Ce se construiește Fosta șefă de la Trezoreria Constanța, Pena Antoniewicz, și soțul vor construi o unitate de cazare în Piața Ovidiu

  • Pena Antoniewicz și soțul Cristian Ioan Antoniewicz consolidează și supraetajează imobilul de pe Traian, nr. 4, din Constanța
  • Imobilul va avea funcțiunea de unitate de cazare
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța  anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul inițiat de Cristian Ioan și Pena Antoniewicz, în Centrul Vechi din Constanța.
 
Este vorba de proiectul „Consolidare, modernizare, supraetajare imobil existent S+P la imobil S+P+2E+M cu funcțiunea de structură turistică, organizare de șantier”, propus a fi amplasat în Constanța, str. Traian nr. 4,  județul Constanța. Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului.


 
Antoniewicz Pena (n.r. Coman) este fosta șefă a Trezoreriei Constanța. Menționăm că în 2017, Consiliul Local Constanța a decis prin Hotârârea nr. 202, majorarea cu 500% a impozitului pe această clădire ca urmare a constatării stării tehnice de clădire neîngrijită, pentru imobilul din str. Traian nr. 4, care aparține lui Ioan Cristian Antoniewicz și Pena Antoniewicz.
 
Potrivit Confidas.ro, soții Antoniewicz sunt asociați la firma Rabbit Prod SRL, firmă care a câştigat mai multe contracte, cum ar fi construirea unei scene în aer liber şi construirea unui parc în Chirnogeni, înfiinţarea unui parc terapeutic în zona Sanatoriului Techirghiol, împădurirea unui teren degradat tot la Techirghiol, furnizarea de arbori din specii foioase şi de răsaduri de flori pentru Primăria Constanţa (în 2008) şi material dendrologic pentru oraşul Cernavodă în 2007. În anul 2020, firma a raportat 8 salariați, la o cifră de afaceri de 2.313.098 lei, cu un profit de 724.799 lei. Compania Rabbit Prod S.R.L. a încheiat 119 contracte de achiziții publice in valoare totală de 3.298.867,64 lei.


 
Ioan Cristian Antoniewicz a mai fost asociat în firma Go 4 Agri SRL, firmă înființată în 2006, cu sediul în Constanța, pe bd. Tomis, care, în prezent, este radiată. Ioan Cristian Antoniewicz este asociat cu 25% alături de Meijer Johannes Theodorus Gerardus Maria, cetățean olandez, cu 25%, Saam Frank Alexander, cetățean german, cu 25% și Theodorus Johannes Maria De Beijer, cetățean olandez, cu 25%. Administrator este Ioan Cristian Antoniewicz, Meijer Johannes Theodorus Gerardus Maria, Saam Frank Alexander și Theodorus Johannes Maria De Beijer.

PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:


Primăria Constanța, contract cu soțul fostei șefe a trezoreriei. SRL-ul a mai făcut afaceri cu răsaduri și cu CJC-ul condus de Nicușor Constantinescu

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța Academia Navală Mircea cel Bătrân, contract cu Garden Antoniewicz SRL, fondată de fosta șefă a Trezoreriei Constanța (DOCUMENT)

27 Mar 2024 598

Fosta șefă de la Trezoreria Constanța s-a retras din cea mai recent înființată firmă

03 Oct 2023 1012

Fosta șefă a Trezoreriei Constanța și-a deschis o firmă nouă

11 Sep 2023 2049

Forfotă pe șantierul fostei șefe de la Trezoreria Constanța, Pena Antoniewicz, din zona peninsulară. Ce i-a deranjat pe locuitori (galerie foto)

16 Mar 2023 6775

Undă verde de la Mediu pentru fosta șefă de la Trezoreria Constanța, Pena Antoniewicz! Ce construiește în Piața Ovidiu

16 Feb 2022 2204