Cu riscul destrămării PDL Constanţa Va continua Chiru evaluarea directorilor? (galerie foto)

cap_1.jpgLa câte controverse a stârnit evaluarea primului calup de directori de deconcentrate susţinuţi de PDL, nu ar fi de mirare ca subiectul destabilizator să fie băgat sub preş de conducerea PDL Constanţa.Prima etapă de evaluare a directorilor de instituţii publice susţinuţi de PDL a fost mai mult una formală, după cum am arătat în ediţiile anterioare.

Sancţionarea cu avertisment a doi şefi de descentralizate şi a altor doi cu retragerea sprijinului politic a constituit un motiv în plus de discordie în sânul unei organizaţii şi aşa şubrezite de certuri interne. Având în vedere tam-tam-ul creat pentru o evaluare despre care foarte mulţi susţin că este una subiectivă, care nu ar ţine cont măcar de criteriile profesionale, ne-am întrebat dacă nu cumva subiectul va fi îngropat de conducerea PDL Constanţa. Şi asta, cu atât mai mult cu cât unii dintre directorii sancţionaţi în prima etapă au acreditat ideea că a fost vorba despre o reglare de conturi între actuala echipă de conducere şi directorii numiţi pe vremea fostului şef al PDL Constanţa, Mircea Banias.

Întrebarea i-am adresat-o, cum era firesc, şi preşedintelui PDL Constanţa, Gigi Chiru. Acesta a exclus posibilitatea ca evaluarea să se oprească la primul calup de directori, declarând că în prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean al PDL Constanţa se va stabili data următoarei evaluări. Ba mai mult, Chiru a spus că este posibil să mai urmeze chiar două etape de evaluare. Rămâne de văzut, totuşi, dacă va mai avea loc o a doua sau a treia etapă de evaluare, având în vedere faptul că în PDL Constanţa lucrurile se schimbă de la o zi la alta.

Directori de evaluat

Directorii susţinuţi de PDL, rămaşi de evaluat, ar mai fi Stere Sponte - directorul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Constanţa (despre care s-a speculat că ar fi fost scos special din primul calup pentru a fi evaluat în locul său Romulus Mincă, şeful Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă), Senol Zevri - şeful Agenţiei pentru Protecţia Mediului, Aliss Andreescu - şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean, Ionel Manafu - directorul Aeroportului Mihail Kogălniceanu, Laura Constandin - şefa Agenţiei pentru Prestaţii Sociale, Paraschiva Bobe - directorul Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală, Alexandru Maxim - şeful Companiei Naţionale Poşta Română, Filiala Constanţa, Valentin Zeicu - şeful Companiei Naţionale Administraţia Canalelor Navigabile, Paul Brânză - şeful Autorităţii Navale Române şi Stere Pufleni - şeful Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură.

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Gheorghe

12 Jul, 2011 11:12

Chiru face un lucru normal, corect si statutar!!! stavrosita nu a inteles ca a pierdut alegerile, pacat de ea, mare deputata iesita de pe locul 3!!! Vorbeste numai prostii in presa, ca o gospodina, dar daca zicem asa, le jignim pe gospodinele adevarate, care au creier in cap!!!

pdl

27 Jun, 2011 18:01

Toti lipitorii de afise electorale au fost unsi de Banias directori. Chiru ar trebui sa-i evalueze cu matura si farasul, au supt destul le ajunge, la munca cu ei. Toti sunt hahalere.

mihai

27 Jun, 2011 17:36

de ce agita directorii atit de tare si nu sint multumiti de inca un vot de investire in functiile obtinute de la partidul pentru care unii chiar nu au facutt absolut nimic?Mitrea este unul care chiar a fost evaluat corect.eu cred ca este bine sa se continue cu conditia ca in urma evaluarii cei schimbati sa fie inlocuiti cu unii mai bine pregatiti si mai competitivi.nu se destrama un partid sau o organizatie cind este curatata de ce este mai rau.

