Componența Comisiei care va decide câștigătorii contractelor de delegare a serviciului public de transport persoane în județul Constanța (DOCUMENTE)

  • Licitația pentru atribuirea contractelor de delegare a gestiunii serviciului public de transport persoane în județul Constanța pe 8 loturi se apropie de final
  • Procedura de licitație a fost lansată pe SICAP de Consiliul Județean Constanța pe 13.01.2022
  • Contractul total în valoare de 611.148.947,41 lei, va avea o valabilitate de 7 ani
  • Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a stabilit componența comisiei de evaluare a ofertelor
  • Președinte cu drept de vot al Comisiei este Căluţ Ciprian Lucian- Şef Serviciul Achiziţii, Analiză Piaţă, Urmărire Contracte, Direcţia Generală Economico-Financiară din cadrul CJC
  • Din Comisie fac parte și trei experți externi
 
 
Licitația pentru atribuirea contractelor de delegare a gestiunii serviciului public de transport persoane în județul Constanța pe 8 loturi se apropie de final.

Procedura de licitație a fost lansată pe SICAP de Consiliul Județean Constanța pe 13.01.2022.

Contractul total în valoare de 611.148.947,41 lei, va avea o valabilitate de 7 ani.

Serviciul cuprinde un număr de 57 de trasee structurate pe 8 grupe de trasee.
 
Printr-o dispoziție, președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a actualizat comisia de evaluare a ofertelor pentru atribuirea prin licitatie deschisă a contractului de delegare a gestiunii serviciului public de trasport persoane în județul Constanța.

Potrivit documentului, din Comisia fac parte următoarele persoane:

Președinte cu drept de vot: Căluţ Ciprian Lucian- Şef Serviciul Achiziţii, Analiză Piaţă, Urmărire Contracte, Direcţia Generală Economico-Financiară;
 

Membri:
 
Hagea Cristian Adi-Director General Adjunct Direcţia Generală Administrarea Domeniului Public și Privat - Autoritatea Judeţeană de Transport;

Răgălie Florin — Inspector, Compartiment Monitorizare, Control Trafic Judeţean, Serviciul Autoritatea Judeţeană de Transport, Direcţia Generală Administrarea Domeniului Public şi Privat - Autoritatea Judeţeană de Transport;
 
Ionescu Radu — Inspector, Compartiment Monitorizare, Control Trafic. Judeţean, Serviciul Autoritatea Judeţeană de Transport, Direcţia Generală Administrarea Domeniului Public şi Privat - Autoritatea Judeţeană de Transport;
 
Iordache Silvia - Inspector, Serviciul Buget, Direcţia Generală Economico-Financiară.
 
Membri de rezervă:
 
Gheorghiu Cristian- Şef Serviciul Investiţii;
Bucur Gheorghe — Șef Serviciul Juridic și Contencios, Direcţia Generală de  Administraţie Publică și Juridică;
 
Popa Mihaela - Inspector, Compartiment Autorizări, Licenţe de “Transport, ServiciulAutoritatea Judeţeană de Transport, Direcţia Generală Administrarea Domeniului Public şi Privat - Autoritatea Judeţeană de Transport;
 
Lefter Cosmin - Inspector, Serviciul Financiar, Direcţia Generală Economico-Financiară.
 
Totodată, experții externi cooptati pe lângă comisia de evaluarea a ofertelor pentru atribuirea prin licitație deschisă a contractelor de delegare a gestiunii serviciului public de transport persoane în județul Constanța (8 loturi) sunt următorii:
 
Mincu Doina - Expert tehnic;
Tanăsescu Lia - Monica - Expert Financiar,
Mușat Cristina - Elena - Expert juridic.


 
Ei sunt ofertanții pentru cele 8 loturi scoase la licitație!
 
Vă reamintim cum arată tabloul geneneral al ofertelor depuse pentru cele 8 loturi scoase la licitație în cadrul contractului de delegare a gestiunii serviciilor publice de transport de persoane în aria teritorială de competență a județului Constanța, potrivit datelor existente în SICAP.
 
Pentru lotul 7, ofertant unic este CDI Transport Intern și Internațional, reprezentantă de Ion Zaharia

Pentru lotul 3, unic ofertant este Marcon Star în calitate de lider de asociere, reprezentată de Dănuț Mircea Grofu și partenerii terți: Auto Lux Trading, reprezentată de Doru Dumitru și Asil Travel, reprezentantă de Sofia Gaci.

Pentru lotul 6, a depus ofertă Servcom-Adrian SRL reprezentantă de Iulian Spânu.

