Deschidere editie

Promisiunile inspectorului şcolar general al ISJ Constanţa la început de drum

Sorin Mihai, noul inspector şcolar general al ISJ Constanta, a vorbit, ieri, în contextul unei conferinţe de presă, că se va ocupa, în primul rând, de completarea echipei Inspectoratului Școlar, dar şi a ocupării posturilor neocupate din unităţile şcolare. În ceea ce priveşte echipa inspectorilor şcolari, Sorin Mihai a precizat că nu sunt ocupate opt norme.
 
De asemenea, noul inspector şcolar general al ISJ Constanţa a anunţat că îşi propune să colaboreze eficient cu toate primăriile din judeţ, contribuind astfel la eficientizarea procesului de învăţământ.
Acesta nu a ignorat nici Consiliul Judeţean al Elevilor, nici Asociaţia Elevilor Constanţa, cu care urmează să se întâlnească. „Voi face vizite de lucru în teritoriu. Mai mult, voi organiza şi audienţe în teritoriu. În  primul rând, trebuie să normalizăm situaţia, să avem o bună cooperare şi colaborare, pentru că numai aşa vom avea cele mai bune rezultate. Apoi, trebuie să ne concentrăm să eficientizăm activitatea inspectoratului şcolar, dar şi a şcolilor", a punctat Sorin Mihai.
 

Cine este noul „general“ al ISJ Constanţa

 
Sorin Mihai este profesor de limba şi literatura română la Şcoala Gimnazială „Gala Galaction” din Mangalia. A absolvit Facultatea de Litere a Universităţii „Ovidius” Constanţa şi Facultatea de Drept a Universităţii Române de Ştiinţe şi Arte „Gheorghe Cristea”. Sorin Mihai a mai îndeplinit funcţia de inspector şcolar general adjunct la ISJ Constanţa, în anul 2015. Reamintim că Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, în data de 13 noiembrie a semnat numirea lui Sorin Mihai în funcţia de inspector şcolar general al ISJ Constanţa, după ce Petrică Miu şi-a dat demisia în data de 7 noiembrie. Sorin Mihai a fost inspector şcolar adjunct în 2015, profesor de limba şi literatura română şi fost director la Școala Gala Galaction din Mangalia.
 
Citeşte şi:
 
Decizia semnată de ministrul Educaţiei Sorin Mihai, noul inspector şcolar general al ISJ Constanţa

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Directorii liceelor vocaționale, despre admiterea din anul pandemiei „Nu sunt probe de aptitudini, ci concursuri de dosare!”

30 May 2020 2544

În premieră pentru învățământul constănțean 235 de directori și inspectori școlari s-au aflat în direct, on line, cu ministrul Monica Anisie

14 May 2020 2824

Inspectorul general Sorin Mihai, despre situația din județul Constanța „Stăm mult mai bine decât alte județe în ceea ce privește accesul la cursurile online”

06 May 2020 2591

Pentru că directorii se „contrazic” în raportări ISJ Constanța nu a aflat situația „la zi” a învățământului online

29 Apr 2020 4661

Număr de telefon special pus la dispoziție de ISJ Constanța, pentru perioada stării de urgență. Urmează TelVerde

29 Apr 2020 1653

Precizări importante ale inspectorului general Sorin Mihai „Profesorii vor fi plătiți în baza dovezii de activitate online”

28 Apr 2020 17694

#ConstanțaEsteBine - Apel la solidaritate adresat de ISJ și CJE Ajutați elevii constănțeni cu echipamente pentru #școaladeacasă!

10 Apr 2020 2444

#ConstantaEsteBine - Un nou parteneriat ISJ Constanța-Centrul „Jean Constantin” Filmări ale poveștilor copilăriei, accesibile tuturor elevilor constănțeni

03 Apr 2020 2413

40 de ani dedicaţi actoriei Mihai Sorin Vasilescu îşi sărbătoreşte, astăzi, ziua de naştere

29 Mar 2020 1209

Inspectorul școlar general, Sorin Mihai „Dacă le asigurăm cât mai multor copii ai județului un smartphone, o tabletă, un laptop, vom câștiga încă o bătălie în criza actuală“

24 Mar 2020 1296

#ConstanțaEsteBine - Inspectorul școlar general, Sorin Mihai „Le recomandăm cadrelor didactice să utilizeze soluțiile online prezentate de Ministerul Educației și Cercetării“

17 Mar 2020 5165

ISJ Constanța a decis! Repartizare în ordine alfabetică și tragerea la sorți a învățătoarelor la clasa pregătitoare

05 Mar 2020 9990

Avantajele înscrierii randomizate în clasa pregătitoare. Ce a declarat inspectorul general Sorin Mihai

06 Feb 2020 3435

ISJ Constanța, despre cazurile de gripă din județ. Ce măsuri s-au luat

27 Jan 2020 964

Fost inspector şcolar versus ISJ Constanţa. Azi, primul termen în proces

06 Jan 2020 896