Foşti fotbalişti. „Lupul“ contra „câinelui“ Daniel Chiriţă l-a provocat pe Giani Kiriţă pentru o luptă la OSS Fighters 4, la Constanţa

La conferinţa de presă de prezentare a galei OSS Fighters 3, care se va disputa la Bucureşti, pe 28 februarie, a intervenit şi fostul fotbalist Daniel Chiriţă, care a făcut un anunţ inedit, în perspectiva ediţiei a patra a evenimentului organizat sub brandul OSS Fighters.
 
După OSS Fighters 3, următoarea gală va fi la Constanţa, în luna august a acestui an. Cum OSS Fighters este un concept inovativ dedicat sporturilor de contact, care îmbină sportul cu spectacolul, la ediţia a patra s-ar putea să-i vedem în ring, ca adversari, şi pe doi foşti fotbalişti, Daniel Chiriţă şi Giani Kiriţă! Rivalitatea de pe gazon s-ar putea muta în ringul OSS Fighters, la Constanţa, dacă Giani va accepta provocarea lui Daniel de a încrucişa mănuşile cu el!
 

Campion naţional şi câştigător al Cupei

 
„Lupul Chiriţă provoacă la luptă câinele Giani Kiriţă. Mulţumesc, Florin Stănică, managerul şi impresarul meu pentru acest meci din august 2019, de la Constanţa!”, a postat pe Facebook Daniel Chiriţă. În vârstă de 44 de ani, acesta a jucat în cariera sa (ca fundaş) la echipe precum Petrolul Ploieşti (de unde şi porecla de „lupii galbeni“), U Craiova, Rapid Bucureşti, Progresul Bucureşti, Şahtior Doneţk, Zenit St. Petersburg, Metalist Harkov, Stal Alcevsk, UTA sau CSM Ploieşti. Cu Rapid şi cu Şahtior a ieşit campion naţional, cu Petrolul a cucerit Cupa României (în sezonul 1994/1995), iar în palmares are şi o Supercupă a României, cu Rapid. În prima divizie din România a disputat 284 de meciuri, iar în cupele europene a susţinut 14 partide (în Cupa Cupelor şi Cupa UEFA).
 

Pregătire cu Leonard Doroftei şi Amansio Paraschiv

 
„În ring e mult mai greu decât pe terenul de fotbal. Mă pregătesc la Ploieşti cu Leonard Doroftei şi Amansio Paraschiv şi m-am convins. Eu sunt un mare fan al sporturilor de contact. Mi-ar plăcea să văd ce trăiri şi senzaţii are un luptător în timpul meciului“, a spus Daniel Chiriţă, care e şi antrenor-jucător la echipa naţională a artiştilor fotbalişti.
 

A luat titlul şi în Turcia

 
De cealaltă parte, Giani KIriţă are 42 de ani, iar în România a evoluat, în 163 de meciuri, la Rocar Bucureşti, Dinamo Bucureşti, FCM Tg. Mureş şi ACS Buftea. În alte 162 de partide a jucat în Turcia, la Samsunspor, Gaziantepspor şi Ankaragucu. Fost apărător, Giani Kiriţă e „câine roşu“ de la Dinamo (echipă pentru care şi-a afirmat mereu ataşamentul şi cu care a cucerit două titluri de campion). Un titlu naţional a cucerit şi în Turcia, cu Bursaspor, iar la echipa reprezentativă a României are patru selecţii. Atât Daniel Chiriţă, cât şi Giani Kiriţă au participat şi la show-uri de televiziune, „Ultimul Trib“, respectiv „Exatlon“, astfel să sunt obişnuiţi cu atmosfera sportului spectacol.
 

Organizatorii OSS Fighters 4

 
CS OSS Fighters Constanţa reuneşte, ca organizatori ai show-ului din capitală, de pe 28 februarie, compania „One Star Security“ Constanţa (reprezentată de Marius Gheorghe), restaurant Don Corleone Mamaia (Lucian Tudose), Asociaţia Tomis Antidrog (preşedinte, George Drăgan), agenţia de turism Mistral Tours din Constanţa şi noul partener al promoţiei OSS Fighters, Militari Rezervelor (Florin Stănică). Promotor al evenimentului este Ionel Crînguş, preşedintele AS Rebel Fighters.
 
Sursa foto: Facebook (Johnny Olaru, Florin Stănică)
 
Citeşte şi:
 

Promoția atinge un alt nivel. Din ring, în filme de acțiune! Producători de la Hollywood, cu ochii pe luptătorii din gala OSS Fighters 3 (galerie foto)
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Finanțare nerambursabilă de la bugetul local pentru ACS OSS Constanța în vederea organizării proiectului „OSS Fighters ediția 8“ (DOCUMENT)

21 Sep 2022 1292

Ultimul meci al constănțeanului! Gala OSS Fighters 6. În main event, Alex Filip se va duela cu georgianul Levan Guruli

08 Jul 2021 4571

La gala OSS Fighters, de la Mamaia, luptătorul Alex Filip va disputa ultimul său meci

16 Jun 2021 5053

„Un fight card de excepție“ Ediția a șasea a OSS Fighters, programată în luna iulie, în stațiunea Mamaia

05 Jun 2021 4074

Constanţa La gala OSS Fighters 6 se va disputa, în premieră, şi un meci pe reguli de MMA

10 Mar 2021 3886

UPDATE Super-meciul dintre Alex Filip și Daniel Stefanovski, de la gala OSS Fighters, reprogramat. Ce s-a întâmplat

03 Aug 2020 3723

Revanșa! În ultimul meci din carieră, Alex Filip luptă pentru centura Superkombat, în gala OSS Fighters de la Mamaia!

18 Jul 2020 4176

„Alături de o legendă!“ Luptătorul constănțean Radu Medeleanu se antrenează sub îndrumarea celebrului Daniel Ghiță (galerie foto)

06 Jul 2020 5167

Gala OSS Fighters 6, în august, la Mamaia. Nume mari vor urca în ring

16 Jun 2020 6417

Imagini de acum cinci ani Luptătorul Alex Filip, din Constanța, pregătire în Olanda, la celebra sală Vos Gym Amsterdam (video)

29 Apr 2020 5690

Adversar de top pentru Alex Filip în ultimul meci din cariera sa. La gala OSS Fighters, de la Mamaia! (video)

27 Apr 2020 7001

Editorial Nu contează pe cine ai în față (coronavirusul), important e cine îți e alături!

04 Apr 2020 6839

Constanța. Lupta împotriva COVID-19 Luptătorul Alex Filip - „Rămâneți pozitivi și respectați întocmai sfaturile autorităților!“

25 Mar 2020 2138

Constanţa Alex Filip îşi încheie cariera de luptător. Meciul de retragere va fi la gala OSS Fighters

04 Mar 2020 8580

Constanţa Luptătorul Mădălin Crăciunică s-a căsătorit cu Sarah Iuria Ștefan. În curând, cei doi vor deveni părinţi (galerie foto)

26 Feb 2020 12375