Fulvia Dinescu, suspendată. Secretara Ramonei Dospinescu de la Patrimoniu, "promovată" secretar al municipiului Constanța

 
  • Georgiana Gospodaru este noul secretar al UAT Constanța
  • Aceasta a fost delegată de primarul Vergil Chițac să îndeplinească temporar această funcție, după ce, vineri, 6 noiembrie, fostul secretar interimar, Fulvia Dinescu a fost suspendată din funcție
  • Dinescu a fost trimisă în judecată de procurorii DNA, alături de foștii primari, Radu Mazăre, Decebal Făgădău și alți funcționari ai primăriei Constanța în dosarul "Riviera Residence", fiind acuzați de abuz în serviciu
  • Gospodaru a condus Direcția Patrimoniu, după suspendarea Ramonei Dospinescu, căreia inițial i-a fost secretară
  • În vârstă de  38 de ani, Georgiana Gospodaru a absolvit Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu“ din Medgidia şi, ulterior, Universitatea „Ovidius“
  • Potrivit declarației de avere nu are datorii, în schimb are un depozit bancar de aproape 90.000 de lei
  • Potrivit aceluiași document, tânăra și-a împrumutat o rudă cu suma de 60.000 de euro și a creditat o societate comercială cu 44.310 lei
  • De la societatea comercială Bubble Efect SRL, funcționarul public a încasat în 2019, dividende în valoare de aproape 60.000 lei

Georgiana Gospodaru este noul secretar al UAT Constanța.
Aceasta a fost delegată de primarul Vergil Chițac să îndeplinească temporar această funcție, după ce, vineri, 6 noiembrie, fostul secretar interimar, Fulvia Dinescu a fost suspendată din funcție.
Vă reamintim, Dinescu a fost trimisă în judecată de procurorii DNA, alături de foștii primari, Radu Mazăre, Decebal Făgădău și alți funcționari ai primăriei Constanța în dosarul "Riviera Residence", fiind acuzați de abuz în serviciu. Potrivit DNA este vorba despre o autorizație de construire pentru complexul rezidențial de lux.
Facem precizarea că Primăria Constanța trebuie să organizeze un concurs pentru ocuparea funcție de secretar al municipiului, după ieșirea la pensie a Marcelei Enache.

Gospodaru a condus Direcția Patrimoniu, după suspendarea Ramonei Dospinescu

 
Revenind la noua secretară interimară a municipiului Constanța, aceasta a fost inițial secretară, apoi a devenit în 2015,  noul director al Direcţiei Patrimoniu din Primăria Constanţa, după ce Ramona Dospinescu, coinculpata acestuia în Dosarul Retrocedărilor, fusese la rândul său suspendată din funcție în luna februarie 2015.
În mandatul de primar al lui Decebal Făgădău, după reorganizarea Direcției Patrimoniu, Gospodaru a fost inspector la Registrul Agricol al primăriei Constanța, aflat în subordinea direcției Patrimoniu.
În prezent în vârstă de  38 de ani, Georgiana Gospodaru a absolvit Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu“ din Medgidia şi, ulterior, Universitatea „Ovidius“.
 

Și-a împrumutat mama cu 60.000 de euro și și-a vândut apartamentul deținut în 2015

 
Potrivit declaraţiei de avere completate pe 21 mai 2019, Georgiana Gospodaru nu deţine niciun teren.
Dacă în 2015 ea avea un apartament de 55,47 mp în municipiul Constanţa, dobândit prin cumpărare, în 2011, în declarația din 2019, imobilul nu mai apare.
La capitolul „bunuri mobile“, în document figurează un autoturism Kia Cee'd, achiziţionat prin cumpărare, în 2008.

Tânăra nu are bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii şi obiecte de artă a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro, nici conturi sau depozite bancare.
De asemenea, nu are datorii, în schimb are din 2019, un depozit bancar la o bancă comercială în care a depus aproape 90.000 de lei.
Interesant este potrivit declarației de avere, tânăra și-a împrumutat o rudă cu suma de 60.000 de euro.


 În anul fiscal anterior completării declaraţiei de avere, Georgiana Gospodaru a realizat ca salariat al Primăriei Constanţa, cu funcţia de inspector, un venit de 44.800 lei iar de la societatea comercială Bubble Efect SRL a încasat dividende în valoare de aproape 60.000 lei. În același an fiscal, Gospodaru a mai încasat de la aceeași societate suma de 44.310 lei reprezentând restituire creditare.

Conform declaraţiei de interese, completată la aceeaşi dată ca şi cea de avere, noul director al Direcţiei Patrimoniu din Primăria Constanţa este membru Prolex (Sindicatul Liber al Salariaţilor din Administraţia Publică).
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Componența comisiei de selecție ale proiectelor non-profit Consiliul Județean Constanța a alocat finanțări nerambursabile de 6 milioane de lei pentru cultură (DOCUMENT)

01 Apr 2024 1311

Aproximativ 200 de veterani din teatrele de operații au acum gratuitate pe mijloacele de transport în comun din municipiul Constanța(DOCUMENT)

01 Apr 2024 716

Nomad Atelier a elaborat documentația Proiectul de modernizare unor stații de transport în comun din Constanța mai scump cu 130.000 de euro(DOCUMENT)

25 Mar 2024 668

Harta strategică de zgomot pentru municipiul Constanța Sursa principală de zarvă este traficul rutier (DOCUMENT)

23 Mar 2024 689

Primăria Tuzla, județul Constanța, licitație importantă ce vizează delegarea gestiunii activității de sortare a deșeurilor

19 Mar 2024 440

Vin alegerile, primarul nu se grăbește Recepția lucrărilor de mobilitate urbană din Constanța, un cartof fierbinte pentru administrația Chițac!

18 Mar 2024 2064

După doi ani de demersuri din partea USR Mangalia și urmare a adreselor ISC Construcțiile de pe taluzul Mangaliei ar putea fi oprite de instituțiile statului!

17 Mar 2024 832

Decizii ale Consiliului de Administrație Liliana Cristescu, mandat prelungit până în septembrie la conducerea Administrației Fondului Imobiliar SRL

13 Mar 2024 666

Consiliul Județean Constanța a alocat un buget de 5.500.000 lei pentru proiectele sportive! Care este data limită de depunere a acestora?(DOCUMENT)

10 Mar 2024 1459

Opinie cu rezerve Camera de Conturi a publicat raportul de audit financiar asupra situațiilor financiare consolidate ale orașului Năvodari (DOCUMENT)

08 Mar 2024 778

Opinie cu rezerve Camera de Conturi Constanța, raport de audit asupra situațiilor financiare ale Municipiului Medgidia (DOCUMENT)

07 Mar 2024 771

2.6 milioane de euro puse la bătaie Consiliul Județean Constanța, programul de finanțări nerambursabile pentru anul 2024(DOCUMENT)

27 Feb 2024 872

Directorul Muzeului Național al Unirii Alba Iulia conduce Comisia de evaluare anuală a lui Aurel Mototolea, managerul MINAC (DOCUMENT)

25 Feb 2024 832

Se prevalează de faptul că studiul ar fi o lucrare științifică Expertiza care ar recomada demolarea bazarului Gorbaciov, ținută la secret de conducerea Administrației Fondului Imobiliar SRL!

25 Feb 2024 2750

Când are loc și cine face parte din comisia de evaluare anuală a Leliei Rus Pîrvan, managerul Muzeului de Artă Constanţa? (DOCUMENT)

24 Feb 2024 1312