Bate vântul prin organigrama Primăriei Constanța! Zeci de direcții, servicii, compartimente și birouri ale primăriei nu au șefi (documente)

 
  • Consiliul Local Municipal a aprobat în luna aprilie, proiectul de hotărâre privind noua organigramă și staturile de funcții ale Primăriei municipiului Constanța
  • Noua organigramă are un număr de 808 posturi, dintre care aproape jumătate sunt în acest moment vacante
  • 32 de Direcții, servicii, compartimente și birouri ale primăriei nu au șefi. Multe dintre acestea sunt depopulate de funcționari!

Consiliul Local Municipal a aprobat în luna aprilie, proiectul de hotărâre privind noua organigramă și staturile de funcții ale Primăriei municipiului Constanța.
Noua organigramă are un număr de 808 posturi, dintre care aproape jumătate sunt în acest moment vacante, vezi secțiunea "documente".
Potrivit noii organigrame, comunicarea a fuzionat cu relațiile externe, viceprimarii au dreptul la angajarea unor consilieri personali, s-a înființat Compartimentul protecție și intervenție asupra patrimoniului este ]n subordinea arhitectului șef.
Direcția urbanism și-a redus numărul de posturi de la 59 la 42 și a fost înființață Direcția logistică, care are în componență 46 de posturi.
Compartimentul juridic contencios a fost desființat și s-a înființat Biroul juridic contencios. Prima structură avea 10 posturi, Biroul va funcționa doar cu 9.
În subordinea primarului funcționeză compartimentul dedicat pentru personalul navigant și diasporei în care va lucra un inspector asistent. Postul este și el deocamdată vacant.

32 de Direcții, servicii, compartimente și birouri ale primăriei nu au șefi. Multe dintre acestea sunt depopulate de funcționari!
 
Unele dintre cele mai importante Direcții, Servicii, Compartimente și Birouri ale municipalității, așa cum reise din organigramă sunt neconduse în acest moment.
Posturile de șef direcție/serviciu/compartiment sau birou sunt vacante, după ce unii angajați au plecat din primăria Constanța.
În majoritatea structurilor administrative sunt multe locuri vacante pentru care trebuie organizate concursuri. Pentru alte servicii s-au făcut delegări de atribuții pe posturi temporar vacante, ele devenind astfel temporar ocupate.
Iată care sunt direcțiile, serviciile, compartimentele și birourile primăriei  care nu au șefi:
- Compatimentul Control Intern
- Biroul Relații Internaționale și Comunicare

- Biroul Juridic Contencios-Administrativ și punere în aplicare Hotărâri Judecătorești
- Biroul Legislativ
- Compartiment Acte Procedurale

- Compartiment Personal Navigant
- Serviciu secretariat, relații Consiliul Local
- Compartiment Monitorizare Întreprinderi Publice
-Biroul Analiză
- Direcția Logistică
-Serviciul Achiziții
- Compartimentul Administrarea unităților de Învățământ Preuniversitar
- Biroul Sprijinire și îndrumare a Asociațiilor de Proprietari
- Direcția de Dezvoltare și Fonduri Europene - director adjunct executiv
- Birou Publicitate
- Serviciul Autorizări Construcții
- Compartiment Protecția și Intervenții Patrimoniu
- Serviciu Planificare Urbană și Mediu
- Biroul Registru Agricol
- Serviciul Control activitate comericială, protecția mediului și disciplina în contrucții
- Compartimentul Monitorizare Proiecte
- Direcția Gestionare Spații Verzi
- Serviciul Salubritate
- Direcția Gestionare, Îndrumare și Sprijin comunitar 
- Serviciu Spații Verzi
- Birou Organizare Evenimente
-Direcția Generală Poliția Locală
- Birou bază de dsate, dispecerat, armament
- Serviciul Ordine Publică
-Serviciul Rutier.
 
Citește și:

Primăria Constanța are o nouă organigramă. Se înființează compartimentul dedicat personalului navigant și diasporei iar viceprimarii vor avea consilieri personali

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Voltair

25 May, 2021 06:53

si pe astia zeci de sefi ai platim noi ? evident , intrebarea isi contine raspunsul.....

Articole asemanatoare

Consilierii locali votează rectificarea bugetară! Se alocă fonduri pentru reabilitarea sau repararea unor imobile emblematice aflate în patrimoniul municipiului Constanța (document)

27 Jul 2021 730

Regulamentul privind organizarea și executarea serviciului de transport în regim de taxi în municipiul Constanța. Taximetriștii cer retragerea lui de pe ordinea de zi și amenință cu proteste!

27 Jul 2021 532

Regulamentul de acces în Zona Peninsulară a municipiului Constanța. Consilierii USR s-au întâlnit cu riveranii! Ce probleme au semnalat aceștia?

26 Jul 2021 707

Consilierii locali municipali constănțeni, chemați să aprobe noile organigrame ale SPIT și CT BUS. De la Impozite și Taxe sunt îndepărtați colaboratorii administrației Făgădău?

26 Jul 2021 1244

Consilierii locali municipali constănțeni ai USR merg astăzi în Peninsulă să discute cu locuitorii despre noul regulament de acces în zonă

24 Jul 2021 441

Licitație anulată. Reabilitarea clădirii Colegiului Naţional Mihai Eminescu, în aer

23 Jul 2021 826

Ce proiecte sunt pe ordinea de zi a Comisiei tehnice de amenajarea teritoriului și urbanism din cadrul primăriei Constanța?

23 Jul 2021 811

Un nou regulament municipal, lansat în dezbatere publică. Metodologia de vânzare a bunurilor proprietate privată a municipiului Constanța

22 Jul 2021 375

Plecare importantă din echipa președintelui Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu!

22 Jul 2021 1777

Consiliul Județean Constanța a achiziționat dotările necesare unui laborator de arheologie submersă

21 Jul 2021 373

Un nou regulament de acces în Peninsula Constanței a fost lansat în dezbatere publică! Ce prevede documentul?

20 Jul 2021 967

Autoritățile județene, demersuri pentru reînființarea ansamblului "Brâulețul", cu o tradiție de aproape 60 de ani în Dobrogea

17 Jul 2021 600

În baza unor sentințe judecătorești, CJC a instituit noi decizii de poprire pe conturile lui Nicușor Constantinescu (document)

17 Jul 2021 976

Care este bugetul Consiliului Județean Constanța pentru evenimentele, programele culturale și sportive de interes local și județean

17 Jul 2021 781

Studiul de oportunitate de delegare a gestiunii serviciului public de transport județean, lansat în dezbatere publică

15 Jul 2021 583