Grav afectați de restricțiile pandemiei Managerii din învățământul privat constănțean, forțați să reducă taxele și să trimită angajații în șomaj


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Marian

01 May, 2020 00:03

Daca respectivele unitati sunt acreditate, adica respecta standardele de educatie nationale, bune /rele cum or fi.. ar trebui sustinute de stat.. daca nu sunt acreditate si isi desfasurau activitatea dupa alte standarde, care, de inteles ca ar fi mai inalte decit ce poate oferi statul roman in prezent(neverificate/adica nefiind acreditate), nu intrereseaza statul roman in mod direct in materie de subventionare. Daca, parintii care nu-si mai pot intretine copiii la scolile private/neacreditate, ar trebui sa coboare standardele educatiei copiilor lor la ce poate oferi statul roman in momemtul de fata si sa-i incrie la invatamintul de stat-GRATUIT-si sa nu se mai milogeasca... Sau.. sa-si vinda viloaiele si masinile de lux si sa plateasca in continuare pentru educatia aceea sofisticata la care aspira.. Cum se zice.. te intinzi cit iti este plapuma.. Nu vreau sa jignesc pe nimeni cu acest comentariu.. dar cind te duci la magazin sa cumperi ceva.. iei de banii pe care ii ai in buzunar.. nimeni nu moare de foame nici daca maninca doar piine goala ani de zile.. asa ca mai terminati cu pitzoponcelile si smiorcaielile si trimiteti-va copiii la scoli de stat.. ca si acolo se invata carte, daca au ceva in cap.. nu numai alintaturile cu care au fosy obisnuiti pina acum... Educati-va copiii si pentru vremurile ce vor veni, si nu va mai smiorcaiti atit.. sunt copii care nu au ce minca seara cind se culca..

Articole asemanatoare

Sediu generos şi ultradotat pentru Centrul „Baby Genius“ din Constanţa Liliana Naclad - „Micuţii geniali au fost şi rămân motivaţia principală!“ (galerie foto)

04 Apr 2017 9279

Micuții de la Centrul de Dezvoltare Timpurie, Educație și Recreație „Baby Genius“ Constanța cheamă primăvara cu zâmbete și mărțișoare (galerie foto)

23 Feb 2017 3229

Zâmbete, voie bună și multe daruri Moș Crăciun a ajuns la prichindeii de la „Baby Genius“ Constanţa (galerie foto)

23 Dec 2016 3868

Rămas-bun, Baby Genius! Tony a predat cheia succesului (galerie foto)

27 Jun 2016 5171

Fericire pe feţele copiilor! Fotoreportaj dedicat celor mai iubite persoane din lume

01 Jun 2016 3733

Universul poveştilor a prins viaţă la serbarea copiilor de la Centrul de Dezvoltare Timpurie „Baby Genius“ Constanţa (galerie foto + video)

21 Dec 2015 4889

Grădiniţa Genius din Constanţa „Din dragoste se naşte un copil, din educaţie, geniul” (galerie foto)

21 Oct 2015 4213