O constănțeancă și-a rupt buza după ce a făcut cunoștință cu „gropile lui Chițac” de pe strada Ștefan cel Mare. Un echipaj SMURD i-a acordat primul ajutor. „Voi consulta un avocat. Călcăm periculos”!


 
  • Atentă la traversat, a căzut în criblura scoasă de pe strada Mihai Viteazu
  • S-a întâmplat ziua în amiaza mare chiar de Ziua Constanței
  • Un echipaj SMURD s-a deplasat la fața locului. Femeia a primit îngrijiri la UPU
  • Constănțeanca va merge la Medică Legală și va consulta un avocat
  • „Trebuie să fim apărați și atenționați ! Călcăm periculos !”, a spus femeia pentru ZIUA de Constanța
 Fost inspector şcolar adjunct al ISJ Constanţa şi fost director al Liceului Tehnologic „Dimitrie Leonida”, prof. Adriana Cristina Oprea a avut parte de un incident extrem de neplăcut chiar în ziua în autoritățile aruncau cu mii de euro pentru a sărbători Ziua Constanței.


 
„Sâmbătă, 21 mai, ora 12.00, lângă magazinul Tomis, când mergi prin gropile îngrozitoare pe străzile orașului nostru ! Eu le spun „gropile primarului Chițac”.
Am căzut în criblura scoasă de pe strada Mihai Viteazu. Eram atentă la traversat, nu la criblură.
 
Oameni minunați m-au ajutat ,m-am plimbat cu SMURD-ul ,mi-au cusut buza la UPU. Îngrijire medicală impecabilă, mulțumesc Constanța!”, a scris Adriana Oprea pe pagina sa de socializare.
 
Între timp, prietenii virtuali și nu numai au sfătuit fostul cadru didactic să-și scoată certificat medico-legal și dea primăria în judecată pentru nesemnalizarea corespunzătoare a lucrărilor derulate în oraș.

„Astăzi merg la medicină legală! Și voi lua legărura și cu un avocat. Ce mi s-a întâmplat mie, se poate repeat. Trebuie să fim apărați și atenționați ! Călcăm periculos în Constanța!”, a declarat Adriana Oprea reporterilor ZIUA de Constanța.Au trecut aproape 9 luni de când strada Ștefan cel Mare a devenit o junglă urbană.

Contractul de execuție a fost semnat pe 25 iunie 2021 iar lucrările au demarat în luna octombrie.

Valoarea acestora se ridică la 68,88 milioane lei. Durata de execuție a proiectului este de 540 de zile.

Între timp, constănțenii care străbat zona trebuie să fie foarte vigilenți căci lucrările au dat peste cap întreaga circulație pietonală.
 
Iar când plouă zona centrală devine total impracticabilă.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


Citește și:

Constănțeanul supărat. Șapte luni de la incendiu „Bilanț SCBI - Spitalizare continuă închisă!! Deschise 10 paturi de zi și 25 paturi HIV pentru toată Dobrogea!" Chițac rezistă!

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE. Explicațiile conducerii CMSC! Constănțeanul supărat. A mai dispărut un spațiu verde în Constanța. Platformă betonată în Microrezervația de la CMSN (VIDEO)

31 Jul 2022 1868

Constănțeanul supărat. Gratuitate doar pe timp de noapte. Abonamentele achiziționate pentru plata parcării în municipiu rămân neschimbate

27 Jul 2022 1439

Constănțeanul supărat. Este de neconceput ca Spitalul de infecțioase să funcționeze cu numai 19 paturi pentru populația unui județ întreg și pentru turiștii aflați pe litoral

23 Jul 2022 1120

Constănțeanul supărat. Stațiunea Mamaia. „Metri cubi de beton nu înseamnă turism de calitate”!

11 Jul 2022 1341

Constănțeanul supărat! „Orașul este exact cum era în pandemie. Străzi pustii, praf, mizerie, miros de urină”

29 Jun 2022 1497

Constănțeanul supărat! Facturile la întreținere au explodat. „1 mc apă caldă = 60,87 lei?! Nu e o greșeală!” (GALERIE FOTO)

18 Jun 2022 3944

Constănțeanul supărat. Revoltător. Constanța își trimite pacienții cu boli infecțioase la spitalele din Tulcea și Călărași

09 Jun 2022 2088

Constănțeanul supărat. Accesul din „cartierul consilierilor” pe plaja din Faleză Nord se face pe un drum de țară (GALERIE FOTO)

07 Jun 2022 1646

Constănțeanul supărat. Locuitorii de pe Ștefan cel Mare se plâng că, din cauza lucrărilor, casele lor au căpătat igrasie. Săpăturile ar putea afecta structura de rezistență a clădirilor!

02 Jun 2022 2971

Constănțeanul supărat. Ce a fost și ce a ajuns Piața Pescăruș din municipiul Constanța! (GALERIE FOTO)

30 May 2022 2261

Constănțeanul supărat. Șapte luni de la incendiu „Bilanț SCBI - Spitalizare continuă închisă!! Deschise 10 paturi de zi și 25 paturi HIV pentru toată Dobrogea!" Chițac rezistă!

23 May 2022 1375

Constănțeanul supărat. Jecmănirea locuitorilor și alungarea turiștilor trebuie să înceteze urgent! PSD a depus un proiect pentru modificarea Regulamentului parcărilor

18 May 2022 1599

Constănțeanul supărat. Groapa de pe strada Traian a împlinit 30 de zile! Primăria Constanța n-are nicio reacție! (GALERIE FOTO)

11 May 2022 1541

Constănțeanul supărat. Agenții economici din Satul de Vacanță amenință cu depunerea unei plângeri penale împotriva primarului Chițac

07 May 2022 1733

Constănțeanul supărat. Prefectul a sesizat neconformități la Regulamentul de acces în Zona Peninsulară și așteaptă Consiliul local să modifice HCL 294/2021

11 Apr 2022 1591