maşină. În urma accidentului, un bărbat de 44 de ani s-a stins.

Ioan Albu a suferit o fractură de stern şi contuzii pulmonare, care se manifestă, de obicei, la 24 de ore de la un astfel de accident. Relevant este faptul că fostul prefect purta centură, ceea ce explică fractura de stern. A rămas internat pentru politraumatisme, urmând să fie sub supraveghere câteva zile.
 
Ioan Albu a fost prefect al judeţului Constanţa timp de un an, între 2017 şi 2018. A fost numit reprezentant al Guvernului în teritoriu în iulie 2017, iar în iunie 2018, Ioan Albu a solicitat ministrului Afacerilor Interne de la acea vreme, Carmen Dan, „încetarea exercitării cu caracter temporar a funcţiei publice de prefect al judeţului Constanţa” şi a spus că se întoarce în mediul privat.
 

Maşina este înmatriculată pe firma familiei Albu

 
Albu s-a născut pe 17.07.1981 la Medgidia, judeţul Constanţa. El absolvent al Facultăţii de Ştiinţe ale Naturii, specializarea Agricultură, Universitatea „Ovidius“ Constanţa. A absolvit şi Facultatea de Drept, specializarea Drept, a Universitatea „Spiru Haret“ din Bucureşti.
 
Potrivit declaraţiei de avere publicate în timpul mandatului de prefect, Ioan Albu deţine un teren agricol de 31,3311 ha la Murfatlar, un teren agricol de 3,5 ha la Cobadin, un teren agricol de 10,5267 ha la Ciocârlia, o păşune de 4 ha la Cernavodă, o păşune de 0,8 ha la Tuzla, un teren agricol de 9 ha la Pecineaga şi un teren intravilan de 0,03 ha la Constanţa. Acesta mai are şi două apartamente situate pe strada Pescarilor din Constanţa şi un garaj, tot pe strada Pescarilor.  

Până să fie numit în funcţia de director al Direcţiei Judeţene pentru Agricultură Constanţa, Albu a avut venituri ca inginer agronom de la SC Agronaut SRL, SC Nostalgic SRL şi ca jurist de la SC Cosmara Pest SRL, dar şi de la Consiliul Judeţean Constanţa -  indemnizaţie de consilier judeţean.
 

De altfel, potrivit unor surse din anchetă, bolidul de lux marca Range Rover este înmatriculat pe una dintre societăţile comerciale care aparţin familiei Albu, respectiv Agronaut SRL. În declaraţia de avere a fostului prefect nu este menţionată deţinerea niciunui autoturism.
 
Citeşte şi:

 
UPDATE 2. Judeţul Constanţa Accidentul grav de pe DN3, produs de fostul prefect, Ioan Albu. O persoană a decedat (galerie foto)

 „Era un băiat bun” Bărbatul decedat în accidentul produs de fostul prefect Ioan Albu avea o afacere proprie în Adamclisi
 
Iată de ce a rămas internat fostul prefect Ioan Albu, care a produs un accident mortal la Ciocârlia

Echipa de la Prefectura Constanţa nu are „interese“ Fiecare are câte o brumă de avere pusă deoparte! (documente)

UPDATE. Ioan Albu este oficial prefectul judeţului Constanţa

Ioan Albu renunţă la funcţia de prefect al Constanţei (document)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Constanța Accident în Valu lui Traian. Un șofer băut a accidentat o femeie pe trecerea de pietoni

19 Apr 2024 299

IGPR InfotraficTrafic îngreunat pe DN 1

19 Apr 2024 185

UPDATEAccident în dreptul Hanului Morilor, județul Constanța. O mașină a părăsit carosabilul

19 Apr 2024 473

Județul Constanța Șofer condamnat la închisoare după ce a fugit de la locul accidentului. Ce pedeapsă a primit bărbatul

18 Apr 2024 484

Județul Constanța Accident rutier în Medgidia!

18 Apr 2024 562

Știri Constanța Un șofer fără permis și sub influența substanțelor interzise a intrat cu mașina îm gardul unei case la Nisipari (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 436

Declarații cutremurătoare! Una dintre supraviețuitoarele tragediei de la 2 Mai povestește chinul prin care a trecut! (VIDEO)

18 Apr 2024 1012

IGPR InfotraficTrafic deviat pe A1

18 Apr 2024 223

Județul Constanța Familiile tinerilor uciși la 2 Mai au ajuns la locul accidentului (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 500

Judecătoarea Popoviciu de la Mangalia amână dosarul tragediei de la 2 Mai Declarații cutremurătoare ale părinților tinerilor uciși în urma impactului (VIDEO)

18 Apr 2024 543

Cutremurător Tatăl lui Sebi și-a făcut un tatuaj, în memoria fiului său (FOTO+VIDEO)

18 Apr 2024 1071

Imagini de la Judecătoria Mangalia. UPDATE. Astăzi, termen nou în dosarul lui Vlad Pascu (FOTO+VIDEO)

18 Apr 2024 606

Accident rutier la prima pasarelă dinspre Constanța către Valu lui Traian. Un pieton a fost rănit (FOTO)

18 Apr 2024 1261

Accident rutier în localitatea Izvoarele, județul Tulcea

17 Apr 2024 478

Editorial Imaginea durerii – protest pentru dreptate după cazul Pascu de la 2 Mai

17 Apr 2024 416