Cu casa închisă! La Ovidiu, se joacă FC Viitorul - FCSB. Un nou duel teribil! Trupa lui Hagi vine după trei victorii la rând

Etapa a şasea a turneului play-off din Liga 1 aduce un nou meci de gală la Ovidiu, FC Viitorul întâlnind FCSB, duminică, 21 aprilie, de la ora 21.00. În clasament, trupa lui Hagi este pe locul patru, cu 29 de puncte, în vreme ce FCSB, aflată în urmărirea liderului CFR Cluj, ocupă poziţia secundă, cu 35 de puncte.
 
FCSB nu-şi mai permite paşi greşiţi, dacă vrea să mai spere la titlu, în vreme ce FC Viitorul are şi ca obiectiv principal locul trei, astfel că vizează şi ea victoria, cum o face de altfel la fiecare meci, aceasta fiind mentalitatea puştilor lui Hagi. Fiecare meci la victorie! Iar când adversarul e unul de calibru, precum FCSB, dorinţa de a câştiga e cu atât mai mare.
 
„Avem nişte meciuri atât de frumoase în play-off! Nu ne apasă presiunea, în schimb pe Craiova, Steaua sau CFR - da! Să se aştepte că le va fi foarte greu cu noi. Să se pregătească, să nu doarmă cumva, întrucât jucăm bine. Vor fi meciuri deosebite. Eu îmi pregătesc echipa să câştige, să aibă încredere, credinţă şi curaj. Am trei de C. Eu cu băieţii aşa vorbesc, aşa îmi termin speech-urile“, a spus Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.
 
În turul turneului play-off, echipa de pe litoral a învins FCSB în deplasare cu 2-1 (Calcan 15, I. Hagi 65 / Fl. Coman 40). Dacă se va impune şi duminică seară, FC Viitorul ar ajunge la patru victorii la rând în toate competiţiile, după meciul câştigat în Cupa României la Craiova (2-1) şi succesele din campionat cu Astra Giurgiu (4-1, în deplasare) şi CSU Craiova (2-1 la Ovidiu). De cealaltă parte, FCSB nu a pierdut nicio partidă dintre ultimele şase disputate în deplasare! Golgheterii celor două formaţii sunt Ianis Hagi (cu nouă reuşite), respectiv Harlem-Eddy Gnohere (cu 14 goluri).

Organizatorii de la FC Viitorul au anunțat că toate biletele puse în vânzare pentru acest meci s-au epuizat, astfel că partida se va disputa cu casa închisă. 
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi:
 
Zeci de jandarmi vor fi prezenți la meciul de fotbal dintre FC Viitorul şi FCSB. Partida are loc pe stadionul central al Complexului Academiei Hagi de la Ovidiu

FC Viitorul joacă la Ovidiu cu FCSB. Informaţii despre biletele de intrare la meci

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

FC Viitorul II a învins Axiopolis Cernavodă

27 Feb 2021 3156

Patru fotbaliști de la FC Viitorul, convocați la lotul național Under-19

25 Aug 2020 3419

FC Viitorul întâlnește Chindia Târgoviște. Gică Hagi va opera câteva schimbări în echipa constănțeană

15 Jun 2020 2444

Fotbaliștii de la FC Viitorul au efectuat cel de-al treilea test pentru diagnosticarea Covid-19⁣ (galerie foto)

27 May 2020 2052

FC Viitorul a câștigat și amicalul cu Spartak Varna (galerie foto + video)

10 Jul 2019 3496

Juniori E de la FC Viitorul va evolua în turneul semifinal de la Bucureşti

31 May 2016 1832

Banchetul la final de sezon al echipei FC Viitorul (video)

05 May 2016 2383

Cristian Manea și Dragoș Nedelcu se alătură lotului pentru Turul de Elită U19

20 Mar 2016 2555