Numerologia despre juramantul lui Basescu

deschidere.jpgAlegerile prezidenţiale au venit şi au trecut. Au lăsat urme adânci. Unii au râs prea devreme, alţii încearcă prea târziu să arate cu degetul invocând amestecul unor puteri oculte.

Numerologul Milena vede în continuare viitorul marilor personalităţi ale României.

Adevăr sau minciună, greu de constatat. Putem însă observa din punct de vedere numerologic modul în care vibraţiile anilor, lunilor, zilelor personale, vibraţiile perioadelor, ale momentelor cruciale, ale provocărilor fiecărei perioade în parte şi, nu mai departe din calculul tranzitului rezultat din numele complet al fiecăruia dintre candidaţi, care sunt şansele şi cum pot fi folosite într-o anumită perioadă. Sunt calcule complexe, numerologia, aşa cum am mai spus, este ştiinţă. În luna octombrie a acestui an, la prima ediţie a Conferinţei Naţionale de Numerologie de la Eforie, nume cunoscute şi academicieni de renume au subliniat importanţa numerologiei în viaţa noastră.

În ceea ce priveşte alegerile prezidenţiale, aşa cum am subliniat în articolele publicate referitoare la candidaţii din primul tur, dar şi la cei înscrişi în turul doi, lucrurile au fost suficient de clare. Este adevărat că, prietenilor, amicilor, apropiaţilor mei, le-am spus cine va fi câştigătorul. La fel de adevărat este că am intenţionat să anunţ în scris. Am fost însă sfătuită cu înţelepciune de persoane care au ştiut să fie convingătoare că nu este bine să public ceea ce ştiu. Cui ar fi folosit? Şi totuşi, am lăsat a se înţelege că Traian Băsescu va ieşi învingător. Este adevărat, oameni dragi mie, personaje ale cărţilor mele, primari, de diferite coloraturi politice, m-au apostrofat, ba chiar m-au certat, acuzându-mă de părtinire. Recunosc, niciodată sentimentele nu au reuşit să-mi întunece până acum minţile şi să-mi influenţeze judecata. Sunt sigură că preşedintele are oameni bine pregătiţi în acest sens. Ziua a fost bine aleasă. Lupta, însă, deosebit de strânsă. Şi pentru Geoană cifrele erau bune. Aproape că mi-era ciudă. Şi totuşi, undeva, acolo, mic, pus de-o parte, era un 3. O vibraţie care-şi arăta influenţa evidentă pentru 3 ani din momentul în care Traian Băsescu a împlinit vârsta de 58 de ani. Trebuie să remarcăm faptul că, din punct de vedere numerologic, lui Traian Băsescu îi lipseşte norocul. El reuşeşte absolut totul prin muncă susţinută şi calcul atent. De această dată observăm cum numele complet are o importanţă de netăgăduit. Există în profilul numerologic un aşa-numit tranzit. Funcţie de numele complet se calculează perioadele şi caracterul eventualelor evenimente din viaţa noastră. Astfel, între 58 - 61 ani, vibraţia tranzitului preşedintelui Băsescu este 3. Acest lucru îi aduce, dincolo de risc, secrete, călătorii, consum psihic şi fizic, dureri de cap şi hipertensiune şi foarte mult noroc. Ei bine aici a stat şansa lui Băsescu. În rest totul era într-un relativ echilibru în ceea ce privea şansele celor doi.

milena.jpgValidarea este foarte importantă. Iniţial am fost speriată, crezând că Preşedintele va fi validat într-o zi nefericită din punct de vedere numerologic. Teoretic, validarea a avut loc într-o zi cu vibraţie 9 pentru Traian Băsescu. O zi care nu prevestea nimic bun pentru viitor. Din fericire, această zi nu a coincis cu depunerea jurământului care de fapt reprezintă momentul real de începere al noului mandat. Ziua de 21 decembrie însă, are o vibraţie 5. Cum nu se poate mai bine. Luna personală, decembrie, a lui Băsescu, are o vibraţie 2, care-i conferă şi diplomaţie, mai multă atenţie acordată celorlalţi, mai mult respect pentru colaboratori, recunoaştere publică, această lună este o zi norocoasă, întrucât cifra destinului său este 4 din 2 şi 2. Ziua de 21 decembrie, înseamnă schimbare, şansa unui nou început, ocazia de a lua totul de la capăt. Favorizează comunicarea, adaptabilitatea şi puterea de convingere.

