#ConstanțaEsteBine - De Ziua Marinei, au alergat de la Baia la Constanța Cursă umanitară, pentru ajutorarea fetiței unui militar de pe Fregata „Regina Maria“ (galerie foto)

  • La cursa Baia - Constanța au participat militarii Laurențiu Cobzaru și Costel Mazâlu și Ioan Chifu, fost polițist.
  • Punctul terminus a fost Muzeul Marinei Române, unde cei trei alergători au fost așteptați și de Dănuț Albu, președintele LMP.
  • Din partea Ligii Militarilor Profesioniști, Laurențiu Cobzaru, Costel Mazâlu și Ioan Chifu au primit plachete, diplome și tricouri LMP.
 
De Ziua Marinei Române, trei alergători au parcurs distanța Baia (județul Tulcea) - Constanța, cursa lor propunându-și să celebreze această importantă zi, dar și să susțină cauza umanitară „Aripi pentru Sara Maria“, din campania „#FiiTuUnErou - Sprijin, speranță, șansă la viață!“.
Cei trei alergători sunt militarii cap. Laurențiu Cobzaru, din Galați (polițist militar la Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă „Smârdan”) și plt maj. Costel Mazâlu, din Brăila (de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dunărea” al județului Brăila) și Ioan Chifu, din Năvodari (fost polițist, în prezent pensionar). Micuța care are nevoie de ajutor este fiica unui alt militar, care activează pe Fregata „Regina Maria“ și care evoluează și în echipa de minifotbal a Ligii Militarilor Profesioniști, fiind căpitanul formației. Cursa Baia - Constanța a avut ca punct terminus Muzeul Marinei Române, unde cei trei alergători au fost așteptați și de Dănuț Albu, președintele LMP. Din partea Ligii Militarilor Profesioniști, Laurențiu Cobzaru, Costel Mazâlu și Ioan Chifu au primit plachete, diplome și tricouri LMP.

„Împreună vom reuși!“

„Fetița camaradului nostru, cap. Sorinel Zaharia (Fregata «Regina Maria») are nevoie de ajutorul nostru! O putem ajuta pe Sara Maria donând în contul BRD (lei): RO07BRDE140SV62942011400. Împreună vom reuși! Suntem mulți, uniți și puternici! Pentru efortul lor, camarazii noștri,Laurențiu Cobzaru, Costel Mazâlu și Ioan Chifu, au primit din partea Ligii Militarilor Profesioniști, plachete, diplome si tricouri LMP. Mulțumim pentru sprijin domnului căpitan comandor Marius Laurențiu Rohart, directorul Muzeului Marinei Române“, a declarat Dănuț Albu.

Sursa foto: Facebook (Dănuț Albu, Fii tu un erou)

Citește și:

Cursă umanitară De Ziua Marinei Române, militarii Laurențiu Cobzaru și Costel Mazâlu și fostul polițist Ioan Chifu aleargă între Baia și Constanța

Constanța Echipa Ligii Militarilor Profesioniști, figură frumoasă în campionatul de minifotbal. Obiectivul e promovarea în Liga I (galerie foto)

 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#Dobrogea Digitală „Presa marinei române. Dicționar bibliografic”, de Marian Moșneagu, de astăzi în Biblioteca digitală ZIUA de Constanța

21 Nov 2020 1041

#Dobrogea Digitală „Ziua Marinei la români”, de Marian Moșneagu, de astăzi în Biblioteca digitală ZIUA de Constanța

17 Nov 2020 1113

„Ziua Marinei la români”, de Marian Moșneagu

16 Nov 2020 995

Expoziția foto-documentară cu titlul „Ziua Dobrogei - 14 noiembrie 1878” la Muzeul Național al Marinei Române

13 Nov 2020 489

Ziua Marinei Române IPS Teodosie - „Între aceste flori alese, strălucesc astăzi marinarii români care au o misiune foarte grea și riscantă”

15 Aug 2020 1035

Imaginea zilei Marcel Vela și Nicolae Ciucă, prezenți la Ziua Marinei Române, în Portul Militar Constanța

15 Aug 2020 1165

Evenimente la Phoenicia Blue View, de Ziua Marinei Române

15 Aug 2020 1657

Poliţia de Frontieră Română sărbătoreşte Ziua Marinei Române

15 Aug 2020 689

Incident la Ziua Marinei, celebrată în Portul Militar din Constanța. Un soldat a avut nevoie de îngrijiri medicale (VIDEO)

15 Aug 2020 11284

Ziua Marinei, în vreme de pandemie Lipsesc băile de mulțime de pe faleza Cazinoului din Constanța, dar este totuși aglomerat (galerie foto+video)

15 Aug 2020 1010

LIVE VIDEO & TEXT Ziua Marinei Române. Preşedintele şi premierul, prezenţi în Portul Militar din Constanţa (galerie foto)

15 Aug 2020 2132

Ziua Marinei Române, sărbătorită anul acesta în condiţii impuse de pandemia de coronavirus

15 Aug 2020 508

160 de ani de la înființarea Forțelor Navale Române. Ziua Marinei Române, la ceas de sărbătoare. Pandemia a schimbat ceremonia

15 Aug 2020 1573

Mesajul ministrului apărării naționale cu ocazia Zilei Marinei Române. Ce manifestări vor avea loc la Constanța

14 Aug 2020 634

Klaus Iohannis și Ludovic Orban, prezenți mâine la Constanța, la activitățile prilejuite de Ziua Marinei Române

14 Aug 2020 607