Imagini care te pot afecta emoţional! Ultimul drum pentru Laura şi Irina, victimele accidentului petrecut în curba morţii de la 23 August (galerie foto)

Durerea şi tristeţea au copleşit toată suflarea localităţii Mangalia. Sute de oameni cu chipurile încremenite le-au însoţit pe ultimul drum pe două dintre victimele cumplitului accident de la 23 August.
 
Laura Ţuţaniş şi Irina Milea au plecat împreună pe drumul fără întoarcere. Cortegiul care a însoţit cele două sicrie a fost împietrit. Oamenilor nu le venea să creadă că totul este real, şi nu doar un vis urât. Slujbele au avut loc la capela de lângă spital, unde au fost depuse trupurile celor două prietene nedespărţite, care au plecat împreună spre eternitate, fiind înmormântate la Cimitirul „Sfânta Maria“ din Mangalia.
 
Prima înmormântată a fost Irina Milea. Mama acesteia abia mai avea tăria să asiste la funeralii. Durerea i-a fost însă mângâiată doar de ceilalţi trei copii pe care îi mai are, Irina fiind mezina.
 
Laura Ţuţaniş era îmbrăcată în alb, aşa cum e obiceiul pentru fetele nemăritate. Mulţimea era cu ochii în lacrimi. Dincolo de durerea copleşitoare, în mintea tuturor, indiferent că vorbim de rude, prieteni sau simpli vecini, rămâne aceeaşi întrebare: de ce?
 
Mihai Păsărică, vărul Laurei, va fi înmormântat la Vâlcea, acolo unde se stabilise, iar partenerul de viaţă al Laurei, cetăţeanul italian, va fi înhumat în Italia. Trupul se află încă la Morga din Constanţa.
 
Accidentul, în urma căruia cei patru şi-au pierdut viaţa, s-a petrecut duminică seară, pe DN 39, la ieşirea din 23 August spre Mangalia. Carnajul a fost produs de un om de afaceri din Constanţa, care se întorsese în acea seară de la munte, unde îşi serbase propria nuntă de argint. Bărbatul a murit şi el în impactul nimicitor.
 
Martorii spun că autoturismul Skoda condus de Constantin Daniel Vicol, de 48 de ani, a intrat cu viteză pe contrasens şi a izbit o maşină decapotabilă în care se aflau două femei şi doi bărbaţi. Impactul a fost nimicitor. Cei cinci au murit pe loc.
 
Tot martorii mai spun că Vicol ar fi numărat nişte bani în momentul în care a pierdut controlul maşinii, însă acest fapt nu va putea fi probat niciodată oficial. Cert este că în maşină au fost găsite împrăştiate bancnote în valoare totală de peste 9.000 de lei, însă acestea puteau sări chiar şi din torpedou în momentul impactului extrem de violent.
 

Şoferul s-a întors duminică după-amiază de la munte, unde sărbătorise, împreună cu soţia şi finii, nunta de argint. Şi-a lăsat soţia acasă, în Constanţa, după care şi-a dus finii acasă, la Mangalia, iar în momentul accidentului se întorcea la Constanţa. Constantin Vicol era director în cadrul unei firme care activează în incinta Portului Mangalia.
 
În maşina Saab decapotabilă se aflau Laura Ţuţaniş, în vârstă de 35 de ani, care conducea automobilul, Irina Milea, de 36 de ani, Mihai Păsărică, de 34 de ani, vărul Laurei, cu toţii din localitatea 2 Mai, şi un cetăţean italian, în vârstă de 52 de ani, partenerul de viaţă al Laurei.

 
Cei patru îşi petreceau vacanţa pe litoralul românesc. În plus, italianul avea planuri de afaceri. Cumpărase mai multe terenuri în 2 Mai şi Vama Veche. El a fost, de altfel, singurul pe care medicii veniţi cu ambulanţa l-au mai prins cu o fărâmă de puls. Însă toate încercările lor de resuscitare au eşuat.
 
Laura şi Irina, prietene de nedespărţit, erau plecate de mai mulţi ani în Italia, la muncă. Laura era şi unicul sprijin al mamei sale, bolnave de cancer. Poliţiştii spun că acesta este cel mai grav accident rutier petrecut în ultimii doi ani pe litoralul românesc.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.