Mazare + Daraban = Love (galerie foto)

deschidere.jpgTopul firmelor, prilej de „lipeli"

Lucian şi Dorin Mihai Lazia, Vasile Costea, Augustin Oprea, Florin Munteanu, Ionuţ Barbu, Andrian Mihei şi Neculai Nejloveanu sunt numai câţiva dintre afaceriştii prezenţi la Topul firmelor CCINA

Armonia deplină a cuprins restaurantul Hotelului TEN din Complexul Colonadelor, loc unde a avut loc premierea firmelor de succes constănţene, eveniment organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură.

Pentru prima dată, la petrecere a participat şi primarul Radu Mazăre, care chiar şi-a pus cenuşă în cap pentru absenţă. „Este pentru prima dată când particip la acest eveniment, aşa cum a remarcat şi domnul Daraban. Este adevărat. A fost o scăpare de a mea. Calculam că am 10 ani de primărie şi nu am participat niciodată la decernarea acestor premii. Sunt mândru de poziţia pe care Constanţa o ocupă în economia României şi acest lucru se întâmplă datorită dumneavoastră", a spus Mazăre, punându-şi mâna prieteneşte pe umărul lui Mihai Daraban, preşedintele CCINA. Ciudată atitudine, mai ales în ideea că pesedisto - liberal - independentul Daraban se războieşte de ceva ani încoace cu „gruparea" Radu Mazăre - Nicuşor Constantinescu, pe care i-a şuntat de nenumărate ori, public. Ba chiar Daraban a vrut să candideze la primărie împotriva lui Mazăre, numai că pe parcurs, din motive numai de el ştiute, s-a răzgândit. Nu putem trece cu vederea nici cearta pe care a avut-o în urmă cu ceva ani cu Nicuşor Constantinescu, moment care a pecetluit în memoria colectivă disputa dintre Radu, Nicu şi Mihai. Însă, de la o vreme s-a observat o schimbare de atitudine, iar Daraban a devenit mult mai... prietenos în ceea ce îi priveşte pe cei doi foşti duşmani.

„Sunt un tip deschis"

Aşa se face că primarul a venit la Topul firmelor CCINA pentru prima dată. Şi s-a declarat, în faţa afaceriştilor locali, un sprijin la nevoie: „Nu cred că sunt oameni sau firme în Constanţa care să-mi reproşeze că le-am chinuit. Dacă s-ar fi întâmplat, s-ar fi auzit şi nu aş mai fi fost ales cu scorul acesta. Uşile primăriei sunt mereu deschise, sunt un tip deschis mediului de afaceri", a spus Mazăre, dându-se mai catolic decât papa. La festivitate au participat prefectul judeţului, Claudiu Palaz, parlamentarii constănţeni Mircea Banias, Maria Stavrositu, Constantin Chirilă, Alexandru Mazăre şi Mihai Lupu, şefii instituţiilor deconcentrate, reprezentanţi ai consulatelor şi afacerişti. În sală a putut fi văzut şi sportivul Răzvan Florea, împreună cu soţia sa, Oana. Un fapt demn de remarcat este că Alexandru Mazăre nu a fost însoţit de tânăra Cătălina, cea despre care presa spunea că este noua lui iubire, ci de mai vechiul său amor, Ema Gavrilă.

{mos_ri:Radu Mazare,Mihai Daraban} 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

mihaela

08 Nov, 2009 12:44

Cand zice „Nu cred că sunt oameni sau firme în Constanţa care să-mi reproşeze că le-am chinuit,,sa-si aduca aminte mincinosul, de BCD INTERMED SRL care ii concura cinstit Brik-ul facut la copacabana si pe care aproape l-a bagat in faliment!atata ipocrizie si minciuna in omul asta ca ti se face sila.

Lute Nicole,....

08 Nov, 2009 11:40

Lucian si Dorin Lazia doi circarii...care isi bat joc de 1000 de salariatii pe care ii au...salariile acestora nu au fost achitate de 90 de zile...Se mai dau mari gorile...Oamenii sunt ft suparati pe dansii cei care administreaza firma SC ARGOS Sa Constanta..