Cifrele care ne arată ceea ce urmează să i se întâmple lui Traian Băsescu mă determină să constat, că acesta îşi va schimba comportamentul. Va fi mai atent la reacţiile celorlalţi, mai retras, mai circumspect. Pe fondul unui an în care se va retrage treptat în sine, în care va fi aproape de nerecunoscut, în care se va scutura de tot ceea ce-i va fi de prisos, în care va renunţa la relaţii, la prietenii, la lucrurile care i se par a fi inutile, pe fondul unei suferinţe puternice, probabil legate de o ruptură dureroasă, de o despărţire de cineva drag, va porni după 58 de ani, într-o nouă etapă a vieţii sale. Aceasta are vibraţia 7. Din noiembrie viitor, vom vedea un Traian Băsescu mai bun, mai înţelept, mai trist, dar mai înţelegător. Se pare că momentul crucial pe care îl aşteaptă îl va marca. Nu va fi un an uşor. Doar că, aşa cum am mai spus, vibraţia 3 a tranzitului îl va feri pe el, personal, de marile necazuri. Îl va salva din accidente sau alte încercări menite a-i slăbi forţele. Revenind la perioada a treia a vieţii sale care va începe în noiembrie 2010, Traian Băsescu va simţi nevoia să îşi înţeleagă motivaţiile, să îşi analizeze mai atent comportamentul, să-şi reconstituie grila de valori. Va fi mult mai încăpăţânat, mai greu de înţeles, mai greu de abordat. Se va transforma într-un ghemotoc de ace imediat ce se va simţi ameninţat, ori imediat ce sfaturile către el încep a curge. Va gândi îndelung dar temeinic pentru a trece la acţiune absolut neaşteptat şi cu o rapiditate uluitoare. Asemeni pisicii care, îşi urmăreşte prada neobservată, nemişcată, cu răbdare şi care apoi o înşfacă într-o fracţiune de secundă. Nu poate fi vorba despre un progres material neapărat, ci despre succese care apar tam-nesam fără să fi fost anunţate. Parcă mai credincios, poate ceva mai superstiţios şi atent la semne, la mistere, la informaţii care par a veni din eter. Poate avea presentimente, premoniţii.

În concluzie trebuie să ne pregătim pentru a-l înţelege pe noul Traian Băsescu pe care sfârşitul anului 2010 ni-l va aduce. Provocarea perioadei care va urma pentru el are vibraţia 1. Acest lucru înseamnă că va decide, va acţiona doar funcţie de necesităţile şi dorinţele celorlalţi. Îşi va restricţiona libertatea de acţiune şi mişcare, va fi suficient de rezervat. În cartea mea, ÎN NUMERELE TATĂLUI, lansată în vara anului 2007, Traian Băsescu este personaj dezvăluit numerologic. Dacă veţi citi, veţi constata că el este şi se dezvoltă exact aşa cum a fost lăsat de datele sale de naştere şi de numele complet. Acolo puteţi descoperi un personaj pe care îl puteţi îndrăgi sau nu, dar pe care cu siguranţă îl veţi putea înţelege.

{mos_ri:numerologie,basescu} 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

7

21 Dec, 2009 02:17

NUMEROLOGIA EXISTA INDIFERENT DE PARERILE UNORA SI DE TEMERILE ALTORA. EA EXISTA INDEPENDENT DE VOINTA NOASTRA. NU DE NOI DEPINDE EXISTENTA EI. NU ARE NEVOIE DE RECUNOASTERE PUBLICA. EA PUR SI SIMPLU ESTE. ESTE SUFICIENT. CAND SE ARATA ZORII, GEANA DE LUMINA NU TINE CONT DE UNII CARE SPUN CA SUNTEM NISTE PROSTI CA VEDEM LUMINA CA SUNTEM NISTE TAMPITI CA INDRAZNIM SA CREDEM IN EXISTENTA EI. DAR, ASA CUM A SPUS SI MILENA, OAMENII SUNT SI BUNI SI RAI. ASA CUM AU FOST EI LASATI NU ASA CUM NE DORIM NOI.

cunoscator

20 Dec, 2009 21:15

probabil ca mai marii lumii au fost niste dobitoci din moment ce au crezut si au folosit numerologia. probabil ca si acum habar n-au pe ce lume sunt. norcul lor ca exista cate unii care sa le spuna ce prosti sunt!numerologia nu arata cu degetul catre nimeni. unii insa se tem. or avea motive?

