Cine îl acuză pe Decebal Făgădău că foloseşte pagina de Facebook a Primăriei în interes personal

 
Preşedintele USR Constanţa, Remus Negoi, susţine că este nemulţumit de faptul că edilul-şef al Constanţei, Decebal Făgădău, foloseşte banii contribuabililor pentru crearea imaginii în mediul online, mai exact pe pagina oficială de Facebook a municipalităţii.
 
„De puţină vreme, trezindu-se din letargia ultimilor 11 ani în care a fost viceprimarul lui Mazăre şi la butoane (din 2015) în Primăria Constanţa, Decebal Făgădău comunică. Nu ar fi un lucru rău, până la urmă e primarul Constanţei. Lucrul foarte grav este, însă, folosirea paginii de Facebook a Primăriei Constanţa pentru ode aduse lui. După ce a parazitat monitoarele din autobuze, afişându-şi imagini cu el în mijloacele de transport în comun, Făgădău foloseşte tot timpul imaginea sa pe pagina de Facebook a Primăriei, prin postări sponsorizate (plătite din banii contribuabililor). Mai mult, pagina Primăriei Constanţa share-uieşte postările de pe pagina Decebal Făgădău!
 
Dacă vrea să-şi facă permanent campanie electorală, s-o facă din banii lui. Să se laude plătind cu bani din buzunarul propriu, nu din banii constănţenilor. Să transmită comunicate către presă sau pe pagina proprie!
 
Primăria nu e a lui. Pagina de Facebook Primăria Constanţa nu e a lui Decebal Făgădău. Doar Radu Mazăre îşi scria numele pe toate autobuzele, fiind într-o continuă campanie electorală.
 
Resping ferm astfel de practici preluate de Făgădău şi duse la stadiul de şmecherie politică! Nu mai folosiţi banii contribuabililor pentru crearea imaginii unui primar!”, susţine preşedintele USR Constanţa, Remus Negoi.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Prima destituire din cadrul Primăriei Capitalei, după accidentul soldat cu rănirea unui copil

26 Aug 2022 1351

Casa cel mai frumos împodobită de Sărbători este premiată cu 1.000 de lei de primăria unui oraș din România

03 Jan 2022 1726

Anunț important de la Primăria Valu lui Traian. Despre ce este vorba

19 Nov 2020 1651

Primăria Valu lui Traian referitor la problemele create de Codul Portocaliu

26 Oct 2020 2331

#alegerilocale2020 Corina Martin (PER) a primit mingile cu care să joace bine la alegeri de la tenismenul George Cosac

21 Sep 2020 2004

Deputatul Cătălin Nechifor Cum au fost repartizați banii din fondul de rezervă bugetară. Ce județe au încasat cele mai mari sume. Câți bani ar fi ajuns la Constanța

17 Dec 2018 1495

Atenţie, părinţi! Iată care sunt cele 21 de locuri de joacă din municipiu pe care Primăria vrea să le dezafecteze şi cele care intră în reparaţii (documente)

20 Jul 2017 7685

Reclamaţii la Primărie! Copaci rupţi, ineficienţa poliţiei locale, mizerie sau orătănii şi grătare în centrul Constanţei

28 Jul 2016 6453