Marco van Basten

08 Nov, 2009 11:38

Lucian si Dorin Lazia nu a achitat salariile angajatiilor din subordine de 3 luni de zile...Oamenii sunt disperati...dupa ce ca primesc o bruma de banii nici pe aceia la timp...Rusine lor si firmei SC ARGOS SA...Facem blocuri ieftine lui Mazare si noi nu avem ce pune pe masa...

mihaela

08 Nov, 2009 02:37

a castigat mandate peste mandate datorita limitelor democratiei si saraciei oamenilor...si nu dragostea de marea neagra il mana in lupta ci dragostea de avere din bani publici furati si terenuri furate madam argentino

surmelis argentina pusa

07 Nov, 2009 18:50

Golanasul si caricatura a castigat al treilea mandat,pentru ca a avut si are o mare dragoste ... MAREA NEAGRA. Voi, cei care stati mereu in preajma EI ,nu-i mai dati nici o consideratie,nici o atentie.

mihaela

07 Nov, 2009 14:14

d-le Daraban,d-le Daraban....dupa atatia ani de coloana vertebrala dreapta in fatza acestui golanas toxic,o caricatura de primar,te-a manjit si pe tine.nu mai e ,,baiatul,, care ti-a dat peste nas cu bazarul turcesc la poarta 1 in campanie?sa-ti fie rusine!

Articole asemanatoare

S-a stins din viață profesorul Daniel Barbu, fost ministru al Culturii

18 Mar 2024 506

Un înalt oficial al Vaticanului pledează pentru posibilitatea ca preoții romano-catolici să se căsătorească

08 Jan 2024 597

Klaus Iohannis s-a întâlnit cu episcopii greco-catolici din România

29 Nov 2023 757

Tradiții pentru spor și sănătate de Sf Apostol Andrei! Fetele îşi pun sub pernă busuioc sfinţit pentru a-şi visa ursitul

29 Nov 2023 1416

Procesiune cu relicva Sf. Papă Ioan Paul al II-lea în București

18 Oct 2023 609

Istorii pierdute Constanța Comunitatea italienilor în orașul vechi și companiile navale din Piața Ovidiu

14 Jun 2023 1664

Manifestări la împlinirea a 75 de ani de la desființarea ilegală a Bisericii Române Unite cu Roma, Greco-Catolică, organizate de IICMER și Memoria Exilului Românesc

07 Jun 2023 980

UPDATE Bărbatul decedat în accidentul de muncă de la Petromidia, condus pe ultimul drum (GALERIE FOTO+VIDEO)

16 May 2023 4829

Arhiepiscopia Romano-Catolică s-a judecat cu Primăria și Consiliul Local Constanța pentru terenuri lângă plaja din Mamaia. Dosarul, închis definitiv (MINUTA)

29 Apr 2023 1116

Paștele Catolic 2023 În mesajul său, papa Francisc le-a cerut ruşilor să caute să afle adevărul despre invazia declanşată de ţara lor în Ucraina (VIDEO)

09 Apr 2023 1317

Paștele Catolic 2023. Noaptea Sfântă a Învierii Domnului, celebrată la Biserica „Sfântul Anton de Padova" din Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

09 Apr 2023 1412

Klaus Iohannis, mesaj de Paştele Catolic Fie ca Sărbătoarea Învierii Domnului să aducă tuturor regăsirea cu cei apropiaţi în lumina speranţei

08 Apr 2023 30988

Mesaje de Paștele catolic 2023. Urări și felicitări pentru rude, prieteni și familie

08 Apr 2023 3570

Tradiția ouălelor roșii. Mielul de Paști la catolici Când va începe Liturghia învierii Domnului la Biserica „Sfântul Anton de Padova" din Constanța (FOTO)

08 Apr 2023 1353

Paștele la catolici Monseniorul Ieronim Iacob - „Paștele să ne aducă lumii greu încercate în acești ultimi ani, o noua revărsare de haruri“

08 Apr 2023 1184