Iordache, mort intr-un accident stupid

1192650280.jpg

In urma rezultatelor acestei ultime expertize nu se confirma existenta, in trupul victimei, a unor substante straine

In vreme ce raportul histopatologic in cazul mortii lui Petrica Iordache a sosit inca de la sfarsitul lunii august, examenul toxicologic a ajuns in sfarsit la Serviciul de Medicina Legala Constanta cu o intarziere de o luna si jumatate. "Masluita" sau nu, dupa cum afirma unii, expertiza pune capat astfel numeroaselor scenarii si stabileste ceea ce anchetatorii au afirmat de la bun inceput: Iordache a murit inecat in urma unui accident stupid. In urma cu trei zile, la Serviciul de Medicina Legala Constanta a ajuns si cel de-al doilea examen cerut de anchetatori in cazul mortii suspecte a omului de afaceri, respectiv cel toxicologic. Reamintim ca, dat fiind interesul opiniei publice pentru moartea subita a lui Petrica Iordache, atat anchetatorii, cat si medicii legisti au efectuat numeroase adrese catre Institutul de Medicina Legala Mina Minovici din Bucuresti, pentru ca expertiza sa fie facuta cu prioritate. La sfarsitul lunii august a sosit cel dintai raport, cel histopatologic, menit sa releve, in urma analizelor efectuate, daca in corpul decedatului se gaseau, in momentul mortii, substante chimice, medicamentoase sau orice fel de alte substante straine. Altfel spus, daca victima luase pastile inainte de a pleca sa faca jogging, medicamente de la care eventual sa i se fi facut rau sau care sa ii fi indus o stare de ameteala. Pentru prima oara in activitatea lor, medicii legisti au constatat insa ca examenul toxicologic, menit sa descopere daca in organism se gaseau droguri sau alte substante care sa explice faptul ca Petrica Iordache s-a dezechilibrat si a cazut intre blocurile de piatra, lipsea. Cele doua rapoarte nu se pot interpreta decat unul prin altul, asa ca o concluzie preliminara nu se putea trage. Dupa ce, in cursul saptamanii trecute, Inspectoratul de Politie al Judetului Constanta a achitat contravaloarea, examenul toxicologic a fost trimis de IML la Constanta. Inca nu este oficial, dar se pare ca in corpul victimei nu au fost gasite nici un fel de substante straine de organism. Concluzia, in astfel de situatii, nu poate fi decat una. Omul de afaceri a murit in urma unui accident cat se poate de stupid. Fie ca a vrut sa vada marea sau sa respire aer curat, soarta l-a impins catre blocurile de piatra. A alunecat si, in incercarea de a cauta un punct de sprijin, a ramas imobilizat intre ele, cu mainile prinse pe langa corp. Nu s-a mai putut elibera si s-a inecat.

Scris de: {autor}Olimpia CEARA{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Constanța azi UPDATE. Accident rutier cu victime pe varianta Ovidiu! (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 1408

Accident rutier pe bulevardul IC Brătianu din Constanța! Unul dintre șoferi, sub influența substanțelor interzise

27 Mar 2024 639

A fost activat Planul Roșu de intervenție la Techirghiol, în urma unui accident rutier. Detalii de la IPJ Constanța (VIDEO)

27 Mar 2024 744

Planul Roșu de intervenție activat la Techirghiol Mărturiile emoționante ale tatălui uneia dintre fetele rănite în urma impactului (VIDEO)

27 Mar 2024 5030

Planul Roșu de intervenție activat la Techirghiol Șoferița implicată în evenimentul rutier face declarații! (VIDEO)

27 Mar 2024 1853

A fost activat Planul Roșu de intervenție! UPDATE. Accident rutier între o mașină și un microbuz în Techirghiol. Mai mulți copii răniți (FOTO+VIDEO)

27 Mar 2024 6074

Corpul de Control al Ministerului Justiției a finalizat verificările la Penitenciarul Constanța – Poarta Albă, în cazul Vlad Matei Pascu. Ce s-a stabilit

26 Mar 2024 637

Știri Constanța Accident rutier în apropierea canalului Dunăre-Marea Neagră! Șoferul a fugit de la fața locului

26 Mar 2024 534

IPJ Constanța Șofer vitezoman, depistat de polițiști fără permis, după ce a produs un accident și a fugit de la locul faptei (VIDEO)

26 Mar 2024 536

IGPR InfotraficTrafic ]ntrerupt pe DN 11

26 Mar 2024 240

IGPR InfotraficSituația traficului la ora 07

26 Mar 2024 250

UPDATE Știri Constanța Accident rutier cu victime în zona Palas. O dubă a intrat în gardul Jandarmeriei!(FOTO+VIDEO)

25 Mar 2024 2894

IGPR InfotraficTrafic alternativ pe DN 11

25 Mar 2024 334

Știri Constanța azi UPDATE. Accident rutier cu trei mașini pe varianta Ovidiu! (FOTO+VIDEO)

25 Mar 2024 5215

IGPR InfotraficTrafic blocat pe DN 28 A

25 Mar 2024 287