Despre treceri de pietoni, trotuare, intersecţii semaforizate Directorul Confort Urban, chemat la raport de Comisia de Urbanism a CLM Constanţa

Consilierii locali din cadrul Comisiei nr. 2 - de organizare şi dezvoltare urbanistică, realizarea lucrărilor publice, protecţia mediului înconjurător, conservarea monumentelor istorice şi de arhitectură au votat, ieri, la solicitarea consilierului PNL Mihaela Andrei, o solicitare prin care cer prezenţa la şedinţa următoare a comisiei a directorului sau a unui reprezentant al Confort Urban.
 
Motivul solicitării este discutarea mai multor teme privind amenajarea teritoriului (treceri de pietoni, trotuare, intersecţii semaforizate) şi în special modul în care este utilizat bugetul societăţii al cărei unic acţionar este Consiliul Local Municipal, precum şi planul de lucrări până la sfârşitul acestui an.
 
„În calitate de consilieri, vrem să ştim şi noi cum vor gestiona cei de la Confort Urban bugetul aprobat, spre ce direcţii de investiţii se îndreaptă banii. Trotuarele sunt în continuare distruse sau ciobite, la fel şi multe sensuri giratorii. Totodată, trebuie să se găsească o soluţie rapidă pentru fluidizarea traficului pe strada Soveja, în zona centrului comercial, acel scuar montat acolo creează dificultăţi atât şoferilor, cât şi pietonilor“, a precizat iniţiatorul acestei discuţii cu reprezentanţii Confort Urban, consilierul local Mihaela Andrei.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Cetatean

26 Jul, 2017 00:57

Face-ti ceva si pe Bratianu intre semaforul de la Gara si Cora nu exista nici o posibiltate de intoarcere !!! Chiar nu se poate intrerupe linia sau un giratoriu pe o distanta de 2 km ??

Articole asemanatoare

Ministerul Muncii. Executivul a simplificat procedura de efectuare a stagiului pentru absolvenții de învățămțânt superior

21 Mar 2024 439

Comisia tehnică de amenajare a teritoriului și urbanism se reunește în această săptămână. Pe ordinea de zi figurează și proiectul imobiliar de la fosta bază RATC!

19 Mar 2024 639

Se înfiinţează Comisia pentru soluţionarea contestaţiilor în domeniul patrimoniului cultural imobil

12 Mar 2024 411

Comisia tehnică de urbanism și amenajarea teritoriului se reunește pe 7 martie! Ce proiecte se află pe ordinea de zi

05 Mar 2024 443

Consilierii locali constănțeni vor aporoba Regulamentul de organizare și funcționare al comisiei care se ocupă de repartizarea locuințelor din fondul locativ de stat destinate închirierii (DOCUMENT)

26 Feb 2024 494

Directorul Muzeului Național al Unirii Alba Iulia conduce Comisia de evaluare anuală a lui Aurel Mototolea, managerul MINAC (DOCUMENT)

25 Feb 2024 760

Se întrunește Comisia tehnică de amenajare a teritoriului și urbanism a municipiului Constanța Blocuri de până la 10 etaje în Tomis Nord. Detalii despre proiectele imobiliare de pe ordinea de zi (DOCUMENT)

19 Feb 2024 2676

Certificatul ,,RAR Auto Pass” urmează să fie emis de către Registrul Auto Român, începând cu 1 decembrie

13 Feb 2024 603

Comisia de evaluare a judecătorilor de la Curtea de Apel, stabilită cu unanimitate de Plenul CSM! Cine face parte

07 Feb 2024 610

Când se întrunește Comisia de urbanism Constanța și ce proiecte sunt pe ordinea de zi?

05 Feb 2024 699

Când se întrunește Comisia de urbanism Constanța și ce proiecte sunt pe ordinea de zi?

23 Jan 2024 602

Un nou Regulament al comisiei pentru analiza și repartizarea locuințelor din fondul locativ de stat destinate închirierii din cadrul AFI Constanța SRL (DOCUMENT)

11 Jan 2024 815

Primele informații din ancheta ISJ Constanța, cu privire la cazul Liceul Tehnologic Dimitrie Leonida, unde un bărbat a comis fapte și gesturi obscene

05 Jan 2024 1412

Proiect aprobat în Parlament Comisie specială comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru combaterea traficului de persoane

19 Dec 2023 669

Date despre proiectele imobiliare Când se întrunește Comisia de urbanism Constanța și ce proiecte sunt pe ordinea de zi?

11 Dec 2023 1260