Avem verdictul din spatele uşilor închise Şedinţă secretă la judecătorie, după ce un militar de pe Fregata „Regele Ferdinand“ a murit pe o şosea din Constanţa (video)

Judecătoria Constanţa a decis ieri, în cadrul unei şedinţe secrete, ca un tânăr acuzat de producerea teribilului accident de la finele lunii octombrie de pe şoseaua Mangaliei din Constanţa, eveniment în urma căruia un militar de pe Fregata „Regele Ferdinand“ a fost accidentat mortal, să rămână sub control judiciar. Decizia instanţei nu este definitivă, aceasta putând fi atacată la Tribunalul Constanţa.
 
Inculpatul a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. Conform anchetatorilor, la data de 28 octombrie, ora 04.50, pe şoseaua Mangaliei din municipiul Constanţa, în apropierea intersecţiei cu strada Pandurului, un autoturism înmatriculat în Constanţa, condus de o persoană neidentificată iniţial, a accidentat mortal un pieton, în vârstă de 22 de ani, domiciliat pe raza judeţului Tulcea. Potrivit IPJ Constanţa, după producerea accidentului, autorul a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie.
 
În faţa instanţei, avocatul inculpatului a susţinut că cel în cauză nu şi-ar fi dat seama că a lovit un om şi că ar fi aflat de cele întâmplate de pe reţelele de socializare, după care a mers într-un parc şi în câteva ore s-a predat la poliţie.
 
În motivarea judecătorilor se mai arată că, ulterior accidentului, inculpatul s-ar fi întors la locul faptei, unde poliţia era prezentă pentru cercetări, însă nu s-a predat organelor de anchetă şi a plecat din nou de la faţa locului.
 
Inculpatul a fost obligat, pe durata controlului judiciar, să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat, să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei, să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea lui de către organul judiciar care a dispus măsura, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat.
 
„Impune inculpatului obligaţia de a nu depăşi limita teritorială a judeţului Constanţa şi să nu se apropie de părţile civile şi de martorul (…) şi de membrii de familie ai acestora, decât cu încuviinţarea prealabilă a organului judiciar. Atrage atenţia inculpatului că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care îi revin, măsura controlului judiciar poate fi înlocuită cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive“, potrivit minutei judecătoreşti.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

VIDEO Accident mortal la Kogălniceanu! Militar condamnat, la Constanța, cu executare, iar un civil cu suspendare

20 Mar 2024 2586

Pieton accidentat mortal de un autobuz al Armatei Române, la Constanța. Sentință definitivă

27 Mar 2023 2763

VIDEO Accident mortal la Kogălniceanu! Un militar și un civil, trimiși în judecată! Începe procesul

24 Nov 2022 2504

Autobuz al Armatei Române, implicat într-un accident mortal, la Constanța. Prima condamnare

08 Sep 2022 2551

Tragedie rutieră la Mihail Kogălniceanu! Doi șoferi trimiși în judecată (FOTO+VIDEO)

13 Jun 2022 2898

Prima condamnare Un autobuz care transporta militari americani la baza N.A.T.O de la Kogălniceanu implicat într-un accident mortal pe Autostrada A4

28 Aug 2021 56256

Accident mortal provocat de un militar în județul Constanța. Generalul Cătălin Băhneanu, rănit. S-a cerut rejudecarea

28 Dec 2020 9617

Militar condamnat pentru un accident mortal în judeţul Constanţa. Motivarea judecătorilor (galerie foto+video)

24 Feb 2020 4195

A murit un militar de pe Fregata „Regele Ferdinand“ Tragedie rutieră pe şoseaua Mangaliei din Constanţa. Ce au decis judecătorii (video)

24 Jan 2019 2425

Militar de pe Fregata „Regele Ferdinand“, mort într-un accident rutier. Final de anchetă (video)

29 Dec 2018 6848

Detalii exclusive din anchetă Şoferul care l-a accidentat mortal pe militarul de pe Fregata „Regele Ferdinand“ s-a întors la locul faptei, după care a plecat (video)

06 Nov 2018 5800

Anunţ de ultim moment din sala de judecată Este vizat şoferul acuzat că l-ar fi accidentat mortal pe militarul de pe Fregata Regele Ferdinand

31 Oct 2018 4781

Azi se decide libertatea şoferului suspectat că l-ar fi accidentat mortal pe militarul de pe Fregata Regele Ferdinand

31 Oct 2018 2051

Jale la Luncaviţa. Fruntaşul de pe Fregata Regele Ferdinand accidentat mortal în Constanţa condus pe ultimul drum cu onoruri militare (galerie foto+video)

31 Oct 2018 10881

Militar mort într-un accident rutier în Constanţa. Procurorii cer arest la domiciliu pentru un tânăr din Tulcea (video)

31 Oct 2018 3197