Deschidere editie

Cabinetul președintelui CJC, transformat în „Agenție de Ocupare Profesională” pentru PSD-iștii rămași fără loc de muncă. Studiu de caz - Nicoleta Bercaru

  • Prin dispoziția nr. 251/20.07.2020, președintele Consiliului Județean a numit-o pe Nicoleta Bercaru, membru PSD, în funcția de consilier la Cabinetul Președintelui

  • Atribuțiile primite prin dispoziție reprezintă o necunoscută pentru biroul de presă al Consiliului Județean

  • Pe 30 iunie a.c, Nicoleta Bercaru a fost eliberată din funcția de directorul general interimar al Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor Burada” prin votul consilierilor județeni

  • Țuțuianu l-a numit director interimar la conducerea Centrului pe Șerban Cezar Gheorghiu, șef secție ansamblu artistic “Izvoare Dobrogene” și este ginerele primarului de la Nicolae Bălcescu

 
Prin dispoziția nr. 251/20.07.2020    , președintele Consiliului Județean a numit-o pe Nicoleta Bercaru, membru PSD, fost consilier județean, fost director interimar pentru 6 zile al Centrului Cultural “Teodor Burada” și ex-director școală, în funcția de consilier la Cabinetul Președintelui.
Atribuțiile primite prin dispoziție reprezintă o necunoscută pentru biroul de presă al Consiliului Județean, însă probabil este suficient să le cunoască președintele și consiliera !
Din cabinetul şefului CJC au mai plecat de-a lungul timpului şi Paraschiva Mocănaşu dar şi Carmen Stoica iar prima șefă de cabinet, Mirela Matichescu a devenit administratorul județului.  În schimb, Spiru Pitu, consilier personal pe probleme financiar-economice şi de audit, fost auditor public extern al Camerei de Conturi Constanţa, şi preşedintele Organizaţiei Judeţene a TSD Constanţa, Panait Nicolae Roşu au rămas consilieri personali.
Situația Ramonei Zena Rusu Petcu este incertă. La un moment dat, în scripte,  a părăsit cabinetul preşedintelui CJC, dar aceasta, devenită reprezentantul CJ în AGA Aeroportului Internațional de la MIhail Kogălniceanu își desfășoară activitatea tot în Consiliul Județean.
Pe 30 iunie a.c, Nicoleta Bercaru a fost eliberată din funcția de directorul general interimar al Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor Burada” prin votul consilierilor județeni de la PNL, PMP și ALDE, care au decis că numirea acesteia a fost eminamente politică la presiunea președintelui CJ, Horia Țuțuianu.
De altfel, mandatul de interimar al Nicoletei Bercaru a debutat cu greșeli, ne dezvăluiau angajați ai Centrului Cultural “Teodor Burada”, după ce aceasta, deși era interimar, se apucase să opereze modificări de organigramă.
După ce aleșii județeni au trimis-o pe Nicoleta Bercaru în “șomaj”, președintele CJC a rezolvat situația administrativă de la Centrul Burada, pe genunchi.
 

Șerban Cezar Gheorghiu este ginerele primarului de la Nicolae Bălcescu


Horia Țuțuianu l-a numit director interimar pentru o perioadă de cel mult 120 de zile la conducerea Centrului Cultural Județean Constanța “Teodor Burada” pe Șerban Cezar Gheorghiu, șef secție ansamblu artistic “Izvoare Dobrogene” cu atribuții de director artist în mandatul de 6 zile ca manager al Centrului al Nicoletei Bercaru. Absolvent al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, Gheorghiu a ocupat poziția de instrumentist violă în cadrul Filarmonicii de Stat „Marea Neagră” Constanța, perioadă în care a efectuat turnee internaționale. Concomitent cu perioada de debut, a exercitat funcția de profesor de violă-vioară în cadrul Colegiului Național de Arte „Regina Maria” Constanța.
Dincolo de aceste aspecte ce țin de activitatea profesională, Șerban Cezar Gheorghiu este ginerele primarului de la Nicolae Bălcescu. Dumitru Timofte a devenit edil în calitate de independent însă de ceva timp a acceptat să candideze la următoarele alegeri din partea PSD Constanța.

