Aţi auzit de Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc? Unde este sediul de la Constanţa, cine îl conduce şi cu ce se ocupă (document)

Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc anunţă organizarea şi desfăşurarea unei proceduri de achiziţii publice pentru atribuirea contractului  „Dotarea noilor sedii ale Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc cu echipamente tehnică de calcul”.

Contractul are ca obiect achiziţionarea unui echipament informatic compus dintr-un sistem de servere, staţii de lucru, echipamente de reţea, software de management şi securitate a reţelei şi periferice, conform specificaţiilor tehnice, precum şi instalarea, configurarea, punerea în funcţiune şi testarea acestora, necesar în vederea asigurării desfăşurării activităţii personalului la sediul central din Bucureşti şi la sediile serviciilor teritoriale din Sibiu, Braşov, Suceava, Iaşi, Bistriţa-Năsăud, Cluj-Napoca, Timişoara, Arad, Constanţa, Galaţi, Râmnicu Vâlcea, Craiova, Piteşti şi Târgovişte. Valoarea estimată fără TVA a contractului este de  1.412.000 lei. Societăţile interesate pot depune ofertele de participare până pe data de 4 decembrie, ora 10.00, urmând ca acestea să fie deschise, la ora 10.30, la sediul din strada Calea Victoriei 9, Bucureşti. Cuantumul garanţiei de participare pe care trebuie să-l depună ofertanţii este de 28.240 lei.

Responsabili de organizarea licitaţiei

Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante, în ceea ce priveşte organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire sunt: ordonatorul secundar de credite, preşedinte – Odeta Cristinela Nestor, şeful Serviciului Buget, Financiar, Contabilitate, Salarizare şi Achiziţii Publice – Ion Dinescu, şeful Serviciului Juridic şi Contencios Administrativ – Ioana Roxana Bălţeanu, consilierul personal al Cabinetului de Miniştri - Mircea Mădălin Niţu, Ovidiu Florin Coman  - Direcţia Generală de Monitorizare şi Informatizare Jocuri de Noroc,  Dumitru Răduţa -  Serviciul Buget, Financiar, Contabilitate, Salarizare şi Achiziţii Publice.

Fostul şef a Gărzii Financiare Vrancea, transferat la Constanţa

La Constanţa, Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc are sediul la parterul noii clădiri a Gărzii Financiare Constanta, de pe strada Bucureşti. Iar şeful este Adrian Buzdrug, fost şef al Gărzii Financiare Vrancea. Potrivit declaraţiei sale de avere, completată în anul 2010, Adrian Buzdrug şi soţia sa, Elena Buzdrug, deţine două terenuri intravilane de 2.468 mp şi, respectiv 400 mp, ambele fiind moştenite. Unul dintre ele este situat în judeţul Prahova, iar cel de-al doilea – în judeţul Braşov. La acestea se adaugă o casă de 194,78 mp, moştenită şi ea, situată în Prahova, Urlaţi, dar şi un autoturism Volkswagen, fabricat în 2008. Familia mai are bijuterii de aur şi argint, ceasuri şi icoane în valoare de 5.000 de euro. Familia mai are un depozit bancar de 52.000 euro. În anul fiscal 2009, Adrian Buzdrug a câştigat suma de  31.953 lei, iar soţa sa suma de 23.103 lei de la APIA Vrancea.

Cu ce se ocupă Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc?

Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc a fost înfiinţat în luna aprilie. Astfel, jocurile de noroc vor fi autorizate, controlate şi monitorizate de o singura instituţie. Potrivit Executivului, aprobarea normelor de aplicare a OUG 20/2013, materializate în Hotărârea privind organizarea şi funcţionarea Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc şi pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr.870/2009 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 77/2009 privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc va permite Oficiului să funcţioneze conform principiilor comunitare în domeniul jocurilor de noroc. Prin noile reglementări susţinute de Guvern se elimina barierele birocratice şi se instituie posibilitatea de a fi preluate documente pentru licenţierea şi autorizarea organizatorilor de jocuri în format electronic, cu semnătură digitală.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declaraţie de avere - Mihaela-Valy Naghirneac, şef serviciu juridic şi contencios administrativ din cadrul ONJN (documente)

13 Dec 2018 3035

Declaraţie de avere - Mihai George Rovenţa, director general adjunct la Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc (document)

08 Nov 2018 4199

Declaraţie de avere - Ioan Alexandru Dudu, director general adjunct al Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc (documente)

07 Nov 2018 5185

Declaraţie de avere - Tudor Simota, secretar general la Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc (documente)

06 Nov 2018 3211

Declaraţie de avere - Marius Sebastian Ionescu, preşedinte al Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc (documente)

01 Nov 2018 3753

Decizii ale primului ministru. Pe cine a schimbat cu cine şi de ce

23 Aug 2018 2689

Președintele Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc, eliberat din funcție. Decizia, publicată în Monitorul Oficial

16 May 2018 1315

ANAF răspunde acuzațiilor apărute în presă

24 Nov 2015 1783