Consiliul Județean Constanța va avea o nouă organigramă. Angajații sunt evaluați de o comisie numită de Mihai Lupu. Debutanții și consilierii personali, salvați!

 
  • În această perioadă se desfășoară evaluarea personalului Consiliului Județean Constanța dar și a instituțiile subordonate acestuia
  • Mihai Lupu a afirmat public că nu este mulțumit de modul în care angajații unor departamente înțeleg să-și îndeplinească atribuțiile
  • O dată încheiată evaluarea, administrația județeană va avea o nouă organigramă
  • Evaluarea personalului contractual se realizează în perioada 1-31 martie 2021
  • Performanțele profesionale vor fi notate de la 1 la 5 iar persoanele nemulțumite au dreptul să conteste rezultatul
  • Personalul încadrat la cabinetul președintelui și personalul contractual debutant nu se supun evaluării
 
În această perioadă se desfășoară evaluarea personalului Consiliului Județean Constanța dar și a instituțiile subordonate acestuia, după ce în mai multe rânduri, președintele CJ, Mihai Lupu a afirmat public că nu este mulțumit de modul în care angajații unor departamente înțeleg să-și îndeplinească atribuțiile de serviciu.

O dată încheiată evaluarea, administrația județeană va avea o nouă organigramă.
Prin dispoziția 112/08.03.2021, emisă de președintele CJ, Mihai Lupu a fost aprobat regulamentul privind evaluarea performanțelor profesionale individuale a personalului contractual încadrat în cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Constanța, vezi secțiunea "documente".
Potrivit art 2 a dispoziției, evaluarea personalului contractual se realizează în perioada 1-31 martie 2021.
Potrivit art.4 din dispoziție, personalul încadrat la cabinetul președintelui și personalul contractual debutant nu se supun evaluării.

Procesul de evaluare pentru angajații CJC au la bază fișa postului, obiectivele profesionale stabilite pentru perioada evaluată și criteriile stabilite de regulamentul de evaluare.
În cadrul evaluării, performanțele profesionale vor fi notate de la 1 la 5 iar persoanele nemulțumite au dreptul să conteste rezultatul în termen de 5 zile de la luarea la cunoștință a raportului de evaluare direct la conducătorul autorității sau potrivit legii chiar și în instanța de contencios-administrativ.
În funcție de calificativul obținut, un angajat poate promova într-o funcție superioară, poate să primească o primă sau din contră să i se diminueze salariul cu 10% până la următoarea evaluare sau chiar să fie eliberat din funcția contractuală.
 
 
 
 
 

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Municipiul Constanța nu a solicitat bani. Ce localități din județ primesc fonduri de la MDLPA pentru finalizarea Regulamentelor Locale de Urbanism?

12 May 2021 732

Reabilitarea MINAC în aer! Petre Enciu (CJC) - „Avem de-a face cu firmă neserioasă, care proiectează probleme, în loc de proiecte tehnice”

11 May 2021 1334

Se caută proiectanți. Municipiul Constanța ar putea avea un sistem de irigat pentru spațiile verzi

10 May 2021 670

Un singur candidat la concursul pentru funcția de director al Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare” din Constanța

08 May 2021 936

Se organizează concurs pentru funcția de manager. Pleacă dr. Tofolean de la conducerea Spitalului Clinic Județean Constanța?

08 May 2021 3888

Licitație anulată de Consiliul Județean Constanța. Nicio ofertă pentru videoproiectorul necesar Muzeului Național de Istorie și Arheologie

07 May 2021 481

Dotarea centrelor sociale din cadrul DGASPC Constanța, un proiect al CJC admis la finanțare pe fonduri europene

07 May 2021 577

Consiliul Județean Constanța actualizează cărțile funciare pentru DJ 226B în vederea reabilitării tronsonului DN 2A- Pantelimon-Grădina-Cogealac

05 May 2021 616

A fost obținut acordul de mediu pentru proiectul de restaurare a Edificiului Roman cu Mozaic din Constanța

28 Apr 2021 1346

7000 de constănțeni, beneficiari ai programului RESPECT nu primesc tichetele pentru că înregistrează datorii la taxe și impozite pe anul 2021

27 Apr 2021 1437

Solicitarea lui Gheorghe Ungureanu tratată cu dispreț, postmortem. Se interzice amplasarea de mijloace de publicitate pe clădirea Casei de Cultură din Constanța

27 Apr 2021 1344

Regizorul Erwin Șimșensohn, față în față cu evaluatorii managementului Teatrului de Stat Constanța. Ce notă a primit?

26 Apr 2021 968

Proiect al Consiliului Județean Constanța admis la finanțare. Ce sumă va ajunge la Spitalul Județean pentru echipamente

26 Apr 2021 923

Prefectura a notificat Primăria și Consiliul Local Constanța în legătură cu terenurile acordate anul trecut pentru 12 cetățeni de onoare ai municipiului!

24 Apr 2021 2405

Consiliul Local Municipal Constanța preia, de la Ministerul Transporturilor, un tronson de drum din DN2A

23 Apr 2021 1335