Firma, preluată de un grec. Legături cu Radu Mazăre Soția primarului Făgădău și fratele viceprimarului Babu și-au cesionat acțiunile din SRL-ul care deținea terasa Amalfi din Portul Tomis

Adunarea Generală a Asociaților societății Roxor Black SRL, în care sunt asociați soția primarului Făgădău, Monica Daniela Gaitanidis, și fratele viceprimarului Babu, a adoptat recent hotărârea nr.3/22.10.2018, publicată în Monitorul Oficial, Partea IV, numărul 4826, din 19 decembrie 2018.
 
Cei doi mai sunt asociați și cu Theodoros Skandalidis. Societatea deține terasa Amalfi din Portul Tomis din Constanța.
 
Iată ce au decis cei trei asociați:
Art. 1 - Se cesionează de către Gaitanidis Făgădău Monica Daniela 20 de părți sociale a câte 10 lei, reprezentând 40% din capitalul social al firmei, la valoarea nominală, conform art. 202 alin. 1 din L. 31/1990, rep., către Skandalidis Theodoros, asociat al firmei.
 
Art. 2 - Se cesionează de către Babu Alexandru 20 de părți sociale a câte 10 lei, reprezentând 40% din capitalul social al firmei, la valoarea nominală, conform art. 202 alin. 1 din L. 31/1990 rep., către același Skandalidis Theodoros.
 
Astfel, capitalul social este fixat la suma de 500 de lei, compus din 50 de părți sociale, a cate 10 lei partea socială, și este structurat astfel: asociatul Skandalidis Theodoros deține 50 părți sociale a câte 10 lei fiecare, având valoarea totală de 500 lei, reprezentând 100% capitalul social.
 
Art. 3 - Se numește în funcția de administrator cetățeanul grec Skandalidis Theodoros, cu rezidență permanentă în municipiul Constanța. Administratorul este ales pe perioada nelimitată și cu puteri depline.
 
Art. 4 - Se schimbă sediul societății și se revocă din funcția de administrator Gaitanidis Făgădău Monica Daniela.
 
Vă reamintim că, în primăvara acestui an, Monica Daniela Gaitanidis-Făgădău și Alexandru Babu, în calitate de asociați ai societății Roxor Black SRL, s-au întrunit pe data de 23 aprilie în adunare generală și au decis schimbarea sediului societății din Construcția Sezonieră T17, zona Platforme Portuare din incinta Portului Turistic Tomis, pe șoseaua Mangaliei nr. 80A. O altă decizie se referă la deschiderea unui punct de lucru în Construcția Sezonieră T17, zona Platforme Portuare din incinta Portului Turistic Tomis.

 
Potrivit Oficiului Registrului Comerțului, firma Roxor Black SRL a fost înființată în 2015, avea sediul social în municipiul Constanța, strada Turda, obiectul de activitate „restaurante“ și un capital social subscris de 400 de lei, integral vărsat. Inițial, Roxor Black SRL era deținută de Blanc Leader SRL, cu 97,5% din capitalul social, și Mărioara Secărea, cu 2,5% din capitalul social. Administratorul SRL-ului era Ion Ciota, născut în 1984, în Constanța.

Ulterior, Adunarea Acționarilor Roxor Black SRL decidea în 2017 următoarele: aprobarea cesiunii a 20 de părți sociale, reprezentând 50% din capitalul social, deținute de către acționarul persoană juridică Blanc Leader SRL, către Monica Daniela Gaitanidis Făgădău și a 19 părți sociale, reprezentând 47,5% din capitalul social, deținute de către aceeași societate, către Alexandru Babu. În cadrul aceleiași întruniri a asociaților, și acționarul Marioara Secărea și-a cesionat partea socială deținută către Alexandru Babu. O altă decizie a acționarilor a fost atunci încetarea mandatului de administrator al lui Ion Ciota, locul acestuia fiind luat cu drepturi depline de Monica Daniela Gaitanidis Făgădău.

Theodoros Skandalidis, asociat cu administratorul firmei grecului Skantzikas, pe care l-a împrumutat cu bani Radu Mazăre

În baza cererii nr. 4231 din data 16.01.2018 și a actelor doveditoare depuse, Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța a dispus autorizarea constituirii, înmatriculării și înregistrării societății Ammos Wave SRL. Sediul social al firmei este în municipiul Constanța. Obiectul de activitate al firmei este „restaurante“. Capitalul social este de 1.000 de lei, integral vărsat, compus din 100 de părți sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Fondatorii societății sunt Blue Beach SRL, cu sediul social în municipiul Constanța, Nikolaos Skantzikas și Theodoros Skandalidis. Administratorul firmei este Nikolaos Skantzikas.
 
Blue Beach SRL, în datele Registrului Comerțului 
 
Societatea Blue Beach SRL, prin Sorin Lupu, a solicitat și a obținut, pe data de 30 iulie, de la Primăria Constanța, două certificate de urbanism care vizează construirea unui ansamblu cu funcțiuni pentru turism, apartamente de vacanță, locuințe permanente în stațiunea Mamaia. Mai exact, este vorba despre certificatul de urbanism nr. 2867, care presupune „Construire ansamblu cu funcțiuni pentru turism, apartamente de vacanță, locuințe permanente, amenajări ale spațiilor publice, semipublice și private“. Viitoarea investiție imobiliară va fi realizată pe strada Itaca nr. 4.
 
