Poveste incredibilă a unui recidivist din Neamţ A păcălit un preot să-i dea 1.500 de lei, iar şeful unui magazin de pompe funebre s-a plimbat degeaba cu un sicriu gol

Trimis în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, un bărbat de 63 de ani, din Piatra Neamţ, recidivist, a fost condamnat, în primă instanţă, la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare, pentru înşelăciune. Decizia Judecătoriei Tulcea a fost atacată la Curtea de Apel Constanţa. Primul termen a fost stabilit pentru data de 4 octombrie. Oricare va fi decizia Curţii de Apel Constanţa, aceasta va fi definitivă.
 
Conform actului de sesizare a instanţei, procurorii arată că inculpatul ar fi înşelat şapte persoane şi ar fi încercat să păcălească alte două.
 
În rechizitoriul cauzei se arată că printre cele şapte „victime“ se află şi un preot paroh din Tulcea, care i-a dat inculpatului aproximativ 1.500 de lei. Individul i-a spus să doreşte să facă o sponsorizare cu lemne pentru acoperişul bisericii, însă are nevoie de bani pentru a plăti motorina necesară transportului.
 
Într-un alt caz, inculpatul este suspectat că ar fi încercat să păcălească un om de afaceri căruia i-a pretins aproape 600 de lei, bani necesari pentru a asigura transportul unui camion plin cu cherestea, lemn pe care dorea să-l doneze unei mănăstiri.
 
Tot în rechizitoriul cauzei se arată că, aproape de finele anului 2016, inculpatul a indus în eroare patronul unui magazin de pompe funebre. Cel din urmă a fost condus de către inculpat să vină cu un sicriu din Tulcea în municipiul Constanţa, mai exact la morga Spitalului Judeţean Constanţa, pentru a transporta un cadavru. În faţa unităţii sanitare, inculpatul i-a solicitat victimei 200 de lei, pentru plata unor taxe necesare, iar după ce a primit banii s-a făcut nevăzut.
 
Decizia Judecătoriei Tulcea a fost atacată la Curtea de Apel Constanţa. Primul termen a fost stabilit pentru data de 4 octombrie.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.