Premoniţie? Uluitorul mesaj al judecătoarei Mihaela Şerban, de la Curtea de Apel Constanţa, cu o lună înainte de accident


Uneori, în spatele unor mesaje lansate pe reţelele de socializare, parcă se ascund premoniţii. La doar 44 de ani, judecătoarea Mihaela Şerban a murit după ce a suferit un traumatism abdominal deschis. S-a stins la spital la doar câteva ore după ce a fost transportată în comă. 
 
Totuşi, în urmă cu o lună, a publicat pe Facebook o imagine cu ea în costum de protecţie pentru a circula pe motocicletă sau triciclu, cel din urmă fiind preferatul ei. 
Mesajul ataşat imaginii era unul simplu - „Eu sunt pregătită”. Pentru ce era femeia pregătită?…
 
La o lună de la această postare, ea a murit în accidentul cumplit din municipiul Constanţa, de la intersecţia străzilor Constantin Brătescu şi Mihai Viteazu. A fost proiectată de pe triciclul care era condus de un alt bărbat. Iuliana Mihaela Şerban era judecător la Curtea de Apel Constanţa. Conform portalului de instanţe, îşi desfăşura activitatea de judecător la Secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal.
 
Reamintim că sâmbătă, 23 martie, un accident s-a produs în zona magazinului Tomis, fiind vorba de un triciclu condus de către un bărbat. Pasagera de pe triciclu a fost rănită grav, fiind transportată în comă la spital. În timpul nopţii, însă, din păcate, aceasta s-a stins. Femeia avea 44 de ani şi suferise un traumatism abdominal deschis.
 

Oficial de la IPJ Constanţa

 
Potrivit IPJ Constanţa, sâmbătă după-amiază, la ora 16.10, un bărbat a condus un triciclu pe strada Constantin Brătescu, dinspre bulevardul Tomis. În momentul în care a ajuns la intersecţia cu strada Mihai Viteazu nu a respectat indicatorul Oprire, a pătruns în intersecţie și a intrat în coliziune cu un automobil Dacia, condus de un bărbat pe strada Mihai Viteazu dinspre bd. Tomis, dar şi cu un autoturism Volkswagen, condus de un bărbat pe strada Mihai Viteazu dintre bd. Mamaia. 
 
Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a pasagerei de pe triciclu şi a celor doi bărbaţi, conducători auto. 
 
Citeşte şi:
 
Pasagera de pe triciclu, implicată în accidentul din zona magazinului Tomis din Constanţa, a murit 
 
Cine este victima care a murit în zona magazinului Tomis din Constanţa. "Era ca o primăvară" (video) 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Halucinanta premoniţie a şoferului ucis de celebrul fotbalist Silviu Lung

08 Jan 2014 2747

Mesaje de „dincolo“?! Ce i s-a vestit lui Teodosie

14 Oct 2013 1973

Premoniţia lui Dan Diaconescu Ziarist de la Antena 3 propulsat la prezidenţiale de Dan Voiculescu

06 Jun 2013 1781

Spectacol de magie în club Phoenix

08 Mar 2012 1456