Cel de-al doilea certificat de urbanism, cu nr. 2868, presupune „Construire ansamblu cu funcțiuni pentru turism, apartamente de vacanță, locuințe permanente, amenajări ale spațiilor publice, semipublice și private“, pe aleea Lamia nr. 8.  
Înființată în anul 2003, Blue Beach SRL are sediul social în municipiul Constanța. Capitalul social subscris, de 37.500 de lei, integral vărsat, este compus din 3.750 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Blue Beach SRL este controlată de Compania de Servicii și Consultanță SA, cu 50% din capitalul social, Skantzikas Teodora Maria, cu 18% din capitalul social, Gioxas Antonios, cu 30% din capitalul social, și Skantzikas Ioannis, cu 2% din capitalul social. Skantzikas Nikolaos este administratorul firmei, care se ocupă de hoteluri și alte facilități de cazare similare.
Precizăm că Ioannis Skantzikas este una și aceeași persoană care, potrivit declarației de avere a lui Radu Mazăre din 2008, a fost împrumutată de fostul edil-șef al municipiului Constanța cu 600.000 de euro. 

Alte afaceri  

Skantzikas Ioannis mai este asociat în Black Sea Suppliers SRL, Europroiect SRL, InstalatoruL SRL, Iolkos Invest SRL, Metal Trade SRL, Oro Construct SRL, Oro Invest SRL. La rândul său, Skantzikas Nikolaos este asociat în Ammos Wave SRL și Oro Construct SRL. 
 
Mai mult, prin Constanța circulă de ani buni zvonul că vila în care locuia fostul primar Radu Mazăre este în acte pe numele grecului Theodoros Skandalidis, care a fost și partener de afaceri cu frații Mazăre. Mai exact, Mihale Costea, care deține mai multe terenuri și spații comerciale în stațiunea Mamaia, a fondat în anul 2001, alături de cetățeanul grec Theodoros Skandalidis, firma Nitalexil. Fondatorii societății, care încă prosperă în municipiul Constanța, au părăsit afacerea, cesionându-și părțile sociale către Marin Radu. Theodoros Skandalidis și Mihale Costea s-au asociat, pe 15 mai 2001, cu Mihai Măzăre și Alexandru Mazăre, frații fostului primar al Constanței, Radu Mazăre, în firma Bluemar Internațional SRL, așa cum arată datele din Monitorul Oficial nr. 1097/2001, Mihale Costea devenind ulterior și administrator în această firmă. Firma este însă radiată în prezent de la Registrul Comerțului.
 
Citește și:
 
Primul, partener de afaceri cu frații Mazăre Costea și Ene au refuzat schimbul de terenuri cu Primăria Constanța (document)
 
Grecii Nikolaos Skantzikas și Theodoros Skandalidis și-au făcut o firmă nouă. Cu ce se va ocupa

Soția primarului și fratele viceprimarului au devenit acționari într-un SRL Legături cu firma pe care Primăria nu a lăsat-o să construiască pe Baba Novac, dar de la care a cumpărat portocale pentru cadourile de Crăciun
 
Soția primarului Constanței Decebal Făgădău și fratele viceprimarului Dumitru Babu au luat o decizie importantă

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Cristi Sarbu

28 Dec, 2018 07:30

Astăzi pe Baba Novac 96 este construit un bloc.

Articole asemanatoare

Se dizolvă Ammos Wave SRL, firma unde asociat era și consulul onorific al Greciei la Constanța

28 Mar 2024 428

APM Constanța va emite acord de mediu O firmă din Cluj investește în satul Vadu, comuna Corbu într-o pensiune cu foișor și piscină

28 Mar 2024 456

Constanța Ce firmă va reface gardul de la Spitalul Clinic de Pneuftizilogie? Valoarea contractului este de peste 600.000 lei

28 Mar 2024 424

Cumpărări directe Constanța Primăria Negru Vodă a semnat cu TOP Management ING. Firma a obținut două contracte de 350.000 de lei (DOCUMENTE)

28 Mar 2024 354

Furnizare de combustibil și servicii de spălare auto pe bază de carduri cumpărate de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Dobrogea” (DOCUMENTE)

28 Mar 2024 341

Cumpărări directe Constanța O firmă de apartament din București va livra Liceului Tehnologic „Gheorghe Duca“ 40 de laptopuri (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 358

Modificări în firma Grand SRL! Firma fostului consul general al României la Toronto a suferit modificări

27 Mar 2024 564

Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța a bătut palma cu firma impresarului Radu Groza!

27 Mar 2024 576

Cumpărări directe Constanța Academia Navală Mircea cel Bătrân, contract cu Garden Antoniewicz SRL, fondată de fosta șefă a Trezoreriei Constanța (DOCUMENT)

27 Mar 2024 472

Certificat de urbanism, emis de Primăria Constanța Un bloc de două etaje, edificat Holiday Beach SRL pe bulevardul Aurel Vlaicu

27 Mar 2024 443

Portul Constanța a cumpărat lapte praf. Vezi pentru ce sumă (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 362

Constanța Ce firmă se va ocupa de serviciul de mentenanță a aplicației informatice pentru Biroul Registrul Agricol din cadrul Primăriei Constanța (DOCUMENT)

26 Mar 2024 567

Societatea Barracuda Navigation SRL Constanța are un nou sediu social

26 Mar 2024 541

Undă verde de la APM Constanța Parc fotovoltaic, înființat de societatea E Soare Afară SRL la Murfatlar

26 Mar 2024 553

Afaceri Constanța Modificări în cadrul societății Gheață la Mal SRL! Unul dintre asociați s-a retras din firmă

26 Mar 2024 433