Deschidere editie

#alegerilocale2020 Cum vrea Horia Constantinescu, candidatul PPU(social-liberal) la Primăria Constanţa să vindece „impotenţa” administraţiei publice locale (video+documente)

  • Horia Constantinescu este şeful suspendat al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa și fost șef ANPC
  • În 2016 a candidat din partea PSD la primăria Costinești. Anul acesta a demisionat din PSD și s-a înscris în PPU (Social- Liberal)
  • Și-a lansat încă din luna martie candidatura la Primăria Constanţa
  • Nu s-a sfiit să povestească despre cum a devenit nașul de cununie al lui Andrei Năstase, despre relația lui Liviu Dragnea și despre momentul în care a fost botezat Corrado Cattani
  • Horia Constantinescu a declarat că în Constanța au avut prioritate trotuarele și boscheții, dar nicidecum viitorul acestui oraș
  • În opinia candidatului PPU (Social –Liberal), copiii trebuie să studieze în unități de învățământ la nivelul celor europene pentru că ei reprezintă șansa acestui oraș
 

ZIUA Electorală  

Alegerile locale se apropie cu paşi repezi.  Piața locală abundă de această dată de candidaturi.
De stânga, de dreapta, independenţi, toți vor voturile dumneavoastră.  Dincolo de sondaje și cercetări sociologice subiective, cotidianul ZIUA de Constanţa lansează o nouă provocare.

I-am invitat în fața dumneavoastră pe candidații din alegerile locale să se prezinte și să spună care este viziunea lor pentru Constanța.
 
Constantinescu a absolvit Universitatea ”N. Titulescu”, Facultatea de drept, București  și are o diplomă de masterat: Securitatea comunitară și terorismul obținută la Universitatea ”Bioterra”, Facultatea de Drept, București. Este născut în 1974, este căsătorit și are doi copii. Vorbește engleză, franceză și italiană, potrivit CV-ului care poate fi consultat în secțiunea ’’documente’’.
 
Horia Constantinescu este şeful suspendat al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa și fost șef ANPC. În 2016 a candidat din partea PSD la primăria Costinești. Anul acesta a demisionat din PSD și s-a înscris în PPU (Social- Liberal). Horia Constantinescu şi-a lansat încă din luna martie candidatura la Primăria Constanţa.
 
Horia Constantinescu a explicat și motivul pentru care s-a înscris în această  formațiune politică.

 „Da, m-am alăturat PPUSL și vă explic raționamentul. Încă din 2017, am discutat cu administrația constănțeană despre un proiect care imagina ca structurile de stat să fie obligate să achiziționeze numai produse românești direct de la producătorii locali.

Am pus proiectul pe masa mai multor partide politice. Singurii care au răspuns și și-au determinat parlamentarii să susțină acest proiect au fost PPUSL.

Sunt un om de onoare și am promis că formațiunea politică ce va da o șansă producătorului român, va fi cea în care mă voi înscrie și m-am ținut de cuvânt”, a spus Constantinescu.

 
Față de ceilalți contracandidați, Constantinescu spune că dacă nu va câștiga mandatul de primar al Constanței, măcar pentru o perioadă, va rămâne simplu consilier local.
 

În interviul pe care l-a acordat cotidianului ZIUA de Constanța, Constantinescu nu s-a sfiit să povestească despre cum a devenit nașul de cununie al lui Andrei Năstase, despre relația lui Liviu Dragnea și despre momentul în care a fost botezat Corrado Cattani de fostul ministru de Interne, senatorul Nicolae Moga.
 
Constantinescu a precizat că motivul care a stat la baza deciziei de a intra în cursa pentru câștigarea Primăriei Municipiului Constanța este „impotenţa” actualei administraţii publice locale.

 
Este de notorietate faptul că a amendat Primăria Constanța pentru starea deplorabilă în care se aflau locurile de joacă din oraș, chiar dacă primaria  a contestat amenda și a câștigat în cele din urmă în instanță.

Un alt episod, a avut loc chiar ceva mai recent. În luna iunie a.c, doi comisari din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța condus de Constantinescu s-au prezentat la sediul Primăriei din bd. Tomis, nr. 51, ocazie cu care au lăsat o invitație adresată Consiliului Local Constanța, de a se prezenta la sediul Comisariatului cu un punct de vedere formulat în scris referitor la perceperea taxei de parcare. 

