Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța va avea un nou director. Cine este Iulian Călin? (DOCUMENTE)

  • Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța va avea un nou director de la 1 aprilie 2022
  • Pe 28 martie, dr. Adrian Bîlbă care a depus deja o cerere de încetare a activității în urmă cu câteva zile, va susține raportul de activitate pentru anul 2021
  • Noul manager va fi Iulian Călin, care este reprezentantul președintelui CJ, Mihai Lupu în cadrul Consiliului de Administrației al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța
  • Consilierii județeni au aprobat recent înființarea funcţiei de director ştiinţific la nivelul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța
  • Pentru postul de director științific urmează să se organizeze concurs, cel mai probabil în primăvara acestui an
 

 
Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța va avea un nou director de la 1 aprilie 2022.

Pe 28 martie, dr. Adrian Bîlbă care a depus deja o cerere de încetare a activității în urmă cu câteva zile, va susține raportul de activitate pentru anul 2021.

Despre plecarea acestuia de la CMSN Constanța se vorbește încă de anul trecut, dar abia de luna viitoare se va materializa schimbarea de manager.

Noul manager va fi Iulian Călin, care este reprezentantul președintelui CJ, Mihai Lupu în cadrul Consiliului de Administrației al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.

Din Consiliul de Administrație al instituției mai face parte și Cristina Caterinici. Ea este reprezentantul Consiliului Județean Constanța, dar și membru PNL și fost consilier al președintelui CJC, numită în funcția temporar vacantă de inspector superior la Compartimentul Comunicare, Protocol și Organizare Evenimente.Revenind la Iulian Călin, acesta este licențiat în Administrație Publică Centrală şi Locală și are 28 ani de activitate pe platforma portului Constanța, dintre care 17 ani a ocupat funcții de management.
 
În 2018 s-a alăturat RO 100 şi România Împreună în strângerea de semnături pentru "Fără penali în funcții publice" şi "Oameni noi în politică". În decembrie 2018 s-a înscris în PLUS iar din 2020 este consilier local municipal USR PLUS la Constanța. CV-ul acestuia poate fi consultat în secțiunea „documente”.

Potrivit declarației de avere depuse la începutul mandatului de consilier local, Iulian Călin are două terenuri agricole la Vulturu, județul Constanța, respective Casmicea, județul Tulcea, dobândite în 2005 și 2008, cu o suprafață de 2,65 ha, respective 1,25 ha, luate prin reconstituire, având o cotă parte de 1/3.
 
La Constanța, deține un apartament de 58 mp, cumpărat cu soția în 1990, dar și o casă de 120 mp, achiziționat în 2015, tot cu soția.
 
Mai deține un autoturism marca Audi A4, fabricat în 2005, vezi secțiunea „documente”.

 
CMSN va avea un director științific

Consilierii județeni au aprobat recent înființarea funcţiei de director ştiinţific la nivelul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, vezi secțiunea „documente”.

Astfel a fost desființat postul de șef achiziții (n.r. vacant), atribuțiile privind achizițiile urmând să fie preluate de directorul general.

Pentru postul de director științific urmează să se organizeze concurs, cel mai probabil în primăvara acestui an.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Ce notă a obţinut Adrian Bîlbă, managerul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, la evaluarea anuală?
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Doi ani de la alegerile locale din 2020

27 Sep 2022 395

Fostul mare atlet Ilie Floroiu ar putea deveni președintele de Onoare al CSM Constanța. Numirea va fi făcută de Consiliul de Administrație, la propunerea directorului clubului (DOCUMENTE)

27 Sep 2022 737

Consiliul Local Municipal chemat să aprobe diferența de preț pentru un teren din Mamaia. Doi dezvoltatori vor să transforme două terase din Piațeta Cazino în hoteluri (DOCUMENTE)

27 Sep 2022 718

30 de cereri depuse în programul Infant derulat de Primăria Constanța. Doar o parte dintre acestea au fost aprobate! (DOCUMENTE)

22 Sep 2022 508

Se întrunește Comisia tehnică de amenajarea teritoriului și urbanism a municipiului Constanța. A fost publicată ordinea de zi!

20 Sep 2022 603

UPDATE Conducerea DGAS explică eșecul! Proiect pe fonduri europene „ratat" de Primăria Constanța. Vârstnicii constănțeni nu mai pot beneficia de îngrijire la domiciliu

20 Sep 2022 1497

Prelungire de mandat la CT BUS SA până la sfârșitul anului pentru fostul coleg al primarului Vergil Chițac (DOCUMENTE)

19 Sep 2022 851

Consilierul primarului Chițac, diplomatul Dorin Popescu se pregătește să părăsească Primăria Constanța

15 Sep 2022 1488

PUD-ul pentru construire imobil cu acces direct la strada Aristide Karatzali ajunge în atenția Comisiei tehnice de urbanism și amenajarea teritoriului (DOCUMENTE)

13 Sep 2022 818

Înainte ca aleșii locali să le aprobe externalizarea unor lucrări către firme private, Confort Urban SRL a cerut majorarea tarifelor practicate (DOCUMENTE)

05 Sep 2022 952

Hanul Balcan, Hotel Rex sau Hotel Palace. Clădiri emblematice, de patrimoniu, pentru care Primăria Constanța a refuzat să-și exercite dreptul de preempțiune!

03 Sep 2022 1393

Soțul conduce o structură din cadrul Poliției Locale! Cine este noul purtător de cuvânt al administrației Chițac?

23 Aug 2022 2136

Județul Constanța va avea un adăpost dedicat animalelor aflate în pericol sau pentru care s-a emis ordin expres de plasare

23 Aug 2022 745

Este oficial! Municipiul Constanța are o nouă societate în portofoliu. Termocentrale SRL trebuie să obțină de la ANRE licența pentru producerea de energie termică

22 Aug 2022 8398

CJC a solicitat acord de mediu pentru corpul nou al Unității Primiri-Urgențe din cadrul Spitalul Județean Constanța

20 Aug 2022 865