Citește și:

Doamnele s-au evaporat din cabinetul preşedintelui. Cum şi-a schimbat Horia Ţuţuianu consilierii personali în numai doi ani!


Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor Burada” are un alt director interimar (document)

Ţuţuianu preferă compania femeilor. Cine sunt consilierii personali ai preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa


Pe măsură ce îi avansează în funcţii Preşedintele Consiliului Judeţean îşi upgradează periodic echipa de consilieri personali

PNL a coalizat voturile PMP și ALDE și au luat o decizie decisivă în Consiliul Județean. Directorul interimar de la „Teodor Burada”, Nicoleta Bercaru a rămas șomeră!

Consilierii județeni ai PNL cer eliberarea din funcție a Nicoletei Bercaru (PSD), interimar la Centrul „Teodor T. Burada”. Horia Țuțuianu a numit-o politic!

Ședință CJC. Nicoleta Bercaru demisă de la conducerea Centrului Teodor Burada

Cu voturile PSD, ALDE și PMP, Țuțuianu și-a numit oamenii în funcții Nicoleta Bercaru la Centrul „Teodor T.Burada” și Dumitru Jeacă la Spitalul de Pneumoftiziologie de la Palazu

Demisie bombă în Consiliul Județean! Este o apropiată a președintelui Țuțuianu! Fostul ales județean PSD urmează să preia conducerea unei instituții de cultură

Este ședință și la Consiliul Județean Constanța. Nicoleta Bercaru este noul director interimar al Centrului Teodor T. Burada

Ce calificativ a obţinut la evaluarea anuală managerul Centrului Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada“?

Motiv de gâlceavă politică Liberalii din Consiliul Judeţean vor modificarea programului cultural al Centrului „Teodor T. Burada“ şi suspendarea Festivalului Berii (document)
 


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Vești bune! Laboratorul de Radioterapie de la Spitalul Județean Constanța, inaugurat (video)

25 Sep 2020 760

Ultima ședință de Consiliu Județean Constanța a avut de toate – râsete, contradicții și mai multe proiecte respinse

25 Sep 2020 1411

Ședință de Consiliu Județean. Alianța PNL-PMP-ALDE s-a impus din nou în fața lui Horia Țuțuianu

28 Aug 2020 808

Consiliul Județean Constanța, convocat în ședință ordinară. Care e proiectul ordinii de zi

19 Aug 2020 729

#alegerilocale2020 Felix Stroe (PSD) și-a depus candidatura pentru conducerea Consiliului Județean Constanța (galerie foto+video)

18 Aug 2020 1651

#alegerilocale2020 Conferință de presă la PSD. Întoarcerea fiului risipitor! (galerie foto)

17 Aug 2020 1431

#alegerilocale2020 Stroe Felix intră în competiția electorală. PSD Constanța și-a schimbat pe ultima sută de metri candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța

15 Aug 2020 2219

Colaborator al lui Nicușor Constantinescu și-a suspendat contractul cu CJ Constanța. A participat la proiecte controversate

10 Aug 2020 1166

Țuțuianu și Palaz au făcut pace? Declarații pacifiste. Licitația pentru Teatrul de Vară din Mamaia, în linie dreaptă!

14 Jul 2020 769

Ministrul Sănătății, mulțumit de circuite și organizare Țuțuianu a decis cine îl va evalua pe dr. Cătălin Grasa, managerul Spitalului Clinic Județean Constanța. Nici un specialist nu face parte din comisie (documente)

13 Jul 2020 2344

PMP arbitrează meciul dintre Țuțuianu și PNL din Consiliul Județean și anunță că va susține doar o repartizare echilibrată a banilor către primării

11 Jul 2020 2477

Țuțuianu a cedat! Banii pentru dezvoltare locală și cofinanțarea proiectelor din localitățile din județul Constanța nu se mai împart pe criterii politice (documente)

11 Jul 2020 1825

Proiectul ordinii de zi a ședinței Consiliului Județean Constanța din 13 iulie (document)

09 Jul 2020 699

Primăriile din județ riscă să rămână fără finanțare Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța- “Este timpul să terminăm cu jupânii din administrație”!

08 Jul 2020 2400

Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor Burada” are un alt director interimar (document)

07 Jul 2020 1375