Numerologia despre sansele lui Geoana si ale lui Basescu

deschidere.jpg„Preşedintele Traian Băsescu este un realizator de geniu. Gândeşte, verifică, apoi acţionează". Lui Geoană, „luna decembrie, cu vibraţia 8, îi aduce putere de luptă, dorinţă de muncă. Este o lună norocoasă, cifra destinului său fiind 8"

Numerologul Milena analizează, prin prisma cifrelor, şansele celor doi candidaţi calificaţi în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, Mircea Geoană şi Traian Băsescu. Dacă despre şeful PSD-iştilor spune că este într-o a doua perioadă a vieţii, marcată de aventuri surprinzătoare, despre preşedintele în exerciţiu, Milena notează că, în această perioadă, „Realizările sale vor fi serioase, temeinice, muncite"

Mircea Geoană

Data naşterii: 14 iulie 1958

Cifra destinului: 8 din 3 şi 5

Se află în a doua perioadă a vieţii, cu vibraţie 5. Aventuri surprinzătoare. Ocazii noi de a lua totul de la capăt. Cu greu va putea rămâne mai mult timp în acelaşi loc, pe aceeaşi funcţie. Comunică uşor, deosebit de adaptabil, perioada îi este favorabilă, cu atât mai mult cu cât în cifra destinului său regăsim 5, iar ziua de naştere este tot 14, care înseamnă 5. Îi place să experimenteze, să încerce lucruri deosebite. Se plictiseşte lesne.

Provocarea acestei perioade este 0. Nu există o piedică permanentă. Aceasta va fi mereu alta, iar pentru el nu va fi de importanţă deosebită.

Momentul crucial următor se va face simţit abia peste doi ani. Tranzitul ne dezvăluie că între 50 şi 53 de ani va fi mai atent la propria persoană, se va cerceta cu luare aminte, se va autoanaliza. Pot apărea victorii absolut neaşteptate.

Anul 2009 are, de asemenea, vibraţia 5, apar noi şanse, cunoştinţe noi, interese noi. Mai priceput în arta disimulării, mai adaptabil.

Luna decembrie, cu vibraţia 8, îi aduce putere de luptă, dorinţă de muncă. Este o lună norocoasă, cifra destinului său fiind 8.

Ziua de 6 decembrie are o vibraţie 5. Un nou început, şansa de a lua totul de la capăt. Schimbare, o nouă viaţă.

Totul, în ceea ce-l priveşte pe Geoană, stă sub semnul schimbării. Orice s-ar întâmpla, oricum vor evolua lucrurile, nimic nu va mai fi la fel. Din 2010, va da dovadă de responsabilitate, implicare şi raţiune.

Să nu uităm că datele de naştere ne dau informaţii despre caracter: este activ, hotărât şi energic. Actor bun, potrivit pentru politică, adaptabil, cu multe chipuri, potrivite fiecărei situaţii ivite. Convingător, bun în relaţiile cu publicul, deosebit de norocos, atent la detalii. Se enervează repede, se plictiseşte uşor. Poate disimula excelent.

Traian Băsescu

Data naşterii: 04 noiembrie 1951

Cifra destinului: 4 din 2 şi 2

milena_farcas_03.jpgPerioadă cu vibraţie 4 - cu noroc pentru el, având şi cifra destinului tot 4. În acest interval, Traian Băsescu va fi realist, clar, concis, pragmatic. Va verifica de 100 de ori înainte de a face un pas, înainte de a spune o vorbă. Realizările sale vor fi serioase, temeinice, muncite. Perioada este dominată de dorinţa de a consolida lucruri deja stabilite.

Provocarea acestei perioade va fi 5. Se va lupta cu teama de a se aventura în demararea unor acţiuni, se va lupta cu o blocare a comunicării cu cei din jur, dar şi cu acea lipsă de interes legată de comunicare.

Se apropie momentul crucial. Îşi face simţită prezenţa, îşi pregăteşte sosirea încă de anul trecut.

Anul 2009 are o vibraţie 8 - ambiţii, războaie, lupte, muncă, stress.

Luna decembrie, vibraţie 2, o lună bună pentru parteneriate, diplomaţie, cooperarea se va face mai uşor, va fi mai sensibil.

6 decembrie, vibraţie 8, poate dobândi succes, cu condiţia să fi muncit pentru el. Este o vibraţie a afacerilor, îşi poate câştiga independenţa. Va continua să combată, să depună eforturi, să se întreacă. Pot avea loc ciocniri, discuţii aprinse în contradictoriu.

Predominante, în cazul lui Traian Băsescu, în decembrie, sunt lupta, ambiţia, munca asiduă, posibilitatea negocierilor.

Preşedintele Traian Băsescu este un realizator de geniu. Gândeşte, verifică, apoi acţionează. Nu se preface. Nu poate. Calculează cu atenţie. Nu se va avânta niciodată în gol, nepregătit. Când pare că totul s-a năruit, apare cu soluţia salvatoare, gândită temeinic în urmă cu mult timp. Îi respectă pe oameni, se simte aproape de ei. Întotdeauna va acţiona doar cum trebuie, nu aşa cum simte. Îşi îndeplineşte cu sfinţenie datoria, chiar dacă îl doare. Are o răbdare fantastică. Îi plac lucrurile clare, serioase, bine făcute. Îl deranjează făţărnicia. Nu suportă minciuna. Dacă trebuie, poate fi diplomat. Poate fi glacial, neînduplecat.

