Concursurile pentru posturile vacante s-au încheiat Ei sunt cei care conduc, din teritoriu, poliţia judeţului

În fruntea Secţiei 3 de Poliţie se află comisarul-şef Valentin Ciovică Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a încheiat procedura specifică ocupării unor posturi vacante din interiorul instituţiei. Conform datelor puse la dispoziţie de către IPJ, toate secţiile şi posturile de poliţie din judeţul Constanţa au, în prezent, un comandant, însă este de aşteptat ca în perioada imediat următoare să se organizeze alte concursuri pentru ocuparea unor posturi de locţiitori. În continuare, ZIUA de Constanţa prezintă lista celor care conduc, din teritoriu, poliţia judeţului, aşa cum este pusă la dispoziţie de inspectorat. 

Astfel, Secţia 1 de Poliţie Rurală este condusă de comisarul-şef Ion Chiru, în timp ce Secţia 2 de Poliţie Rurală Mihail Kogălniceanu este cârmuită de subcomisarul Laurenţiu Carp. Mai departe, Secţia 3 de Politie Rurală Mangalia îl are ca şef pe subcomisarul Daniel Pană, Secţia 4 de Poliţie Rurală Medgidia pe comisarul Adrian Cătălin Gheorghe, iar Secţia 5 de Poliţie Rurală Cogealac este condusă de comisarul-şef Pavel Simion. Potrivit IPJ Constanţa, comandantul Secţiei 6 de Poliţie Rurală Cernavodă este subcomisarul Adrian Sebastian Dumitraşcu, iar inspectorul Vasile Zelca este şeful Secţiei 7 de Poliţie Rurală Crucea.

Asta în timp ce comisarul Ion Florea este liderul Secţiei 8 de Poliţie Rurală Băneasa, iar inspectorul George Caraivan este comandantul Secţiei 9 de Poliţie Rurală Topraisar. Biroul de Politie pentru Staţiunea Mamaia este condus de comisarul-şef Iulian Dode, Serviciul Poliţiei Rutiere îl are ca şef pe subcomisarul Ciprian Sobaru, Poliţia Municipiului Medgidia este cârmuită de comisarul-şef Vasile Dăogaru, iar Poliţia Municipiului Mangalia este condusă de comisarul-şef Nicolae Pescaru. Mai departe, comisarul-şef Niculae Negrilă este comandantul Poliţiei Staţiunii Neptun, comisarul-şef Emilian Nicolae conduce Poliţia Oraşului Cernavodă, iar comisarul-şef Vasile Nicolaiciuc se află în fruntea Poliţiei Oraşului Techirghiol. Comisarul-şef Dorel Răcaru conduce Poliţia Staţiunii Costineşti, inspectorul principal Nicolae Topliceanu este şef al Poliţiei Oraşului Băneasa, comisarul-şef Iane Petcu comandă Poliţia Oraşului Negru Vodă, comisarul-şef Nicu Ion ocupă postul de şef al Poliţiei Oraşului Hârşova.
Postul de Poliţie Comunal Ciobanu este condus de Daniel Stalide, Poliţia Oraşului Ovidiu - de comisarul-şef Vasile Sicrieru, Poliţia Oraşului Năvodari - de comisarul şef Mihai Tănăselea, Poliţia Oraşului Murfatlar - de comisarul-şef Ovidiu Valentin Grosu, iar Poliţia Staţiunii Eforie este cârmuită de comisarul-şef Gabriel Coteanu. Tot potrivit IPJ, în fruntea Poliţiei Municipiului Constanţa se află comisarul-şef Emilian Pârvu, Secţia 1 de Poliţie este condusă de comisarul-şef Dumitru Lucian Dinulescu, Secţia 2 de Poliţie îl are ca lider pe comisarul-şef Lucian Marius Vasile. În fruntea Secţiei 3 de Poliţie se află comisarul-şef Valentin Ciovică, în timp ce Secţia 4 de Poliţie este condusă de comisarul-şef Ivan Anane, iar Secţia 5 de Poliţie îl care ca şef pe comisarul-şef Aurelian Ispir.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța! Achitare pentru un jandarm și doi polițiști, acuzați de purtare abuzivă!

19 Apr 2024 696

Ziua Internațională a Rromilor, marcată de Inspectoratul Școlar Județean Tulcea și Consiliul Județean Tulcea

08 Apr 2024 383

Cumpărare directă ISU Dobrogea a bătut palma cu Sisteme Integrate pentru Situații de Urgență SRL, din București!

28 Mar 2024 444

„Alături de tine pentru alegerea meseriei“, acțiune organizată de Inspectoratul Școlar Județean Tulcea

08 Mar 2024 563

Un fost paramedic ar fi agresat sexual o femeie, într-o ambulanţă SMURD! Tribunalul Militar amână procesul

02 Mar 2024 903

Declarații de avere Constanța Dana Nicoleta Domolescu, inspector în construcții în Inspectoratul de Stat în Construcții Constanța, avere și interese (DOCUMENTE)

17 Feb 2024 746

Ministerul Educației cere inspectoratelor școlare să implementeze măsuri privind participarea elevilor la examenele naționale

11 Jan 2024 874

ISJ Constanța Astăzi , 13 decembrie, prima probă a simulării județene a examenului național de bacalaureat

13 Dec 2023 3507

Ministerul Educației a virat sumele aferente plății burselor școlare către inspectoratele școlare

14 Nov 2023 921

Ministerul Educației Numărul de burse școlare, la nivel național, transmise de Inspectoratele Județene

27 Oct 2023 852

Florentina Țigmeanu, directorul demis de la Școala 30 din Constanța, a dat din nou în judecată Inspectoratul Școlar

18 Oct 2023 1569

IPJ Buzău Limitele maxime de viteză stabilite prin Codul rutier

29 Aug 2023 777

IPJ Botoșani Tânăr amendat de polițiști după ce a abandonat la o ghenă de gunoi doi pui de câine

28 Aug 2023 719

Oficial de la DNA Cătălin Paul Dache, general de flotilă aeriană, inspectorul general al Inspectoratului General de Aviație, urmărit penal

22 Jun 2023 1308

Florin Năforniță, inspector de stat în construcții, trimis în judecată de DNA!

21 May 2023 1741