Mama din Constanța care s-a filmat când își agresa fiica de doi ani, mișcare-surpriză în instanță!

  • Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au luat la cunoștință, pe 8 ianuarie 2022, despre imaginile de pe o rețea de socializare în care o femeie, de 29 de ani, din municipiul Constanța, agresa o fetiță de 2 ani.
  • Judecătoria stabilise ca mama fetiței să păstreze o distanță minimă față de micuța pe care o agresase de 200 de metri, pentru o perioadă de șase luni.
  • Tribunalul Constanța a admis apelul declarat de mama fetei și a hotărât ca păstrarea distanței minime față de cea mică să fie valabilă numai pentru două luni, în loc de jumătate de an, cum dispusese prima instanță.
  • Decizia Tribunalului Constanța a fost luată de Secția I Civilă a instanței, în completul Apel Civil 4, format din magistrații Monica Vieru și Delia Gherasim.
 
Răsturnare de situație, la Tribunalul Constanța, în favoarea mamei care s-a filmat în timp ce își agresa fiica, în vârstă de doi ani!
 
Magistrații Secției I Civile a instanței a decis să admită apelul declarat de mamă împotriva hotărârii Judecătoriei Constanța prin care s-a emis ordin de protecție pentru cea mică, împotriva mamei sale.
 
Mai exact, Judecătoria stabilise ca mama fetiței să păstreze o distanță minimă față de micuța pe care o agresase de 200 de metri, pentru o perioadă de șase luni.
 
Joi, 27 ianuarie 2022, Tribunalul Constanța a admis apelul declarat de mama fetei și a hotărât ca păstrarea distanței minime față de cea mică să fie valabilă numai pentru două luni, în loc de jumătate de an, cum dispusese prima instanță.
 
Ordinul de protecție rămâne astfel în vigoare, iar mama nu mai are voie să se apropie de micuța ei, la o distanță mai mică de 200 de metri, timp de două luni, începând cu data de 12 ianuarie 2022.
 
Decizia Tribunalului Constanța a fost luată de Secția I Civilă a instanței, în completul Apel Civil 4, format din magistrații Monica Vieru și Delia Gherasim.
 
Instanța a dispus comunicarea de îndată a ordinului de protecție către Poliția Municipiului Constanța.
 
Hotărârea Tribunalului este  executorie fără somaţie şi fără trecerea vreunui termen și, totodată, definitivă.

 
Oficial, de la IPJ Constanța
 

Amintim, sâmbătă, 8 ianuarie 2022, reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța au anunțat că polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au luat la cunoștință despre imaginile de pe o rețea de socializare în care o femeie, de 29 de ani, din municipiul Constanța, agresa o fetiță de 2 ani.
 
„Din primele cercetări, se pare că filmarea ar fi din luna decembrie a anului 2021. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, totodată fiind emis, pe loc, un ordin de protecție provizoriu împotriva mamei“, au arătat reprezentanții IPJ Constanța cu aceeași ocazie.
 
„Polițiștii au înștiințat D.G.A.S.P.C. Constanța, iar întrucât tatăl nu se aflau în țară, minora, împreună cu frații acesteia, de 5, respectiv, 8 ani, au fost preluați de reprezentanții instituției, în vederea dispunerii măsurilor de protecție socială“, au mai spus reprezentanții IPJ Constanța.
 
Ulterior, mama a fost reținută timp de 24 de ore. Tatăl s-a întors în țară și a preluat copii, inclusiv pe micuța de doi ani.
 
Mama a fost plasată sub control judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.
 
Față de mama, Judecătoria Constanța a emis ordinul de protecție, valabil pe o perioadă de șase luni, la data de 12 ianuarie 2022.
 
Acum, Tribunalul Constanța a modificat durata ordinului de protecție, stabilind două luni, în locul celor șase.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și
UPDATE. Constanța
Fetița filmată în timp ce era bătută de mamă, dar și frații ei vor ajunge în grija tatălui (VIDEO)

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Apel respins în procesul dintre Bestfoam SRL și Comisariatul Județean Constanța

18 Apr 2024 200

Pronunțare amânată în procesul dintre Silo Port SRL și Comisariatul Județean Constanța

18 Apr 2024 231

​Proces amânat între un hotel din județul Vâlcea și Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral. Dosarul, pe rolul Tribunalului Constanța

18 Apr 2024 212

Consilierul local din Medgidia Samir Menan, proces la Constanța cu Agenția Națională de Integritate (DOCUMENTE)

18 Apr 2024 315

Firmă nouă pe strada Avram Iancu din Constanța! Iată cu ce se ocupă

18 Apr 2024 395

Decebal Făgădău, fostul primar al municipiului Constanța, așteptat la Curtea de Apel! Nou termen în dosarul terenurilor din Portul Tomis

17 Apr 2024 1043

Primăria Constanța și CLC vor terenul de la Cazino Sud, vândut Mehmetoglu SRL! Judecătorii spun că pe suprafața respectivă se găsește „nisip“, deci terenul este plajă - bun inalienabil (MOTIVARE)

17 Apr 2024 1747

Curtea de Apel Constanța, protocol cu Inspectoratul Școlar Județean pentru educația juridică în școli! Elevii vor putea vizita instanțele de judecată

17 Apr 2024 432

Justiție Constanța Firma care administrează Cimitirul Municipal Constanța a câștigat în instanță procesul cu primăria!

16 Apr 2024 710

Este oficial! Procurorii Andrei Bodean și Constantin Conortos pleacă de la DNA Constanța la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța

16 Apr 2024 678

„Regret tragedia provocată!“ Vlad Matei Pascu rămâne în stare de arest preventiv! (MINUTĂ)

16 Apr 2024 686

UPDATE Demonstrație în memoria victimelor accidentului de la 2 Mai, la Judecătoria Constanța (FOTO+VIDEO)

16 Apr 2024 854

LIVE Text Vlad Matei Pascu, la Tribunalul Constanța. Instanța a rămas în pronunțare (FOTO+VIDEO)

16 Apr 2024 1069

Justiție Constanța Soluția magistraților în procesul dintre Profi Rom Food SRL și Comisariatul Regional Pentru Protecția Consumatorului Regiunea Sud-Est

15 Apr 2024 411

Proces amânat dintre prefectul județului Constanța și primarul comunei Amzacea. Dosarul, pe rolul Tribunalului

15 Apr 2024 403