{mos_ri:Traian Băsescu,Mircea Geoana} 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

anisoara

03 Dec, 2009 12:18

ALEGETI GEOANA dragii mei pentru ca de base ne-am saturat, in 5 ani nu afacut decat vrajba intre partide, oameni si doar si-a aranjat membrii familiei. Ne-am saturat de 'sa traiti bine', pentru ca numai bine nu traim.

DINCA VICTOR

29 Nov, 2009 20:01

DRAGI ROMANI VA DORESC SA IUBITI DOAR CE ZICE DUMNEZEU IUBIREA VA ROG SA VOTATI CE CREDETI CA ATI FACE DV PENTRU ROMANIA ROG PE DOMNII CARE VOTEAZA SA MA ASIGURE PE MINE CA ECHIPA PRO ILIESCU NU VA FACE PARTE DIN CRIMINALI SA VINA SA II AJUTE OAMENII DE EX CRIMINALI PE CARE DZEU IL ROG SAI IERTE CA NU STIU BINELE PS NOI AM AVUT REGE PE BUREBISTA DECEBAL IAR ACUM AVEM ALTCEVA PRESEDINTI IL ROG PE DL KLAUS SA AFLE CA NEMTII NU AU VENIT CA SEFI CI CA REGI NORMALI IN TARA ASTA DECI SI CEI DIN ROMA NU AU IMPUS IMPARATI CI AU RESPECTAT PE REGII DACI

surmelis argentina pusa

27 Nov, 2009 15:45

Alianta subterana, secreta dintre PNL si PSD nu a dat voie PD-L-ului sa se inteleaga si sa conlucreze in beneficiul ROMANIEI in ultimele 9 luni de zile.

alt alegator

26 Nov, 2009 14:40

Da, Antonescu i-a vandut tara lui Geoana. Din pacate nu se mai poate face nimic.

un cititor

26 Nov, 2009 13:54

Geoana este fals.Milena scrie:"totul,in ceea ce-l priveste pe Geoana, sta sub semnul schimbarii".Asta inseamna ca astazi zice una si maine zice alta.

mirela

26 Nov, 2009 13:27

da, interesant articolul din aceasta perspectiva, dar nu stiu cat de mult vor conta datele numerologice atunci cand este vorba de votul electoratului.ceea ce ma surprinde un pic este faptul ca se spune ca in aceasta perioada realizarile lui basescu vor fi serioase, temeinice si muncite, deci ce as putea eu sa inteleg este ca traian basescu se va speti cat nu a facut-o in 5 ani de mandat doar pentru a castiga din nou alegerile! nu mai vrem un astfel de presedinte, care face doar cand are vre-un interes, ne dorim un presedinte adevarat, care sa fie alturi de popor in orice moment. daca stam sa ii comparam pe cei doi candidati, traian basescu si mircea geoana, putem realiza ca singurul care ar putea indeplini aceste criterii este geoana!

un alegator

26 Nov, 2009 10:42

frumos scris si foarte interesant.Daca Milena stie cine are sanse mai mari sa iasa presedinte sa ne spuna si noua.Ce rol a avut Antonescu si de ce a facut el asa o mare magarie .S-a distrus ca om politic si i-a bagat pe liberari intro mare incurcatura

Articole asemanatoare

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 499

Baza sportivă de pe malul lacului Siutghiol, din Constanța, miza unui proces intentat de Clubul Sportiv Electrica Președinte Dumitru Frățilă face acuzații -„Nu ne putem desfășura activitatea!“

23 Mar 2024 1841

Scupra, primar Ovidiu „Nu mă interesează funcțiile în partid. (...) Florin Mitroi știe că se bazează pe sprijinul meu! "

17 Mar 2024 1191

UPDATE George Scupra a demisionat din funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali din organizația județeană a PNL Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 1538

UPDATE Trei primari PNL din județul Constanța, vizați de intoxicări din partea PSD Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 1343

PUZ pentru terenurile din strada Belvedere ale afaceristului George Secărea! Curtea de Apel anunță data verdictului

15 Mar 2024 677

Iată cine vrea să conducă judecătoriile din Mangalia și Medgidia! (DOCUMENTE)

05 Mar 2024 948

Mesajul lui Emil Constantinescu despre trecerea în neființă a lui Max Bădin „Regret profund că nu mai este printre noi și că nu am avut ocazia să-mi iau rămas bun”

02 Mar 2024 752

Conferința județeană a PUSL Constanța. Chiforeanu -președinte, Eserghep-primvicepreședinte (FOTO+VIDEO)

01 Mar 2024 1129

ZIUA LIVE Interviu cu Gabriel-Octavian Nicolae, președinte al Asociației Societatea Culturală „Magrin 1878”, despre proiecte și noutăți pentru pasionații de fotografie

27 Feb 2024 729

ZIUA LIVE Gabriel-Octavian Nicolae, președinte al Asociației Societatea Culturală „Magrin 1878”, despre proiecte și noutăți pentru pasionații de fotografie

26 Feb 2024 1004

Preşedintele CNAS, Valeria Herdea „În România sunt peste 200.000 de pacienţi oncologici”

19 Feb 2024 883

Remus Zăgan, ales președinte al Senatului Universității Maritime din Constanța. Averea și interesele (DOCUMENTE)

19 Feb 2024 1278

Alegeri interne la UAR, Sucursala Constanța. Liviu Merdinian, președinte pentru următorii patru ani

19 Feb 2024 764

Are termen să predea absolut toate actele partidului în original Șoșoacă a divorțat politic de soțul său!

18 Feb 2024 1257