Pentru loturile 1, 2 3, 4, 5, 6, 7, 8 au mai depus ofertă asocierea formată din Nordiana – Nis în calitate de lider reprezentată de Georgeta -Ramona Stanciu și Grup Atyc SRL, prin Cătălin Grigore, Constant Trans SRL prin Marius- Iulian Gănescu și Simpa Trans prin Simona Lucica Guță.

Pentru lotul 8, a mai înregistrat o ofertă și Transevren în calitate de lider de asociere, reprezentantă de Semira Omer și Trans Tur prin Laurențiu Turiceanu, Geci SRL prin Valentin – Andrei Natu și Dumacris Inst SRL prin Gheorghe Dumitrache.

Pentru loturile 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 au depus oferte și Asocierea formată din Metropolitan în calitate de lider, reprezentată prin Gihan Eserghep, Diana PA, prin Rodica-Mariana Papuc, Dorința SRL prin Biadin Ismail, Nordiana - Nis prin Georgeta - Ramona Stanciu, Filbus Travel Agency SRL prin Petronela Constantin și Grup Atyc SRL prin Cătălin Grigore.

Pentru lotul 7, au depus ofertă JTA Trans Group SRL în calitate de lider de asociere, prin Andrada Jeanine Tucan și Grup Media Sud Călători SRL prin Ștefan Iulian Pleșca.

Pentru lotul 4 au depus oferte asocierea Transevren în calitate de lider reprezentantă prin Semira Omer, Trans Moviay SRL prin Ilie Moroianu, Dumacris Inst SRL prin Gheorghe Dumitrache, Gis Trans Rapid SRL prin Florica Iordan, Menv-Transcom prin Nicolae Baciu și Marcotrans prin Constantin Glișă.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Ei sunt greii care își dispută traseele de transport de persoane în județul Constanța pentru următorii 7 ani și peste 120 milioane de euro!

Studiul de oportunitate de delegare a gestiunii serviciului public de transport județean, lansat în dezbatere publică
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nomad Atelier a elaborat documentația Proiectul de modernizare unor stații de transport în comun din Constanța mai scump cu 130.000 de euro(DOCUMENT)

25 Mar 2024 571

Harta strategică de zgomot pentru municipiul Constanța Sursa principală de zarvă este traficul rutier (DOCUMENT)

23 Mar 2024 641

Primăria Tuzla, județul Constanța, licitație importantă ce vizează delegarea gestiunii activității de sortare a deșeurilor

19 Mar 2024 362

Vin alegerile, primarul nu se grăbește Recepția lucrărilor de mobilitate urbană din Constanța, un cartof fierbinte pentru administrația Chițac!

18 Mar 2024 1974

După doi ani de demersuri din partea USR Mangalia și urmare a adreselor ISC Construcțiile de pe taluzul Mangaliei ar putea fi oprite de instituțiile statului!

17 Mar 2024 724

Decizii ale Consiliului de Administrație Liliana Cristescu, mandat prelungit până în septembrie la conducerea Administrației Fondului Imobiliar SRL

13 Mar 2024 601

Consiliul Județean Constanța a alocat un buget de 5.500.000 lei pentru proiectele sportive! Care este data limită de depunere a acestora?(DOCUMENT)

10 Mar 2024 1357

Opinie cu rezerve Camera de Conturi a publicat raportul de audit financiar asupra situațiilor financiare consolidate ale orașului Năvodari (DOCUMENT)

08 Mar 2024 703

Opinie cu rezerve Camera de Conturi Constanța, raport de audit asupra situațiilor financiare ale Municipiului Medgidia (DOCUMENT)

07 Mar 2024 706

2.6 milioane de euro puse la bătaie Consiliul Județean Constanța, programul de finanțări nerambursabile pentru anul 2024(DOCUMENT)

27 Feb 2024 783

Directorul Muzeului Național al Unirii Alba Iulia conduce Comisia de evaluare anuală a lui Aurel Mototolea, managerul MINAC (DOCUMENT)

25 Feb 2024 761

Se prevalează de faptul că studiul ar fi o lucrare științifică Expertiza care ar recomada demolarea bazarului Gorbaciov, ținută la secret de conducerea Administrației Fondului Imobiliar SRL!

25 Feb 2024 2684

Când are loc și cine face parte din comisia de evaluare anuală a Leliei Rus Pîrvan, managerul Muzeului de Artă Constanţa? (DOCUMENT)

24 Feb 2024 1253

Contractul de reabilitare a MINAC a fost reziliat În sedința de CJC se propune achiziția de servicii juridice în vederea apărării intereselor județului Constanța în procesele cu SC Actaeon Invest SA(DOCUMENT)

16 Feb 2024 1630

Ședință CLM Municipalitatea vrea să modernizeze iluminatul public din cartierul Veterani! Proiectul este implementat de Administrația Fondului pentru Mediu (DOCUMENT)

12 Feb 2024 859