Farul Constanța are un mare plus față de adversarele din play-off! Ce spune Hagi despre obiectivul „marinarilor“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

  • După prima etapă din play-off, liderul Farul Constanța are două puncte avans față de a doua clasată și cinci în fața echipei de pe locul trei.
 

Farul Constanța continuă parcursul fără greșeală în Superligă, debutând cu o victorie în turneul play-off, 2-1 pe teren propriu cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. După prima etapă, „marinarii“ au două puncte în plus față de a doua clasată, campioana en-titre CFR Cluj.

Cele două formații au intrat în play-off la egalitate de puncte, însă Farul s-a distanțat la două lungimi după ce echipa din Gruia a remizat, 2-2, acasă cu Rapid. Și celălalt rezultat al primei runde, 1-1 în disputa FCSB - Universitatea Craiova, i-a fost favorabil formației de pe litoral, care are cinci puncte față de FCSB, echipa de pe locul trei. Clasamentul arată astfel: 1. Farul - 35p, 2. CFR Cluj - 33p, 3. FCSB - 30p, 4. Universitatea - 28p, 5. Rapid - 27p, 6. Sepsi - 21p. În etapa viitoare, se joacă partidele: Rapid - Farul, Universitatea - CFR Cluj și Sepsi - FCSB.
 

E bine că a venit această victorie înaintea pauzei“

„Voiam să repetăm ultima evoluția contra lui Sepsi, când am făcut o repriză fantastică. Era foarte important să începem cu o victorie acasă. Ambele echipe au arătat că știu fotbal, au avut momentele lor. Ei au ratat, noi am fructificat. Am câștigat însă. Iar în play-off contează rezultatul. Am avut momente bune și mai puțin bune, când adversarul ne-a dominat. Știam că, dacă-i lași să joace, sunt periculoși. Când am scăzut presiunea în jumătatea adversă, au venit peste noi și ne-au pus probleme. În rest, sunt fericit pentru succes, mi-am felicitat jucătorii. Bravo lor, facem niște lucruri fantastice și sper să mergem pe aceeași linie. E bine că a venit această victorie înaintea pauzei“, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului, după meciul cu Sepsi OSK.


Băieții chiar fac față“

„Regele“ a subliniat importanța deosebită pe care o au victoriile în turneul play-off. „Nu mai suntem în campionatul regular, ci în play-off, iar victoriile sunt wow. Trebuie să ne dorim, să jucăm și să facem orice e posibil pentru a câștiga meciurile. Aceasta trebuie să fie mentalitatea noastră și cu acest gând mergem. Deocamdată, ne-a mers bine, e un început bun. Obiectivul nostru e să încercăm să devenim cei mai buni. Noi nu eram destinați să fim acolo sus, dar vom încerca să ne atingem țelul. Pauza vine foarte bine pentru noi, băieții sunt obosiți mai mult mental. Am jucat din trei în trei zile, am rămas pe primul loc, a fost o presiune, există presiune, nu putem s-o ocolim, pentru că vrem să câștigăm fiecare meci. Ne obișnuim cu ea, iar băieții chiar fac față“, a punctat Hagi.



Un fundaș central de mare calitate“



Potrivit acestuia, Farul are un mare plus față de adversarele din play-off: jucătorii tineri, „care sunt mult mai buni ca ai celorlalte echipe“. „Avem băieți tineri care fac diferența. Acesta e plusul cel mai mare pe care îl avem în momentul de față. În ce privește jucătorii experimentați, toți suntem pe acolo, avem jucători buni și foarte buni. Dar eu cred că noi avem ceva în plus: jucătorii tineri care sunt mult mai buni ca ai celorlalte echipe. Aceasta e părerea mea. Eu zic că ai mei sunt mai buni, atâta timp cât un jucător de 17 ani, Mazilu, are zece meciuri și dă cinci goluri. Tot așa, Sîrbu e născut în 2003 și joacă mai mult sau mai puțin titular. Borza, născut 2005, e titular de drept, cu evoluții nu bune, ci foarte bune. Grameni și Louis Munteanu sunt deja consacrați, la miuțe îi las la cei mai bătrâni. Gustavo e 2002. Avem încredere că va fi un jucător important și va face o carieră frumoasă. A fost trei ani căpitanul lui Gremio. Acum îl cunoaștem, nu-i creez nicio presiune, îl introducem ușor-ușor, să se adapteze și să ne cunoaștem reciproc. E un fundaș central de mare calitate“, a menționat Gheorghe Hagi.


Mai jos, pe lângă declarațiile acestuia de la conferința de presă a meciului Farul - Sepsi OSK, găsiți și ce a spus după partidă și antrenorul echipei covăsnene, Cristiano Bergodi.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Farul Constanța







Citește și:

Farul Constanța, amical cu PAOK Salonic. Clubul de pe litoral are 30 de jucători convocați la echipele naționale

LIVE TEXT
Farul Constanța a învins Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, la debutul în play-off (GALERIE FOTO + VIDEO)


Farul Constanța
Gheorghe Hagi, la meciul 300 ca antrenor în prima ligă (GALERIE FOTO + VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Trei echipe de juniori de la Farul Constanța, calificate în semifinalele campionatelor

15 Apr 2024 446

Farul Constanța Fotbalistele, eșec surprinzător acasă cu Csikszereda Miercurea Ciuc. Oaspetele conduceau cu 3-0 în minutul 21! (GALERIE FOTO + VIDEO)

14 Apr 2024 660

Farul Constanța Hagi - „Victorie mare la Craiova, care ne crește încrederea. Sperăm să învingem și CFR Cluj“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

14 Apr 2024 574

Declarațiile primarului Chițac și ale lui Nicolae Ciucă referitor la stadionul Farul din Constanța (VIDEO)

13 Apr 2024 782

Farul Constanța Pe lângă Louis Munteanu, și Mihai Popescu ar fi pe lista de achiziții a FCSB. Ce a declarat Gheorghe Hagi

12 Apr 2024 996

Farul Constanța Ionuț Cojocaru - două goluri, iar „marinarii“ câștigă la Craiova și urcă în clasament

12 Apr 2024 1290

Superliga 2023/2024. Duminică, 14 aprilie 2024 Liderul FCSB vrea să scape și de CFR Cluj din bătălia pentru titlu

12 Apr 2024 743

Superliga 2023/2024 Cine va da lovitura simbolică de start la meciul Universitatea Craiova - Farul Constanța. Duel pentru Europa

11 Apr 2024 1598

Gheorghe Hagi - „În România s-a pierdut noțiunea de profesor, de antrenor, de manager“

10 Apr 2024 638

Superliga 2023/2024. Universitatea Craiova - Farul Constanța Hagi - „Un alt meci greu, dar suntem încrezători“ (VIDEO)

10 Apr 2024 1760

Fotbalistul Constantin Budescu, de la Farul Constanța, la butoane! „DJ Budi! Hai că sună bine de tot numele ăsta de scenă“ (VIDEO)

09 Apr 2024 908

Farul Constanța, o repriză modestă cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe Hagi - „Incredibil, ziceai că jucăm cu Barcelona!“

07 Apr 2024 1032

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 24-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele)

07 Apr 2024 1781

Hagi, după Sepsi OSK - Farul Constanța 1-1 „O primă repriză - zero, după a doua parte meritam să câștigăm“

05 Apr 2024 1075

Egal între Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și Farul Constanța, după un meci cu multe ocazii de gol

05 Apr 2024 819