Ministrul Justiției, Stelian Ion, are un consilier personal de la Constanța. A lucrat în SUA, Africa de Sud și a primit o bursă a Ministerului Francez de Afaceri Externe



 
  • Constănțeanul Stelian Ion a devenit ministru al Justiției în cabinetul condus de Florin Cîțu
  • Din echipa sa de consilieri face parte și constănțeanul George Gima
  • Are 12 ani de experiență profesională în audit și investigarea fraudelor economice, gestiunea riscurilor politice și macroeconomice în momente de instabilitate
  • La alegerile locale de anul trecut a fost voluntar în echipa de campanie a lui Stelian Ion care a candidat la primăria Constanța
  • Are un post-master în managementul politicii contemporane la Institutul de Științe Politice din Paris și absolvent al Colegiului Național Mircea cel Bătrân dar și al Universității Ovidius din Constanța
Constănțeanul Stelian Ion a devenit ministru al Justiției în cabinetul condus de Florin Cîțu.
În momentul în care și-a format echipa a ținut să-și “aducă” de acasă un consilier personal.
George Gima a candidat pentru Camera Deputaților, pe locul IV pe lista Alianței USR PLUS de la Constanța  la alegerile parlamentare de anul trecut.
Are 12 ani de experiență profesională în audit și investigarea fraudelor economice, gestiunea riscurilor politice și macroeconomice în momente de instabilitate și consultanță în dezvoltarea economică a țărilor în curs de dezvoltare.
Din 2017 a fost implicat în Platforma România 100 și ulterior în USR-PLUS, a lucrat voluntar în echipa lui Dacian Cioloș, iar la alegerile de anul trecut a fost voluntar în echipa de campanie a lui Stelian Ion, care a candidat la primăria Constanța.
A lucrat în peste 40 de țări, cu guverne, instituții din administrație sau companii private, în special în SUA în timpul alegerilor din 2016, în America de Sud (în 2016 în Argentina în timpul alegerilor prezidențiale și în Brazilia în timpul perioadei de „impeachment” prezidențial), în Africa de Vest (Nigeria, Guinea), în Republica Moldova, precum și în multe țări din UE (în special în Franța în timpul alegerilor din 2017).


George Gima a studiat în instituții din Romania, Italia și SUA în economie și audit, relații internaționale, comunicare și relații publice, și are un post-master în managementul politicii contemporane la Institutul de Științe Politice din Paris, obținând o bursă a Ministerului Francez de Afaceri Externe. Este absolvent al Colegiului Național Mircea cel Bătrân și al Universității Ovidius din Constanța.

Iată ce spunea Gima, în momentul în care Stelian Ion a primit avizul pozitiv pentru a fi noul Ministru al Justiției : “Am avut privilegiul să fiu alături de Stelian Ion în momente care mi-au definit parcursul în implicarea politică, de la emisiuni tv pe vremea când PSD mutila legile justiției, până la evenimente și acțiuni din care am învățat ce înseamnă profesionalism și empatie din partea unui politician care ridică mult ștacheta politicii din România. Vă pot spune că țara noastră și statul de drept tocmai au câștigat un ministru cu o pregătire, probitate și dorință de dreptate impecabile. România virează astfel pe drumul asumat și just al unei democrații consolidate”.

Citește și:

#alegeriparlamentare George Gima, candidat USR PLUS la Camera Deputaților, vine la ZIUA Electorală

#alegeriparlamentare2020 George Gima (USR PLUS) - „Democrația trebuie să continue pe perioada pandemiei”
 


 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.