Consilierii locali municipali au venit rând pe rând să dea explicații despre proiectul adoptat în CLM, după ce Curtea de Apel Constanța anulase definitiv Regulamentul privind locurile de parcare.
 

Horia Miron Constantinescu - PPU (Social –Liberal) candidează cu sloganul #acelasi 
 

 Spumos în declarații, Horia Constantinescu a declarat la ”ZIUA Electorală” că până acum, în Constanța au avut prioritate trotuarele și boscheții, dar nicidecum viitorul acestui oraș. În opinia candidatului PPU (Social –Liberal), copiii trebuie să studieze în unități de învățământ la nivelul celor europene pentru că ei reprezintă șansa acestui oraș.
 
Horia Constantinescu a vorbit și despre „Constanța virgină și batjocorită”, explicând că orașul de la malul mării rămâne batjocorit de cei care l-au condus până în prezent.
 

„ La un moment dat vorbeam de impotență administrativă publică locală, un termen mult mai dur, dar este cel care arată că în urma fecundării nu iese niciun plod. Constanța rămâne virgină și batjocorită de cei care au condus-o până acum.”


În cadrul interviului veți afla și cum vede Horia Constantinescu relația cu dezvoltatorii imobiliari, dar și cum va rezolva problema lipsei și transformării în betoane a spațiilor verzi din oraș.

Cu toate că a stârnit rumoare în mai multe rânduri prin intermediul declarațiilor pe care le-a făcut, Constantinescu nu se consider un personaj controversat.

Întrebat despre cât de bogat este și de ce a preferat să își deschisă conturi în Panama, candidatul PPU (Social –Liberal) nu s-a sfiit să explice că are doi copii din două relații diferite și cumva  a preferat să-și împărtă deja averea, ca să-și pună moștenitorii la adăpost. Motivul: problemele de sănătate de care este conștient.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#alegerilocale2020 Document oficial! Câte voturi au strâns candidații la Consiliul Județean Constanța

01 Oct 2020 1200

#alegerilocale2020 Județul Tulcea - lista completă a primarilor. Unde au ales o femeie la conducerea comunității

01 Oct 2020 1126

Când își vor prelua mandatele câștigătorii alegerilor locale de duminică? Procedura pentru primar, președinte CJ, aleși locali și județeni

01 Oct 2020 2486

#alegerilocale2020 Încep negocierile pentru formarea unei majorități la nivelul Consiliului Județean Constanța. Cum vor fi repartizate mandatele în urma votului din 27 septembrie

30 Sep 2020 2661

#alegerilocale2020 Doar trei formațiuni politice intră în Consiliul Local Municipal Constanța. PNL a anunțat că vrea să formeze majoritatea cu USR PLUS

30 Sep 2020 3086

#alegerilocale2020 Echipele USR PLUS din Consiliul Local și Județean vor depune eforturi ca proiectele votate de constănțeni să fie puse în practică

29 Sep 2020 555

#alegerilocale2020 S-a creat un brand anti PSD. PNL Constanța spune un NU hotărât social-democraților atât în Consiliul Local cât și la Consiliul Județean

29 Sep 2020 2872

LIVE TEXT #alegerilocale2020 Conferința de presă la PNL Constanța, după câștigarea alegerilor locale

28 Sep 2020 1625

#alegerilocale2020 IPJ Constanța, dosare penale pentru infracțiuni electorale

28 Sep 2020 1072

#alegerilocale2020 Stelian Ion și Remus Negoi (USR), în conferință de presă, după aflarea rezultatelor alegerilor (LIVE VIDEO)

28 Sep 2020 1481

#alegerilocale2020 Primarul din Deveselu, decedat în urmă cu două săptămâni, ales pentru un nou mandat

28 Sep 2020 658

#alegerilocale2020 Primar mort în județul Dolj, după ce a fost reales

28 Sep 2020 669

#alegerilocale2020 Stelian Ion - ”Suntem în fața unui moment istoric. În Constanța, scriem istorie!” (video)

28 Sep 2020 2082

#alegerilocale2020 Incidente înregistrate la nivelul județului Constanța pe timpul derulării procesului electoral

28 Sep 2020 1697

#alegerilocale2020 Ce primari au fost aleși în localitățile județului Constanța

27 Sep 2020 12940