om de craciun

19 Dec, 2009 16:22

numerologia nu a fost inventata de milena. ea o aplica. este adevarat cu mult har si talent. Pitagora este tatal numerologiei. romania are cativa numerologi buni. milena este unul dintre acestia.

milena

19 Dec, 2009 16:15

NU MA CONTRAZIC. PUR SI SIMPLU DIN NOIEMBRIE VIITOR SE SCHIMBA PERIOADA. ACEASTA ARE O VIBRATIE ANUMITA SI O PROVOCARE. ACESTEA IL VOR DETERMINA PE TRAIAN BASESCU SA SE COMPORTE ASA CUM AM SPUS. IN 2010, DIN IANUARIE SI PANA IN NOIEMBRIE VA FI INTELEGATOR, TRIST ETC FIECARE CIFRA CONTEAZA, FIECARE VIBRATIE ESTE IMPORTANTA, FIECARE ZI DIN VIATA NOASTRA TREBUIE PRETUITA SI FOLOSITA CU ATENTIE. NUMEROLOGIA NE INVATA SI ACESTE LUCRURI.OAMENII SUNT ASA CUM AU FOST EI LASATI NU CUM AM DORI NOI SA FIE. EU VA MULTUMESC PENTRU CA EXISTATI.

un cititor

19 Dec, 2009 16:08

va intelege motivele celorlalti dar isi va duce la indeplinire misia cu incapatanare. va fi mai greu de inteles de cei care il stiu intr-un anumit fel si il vor vedea comportandu-se taman pe dos. mai greu de abordat de toti trepadusii. speram ca v-am lamurit eu neclaritatile. oricine poate deveni vanatorul oricui. nu cred că acesta este interesul.

un curios

19 Dec, 2009 14:25

Dar pt. noi cum o sa fie. Se poate calcula cum o sa fie in 2010 pt. Constanta pt. Romania ?

Vanatorul de "numerologi"

19 Dec, 2009 14:23

FI ATENTA MILENA CA TE CONTRAZICI LA INTERVAL DE CATEVA RANDURI. De exemplu scrii ca "Din noiembrie viitor, vom vedea un Traian Băsescu mai bun, mai înţelept, mai trist, dar mai înţelegător", iar cateva randuri mai jos ca dimpotriva, "Va fi mult mai încăpăţânat, mai greu de înţeles, mai greu de abordat". Ce fel de numerologie este asta?

Articole asemanatoare

Termoficare Constanța SRL anagajează. Ești interesat?

25 Apr 2024 163

Termoficare Constanța angajează! Vezi ce post este disponibil

25 Apr 2024 72

Primăria Comunei Seimeni angajează. Vezi dacă ești interesat

25 Apr 2024 164

Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” din Constanţa angajează. Detalii

22 Apr 2024 772

Angajări Constanța Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” angajează medic specialist. Iată ce trebuie să faci

22 Apr 2024 445

#ConstantaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 14. 22 aprilie 2024- Suntem în vârful valului de energie

22 Apr 2024 375

Angajări Constanța Cauți un loc de muncă? Sunt posturi vacante la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral

21 Apr 2024 854

Ministerul Apărării Naționale, prin Unitatea Militară 02311 Constanța angajează! Ce post este scos la concurs

20 Apr 2024 7362

Caută un loc de muncă? Liceul Tehnologic ”Nicolae Dumitrescu” Cumpăna, județul Constanța angajează

19 Apr 2024 738

Marcel Ciolacu Portul Constanţa, cel mai important hub de distribuţie a mărfurilor la Marea Neagră

19 Apr 2024 586

Locuri de muncă Constanța Primăria Municipiului Mangalia scoate la concurs un post vacant. Detalii

19 Apr 2024 544

Este necesară o vechime de 6 ani și 6 luni Ce post scoate la concurs Universitatea „Ovidius” Constanța

19 Apr 2024 786

Spitalul Municipal Mangalia, județul Constanța angajează asistent medical pentru Secția Obstetrică ginecologie

18 Apr 2024 579

Locuri de muncă Constanța Direcția Județeană pentru Sport și Tineret angajează. Detalii

18 Apr 2024 699

Angajări Constanța Ce post scoate la concurs Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord

18 Apr 2024 635