Ce se construiește Hotel în Eforie. Investitor este omul de afaceri Cristian Timotei Voiculescu, cuscru cu Nicu Gheară (document)

  • Emacris Trans SRL ridică un hotel la Eforie Nord
  •  APM Constanța a dat undă verde la investiție
  • Omul de afaceri constănțean Cristian Timotei Voiculescu este investitorul
  • El mai deține alături de familia sa un restaurant în Mamaia, Le Charme
  • Fiica sa, Ana Gabriela Gheară, este căsătorită cu fiul lui Nicu Gheară 


Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul imobiliar al omului de afaceri Cristian Timotei Voiculescu de la Emacris Trans SRL.
 
APM a decis că „nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului”, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Hotel S+P+3E, amenajări exterioare și împrejmuire teren”, amplasat în județul Constanța, orașul Eforie Nord,  str. Dorobanților, Lot 97-98, titular fiind SC Emacris Trans SRL, cu sediul în județul Constanța, Comuna Agigea, Sat Agigea, str. Dimitrie Paciurea.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanta din Municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
 
Contactat telefonic Cristian Timotei Voiculescu ne-a precizat că este doar începutul investiției. „Ați văzut că au crescut prețurile la materialele de construcții, ce va duce și la creșterea investiției”, a declarat acesta pentru cotidianul ZIUA de Constanța. Totodată, omul de afaceri constănțean ne-a precizat că hotelul ar fi poziționat în apropiere de primul sens giratoriu de la Eforie Nord.
 
Conform memoriului de prezentare, publicat pe portalul APM Constanța, pe proprietatea în suprafață de 600 mp, se propune contruirea unui imobil cu funcțiunea de hotel, cu regimul de înălțime S+P+3E, și amenajarea exterioară și împrejmuirea terenului. Distanța de la teren până la mare este de aproximativ 870 metri. Hotelul ar urma să aibă o suprafață construită de 338 mp, înălțimea maximă față de CTA fiind de 16.30 metri.
 
Terenul este deținut de către Cristian Timotei și Aurelia Voiculescu, dar cu drept de superficie pentru o perioadă de 99 de ani către Emacrist Trans SRL. Terenul este liber de construcții. În total, vor fi 20 de camera de cazare duble și 2 apartamente. În acte, valoarea investiției este estimată la 4.400.000 lei, iar perioada de implementară este semptembrie 2021-septembrie 2023.
 

Cuscru cu Nicu Gheară

 
Fiul lui Nicu Gheară, Cristi, s-a căsătorit cu Ana-Gabriela, fiica omului de afaceri Cristian Timotei Voiculescu, a cărui firmă îşi desfăşoară activitatea la Agigea. Nunta a avut loc în 2017, în Austria, iar naşii celor doi au fost Raluca şi Walter Zenga. Pepe, Raluca Pastramă, Raluca Bădulescu, Anda Adam, Romică Ţociu, Cornel Palade, Marcel Pavel, Nadir şi Ciprian Marica au fost doar câteva dintre vedetele prezente la marele eveniment.
 

Despre Emacris Trans SRL       

 

Emacris Trans SRL a fost înfiinţată în anul 2003 şi are sediul social în Agigea. Capitalul social subscris, de 1.474.200 de lei, integral vărsat, este compus din 147.420 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Compania este deţinută de Cristian Timotei și Emanuel Voiculescu, ambii cu un aport de 50% din capitalul social.
În anul 2020, societatea a avut 42 de salariați, la o cifră de afaceri de 25.764.031 lei, cu un profit de 1.520.243 lei.
 

Cristian Timotei Voiculescu este asociat și administrator și la Emacris Anvelope SRL, cât și asociat la Emacris Part Service SRL. Totodată, deține 25% din Le Charme Summer SRL, societate cu o cifră de afaceri de peste 1 milion de lei. din Le Charme Summer SRL îi are ca asociați pe Aurelia Voiculescu, Mircea Alexandru Voiculescu și Ana Gabriela Gheară, fiica lui Cristian Timotei, căsătorită cu fiul lui Nicu Gheară.
 
Emanuel Voiculescu este asociat în Emacris Anvelope SRL și în Emacris Parts Service SRL.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Citește și

Cuscrul lui Nicu Gheară este un cunoscut om de afaceri din Constanţa. Cine este şi cu ce se ocupă (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Emacris Trans SRL, document de urbanism pentru un imobil din Constanța. Lucrări executate fără autorizație de construire

05 Nov 2023 1374

Un nou pas pentru viitorul hotel din Eforie, unde investitor este Cristian Timotei Voiculescu, cuscru cu Nicu Gheară

08 Oct 2022 2329

Noul consilier personal al vicepremierului Paul Stănescu, fost bodyguard al lui Nicu Gheară

08 Feb 2018 3066

A fost nuntă mare Cuscrul lui Nicu Gheară este un cunoscut om de afaceri din Constanţa. Cine este şi cu ce se ocupă (galerie foto)

13 Oct 2017 21051

Nuntă mare în familia lui Nicu Gheară. Fiul acestuia s-a căsătorit. Petrecerea a avut loc în Austria

12 Oct 2017 6904

riseproject.ro Toți oamenii generalului. Virgula dintre grupările organizate (video + documente)

22 Oct 2016 11577