Sica

27 Jun, 2011 15:53

Asa si de ce nu ar continua doar ca unii suparati au dat tot felul de comunicate, unii care au uitat ca fara sustinere politica nu erau acolo? Nenica evaluatii sa vedeti bine ce puneti directori, sa traiesti Chirule si sa-i evaluezi cu totul

Faceti evaluari d-le Chiru

27 Jun, 2011 12:33

Lasa sa le faca ca uite asa se invatasera unii directori de-i durea la supapa de orice. IMI PLACE ACEST CHIRU, pacat ca nu este primar la Constanta ca era si primaria Constanta eficienta

ALCIBIADE

27 Jun, 2011 00:53

Draga Gigi Chiru, Corpul de Control al MECTS te ajuta si a sosit la Constanta pentru a evalua gasca de vampirozauri din ISJ si faradelegile lor din invatamantul constantean, asa ca...te scuteste de efort. Ghilotina-i pregatita, lista e gata, calaii sunt multi, retardatii sunt pregatiti. Ultima lor dorinta, a vampirilor, este sa vada crucea si sa-i ceara iertare Mantuitorului pentru abuzurile savarsite.

Sava

26 Jun, 2011 23:41

Urmatoarea evaluare o va face DNA,pentru ca oricum Chiru nu va mai reusi sa adune BPJ-ul sa aiba cvorum.

Sa se faca evaluari

26 Jun, 2011 23:07

Si de ce s-ar opri? Lasa sa fie evaluat fiecare in parte si organizatia PDL Constanta condusa de Chiru o face foarte bine

Articole asemanatoare

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 513

Baza sportivă de pe malul lacului Siutghiol, din Constanța, miza unui proces intentat de Clubul Sportiv Electrica Președinte Dumitru Frățilă face acuzații -„Nu ne putem desfășura activitatea!“

23 Mar 2024 1841

Scupra, primar Ovidiu „Nu mă interesează funcțiile în partid. (...) Florin Mitroi știe că se bazează pe sprijinul meu! "

17 Mar 2024 1192

UPDATE George Scupra a demisionat din funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali din organizația județeană a PNL Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 1547

UPDATE Trei primari PNL din județul Constanța, vizați de intoxicări din partea PSD Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 1361

PUZ pentru terenurile din strada Belvedere ale afaceristului George Secărea! Curtea de Apel anunță data verdictului

15 Mar 2024 677

Iată cine vrea să conducă judecătoriile din Mangalia și Medgidia! (DOCUMENTE)

05 Mar 2024 948

Mesajul lui Emil Constantinescu despre trecerea în neființă a lui Max Bădin „Regret profund că nu mai este printre noi și că nu am avut ocazia să-mi iau rămas bun”

02 Mar 2024 752

Conferința județeană a PUSL Constanța. Chiforeanu -președinte, Eserghep-primvicepreședinte (FOTO+VIDEO)

01 Mar 2024 1129

ZIUA LIVE Interviu cu Gabriel-Octavian Nicolae, președinte al Asociației Societatea Culturală „Magrin 1878”, despre proiecte și noutăți pentru pasionații de fotografie

27 Feb 2024 729

ZIUA LIVE Gabriel-Octavian Nicolae, președinte al Asociației Societatea Culturală „Magrin 1878”, despre proiecte și noutăți pentru pasionații de fotografie

26 Feb 2024 1004

Preşedintele CNAS, Valeria Herdea „În România sunt peste 200.000 de pacienţi oncologici”

19 Feb 2024 883

Remus Zăgan, ales președinte al Senatului Universității Maritime din Constanța. Averea și interesele (DOCUMENTE)

19 Feb 2024 1278

Alegeri interne la UAR, Sucursala Constanța. Liviu Merdinian, președinte pentru următorii patru ani

19 Feb 2024 764

Are termen să predea absolut toate actele partidului în original Șoșoacă a divorțat politic de soțul său!

18 Feb 2024 1257