Concurs cu greutate! Iată cine vrea să conducă pentru următorii ani Justiţia din Dobrogea!

Silvia Şişman Beatrice, fost procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa, din Parchetului Curţii de Apel Constanţa, candidează pentru funcţia de procuror general adjunct al Parchetului Curţii de Apel Constanţa.
 
Institutul Naţional al Magistraturii a dat publicităţii tabelul cu candidaţii judecători şi procurori la concursul pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor la curţile de apel, tribunale, judecătorii, precum şi la parchetele de pe lângă acestea.
 
Concursul se organizează pentru ocuparea unui număr de 126 de posturi vacante de preşedinte şi videpreşedinte de la curţile de apel, tribunale şi judecătorii, precum şi a unui număr de 132 de funcţii vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim-procuror şi prim-procuror adjunct de la parchetele de pe lână curţile de apel, tribunale şi judecătorii.
 
Potrivit INM, Ionela Claudia Bojin, de la Judecătoria Constanţa, candidează pentru funcţia de vicepreşedinte al Judecătoriei Constanţa. Marius Cristian Epure, de la Curtea de Apel Constanţa, candidează pentru funcţia de vicepreşedinte al Curţii de Apel Constanţa. Şi Constanţa Ilie, tot din cadrul Judecătoriei Constanţa, candidează pentru funcţia de vicepreşedinte al Judecătoriei Constanţa. Dan Iulian Năstase, judecător al Curţii de Apel Constanţa, candidează pentru funcţia de vicepreşedinte al Curţii de Apel Constanţa. Asta în timp ce Florin Şurculescu, de la Tribunalul Tulcea, candidează pentru funcţia de vicepreşedinte al Tribunalul Tulcea.
 
În privinţa procurorilor, Gigel Marian Alexandru, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, candidează pentru funcţia de procuror general adjunct al Parchetului Curţii de Apel Constanţa. Asta în timp ce Camelia Andrei, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, candidează pentru funcţia de prim-procuror adjunct al Parchetului Judecătoriei Constanţa. Mihaela Elena Mergeane, din Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, delegată la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, candidează pentru funcţia de procuror general adjunct al Parchetului Curţii de Apel Constanţa. Şi Silvia Şişman Beatrice, fost procuror-şef al Direcţiei Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa, din cadrul Parchetului Curţii de Apel Constanţa, candidează pentru funcţia de procuror general adjunct al Parchetului Curţii de Apel Constanţa.
 
În prezent, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa este condus de procurorul Gigi Valentin Ştefan, dar şi de procurorii generali adjuncţi Adina Florea şi Raluca Georgeta Ceauşu.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Greenpeace România cheamă în judecată ABADL și Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Marină "Grigore Antipa"

15 Apr 2024 532

Justiție Constanța Soluție definitivă în procesul dintre Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Dobrogea și două firme

25 Mar 2024 658

Confruntare legală OMV Petrom Marketing SRL și SC Tisgal SRL împotriva Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea

13 Mar 2024 768

Asfalt Dobrogea SRL, la judecată cu Direcția Poliție Locală Constanța prin primar

08 Feb 2024 888

Eco Sud pierde procesul cu Iridex Group Salubrizare CCR sesizată în litigiul privind achiziția serviciilor de salubrizare a deșeurilor municipale din județul Constanța!

06 Feb 2024 1068

Premieră în justiția din Dobrogea! Sentință definitivă, la Constanța, pentru lovirea unui şofer de ambulanţă

14 Nov 2023 6671

Asociația condusă de fostul deputat, Victor Manea chemată în judecată Este vizat contractul de concesiune a serviciului de salubrizare de la nivelul județului Constanța, în valoare de 30 de milioane de euro

31 Aug 2023 2166

Știri justiție Constanța Cine conduce parchetele din Constanța și Dobrogea? Lista completă a procurorilor delegați sau detașați pe funcțiile de conducere

15 Aug 2023 6233

Procesul pentru terenul care i-a adus o amendă fostului primar Făgădău, amânat la București

16 Jul 2023 1720

Sute de vieți furate în coloniile de muncă din Dobrogea! Cazul fostului comandant Ioan Ficior, de la Periprava! (DOCUMENT)

12 Apr 2023 1612

Fost director al Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral trebuie să restituie indemnizaţia de concediu de odihnă încasată necuvenit

09 Feb 2023 3605

Complexul Turistic Dobrogea SRL îl cheamă în judecată pe primarul municipiului Constanța

06 Apr 2022 1390

Juristul ISU „Dobrogea“ nu renunță la procesul intentat chestorului Bogdan Despescu și lui Marcel Vela, fostul ministru de Interne (DOCUMENT)

30 Nov 2021 3269

La sesizarea Curții de Apel Constanța Hotărârea pronunțată de Înalta Curte, care ar putea afecta soarta a mii de metri pătrați de plajă! (document)

18 Nov 2021 2603

Instituţia Prefectului, recurs pentru revocarea PUZ-ului care a „devorat“ spaţiile verzi de pe bulevardul Lăpuşneanu din Constanţa

01 Nov 2021 2365