Promisiunile inspectorului şcolar general al ISJ Constanţa la început de drum

Sorin Mihai, noul inspector şcolar general al ISJ Constanta, a vorbit, ieri, în contextul unei conferinţe de presă, că se va ocupa, în primul rând, de completarea echipei Inspectoratului Școlar, dar şi a ocupării posturilor neocupate din unităţile şcolare. În ceea ce priveşte echipa inspectorilor şcolari, Sorin Mihai a precizat că nu sunt ocupate opt norme.
 
De asemenea, noul inspector şcolar general al ISJ Constanţa a anunţat că îşi propune să colaboreze eficient cu toate primăriile din judeţ, contribuind astfel la eficientizarea procesului de învăţământ.
Acesta nu a ignorat nici Consiliul Judeţean al Elevilor, nici Asociaţia Elevilor Constanţa, cu care urmează să se întâlnească. „Voi face vizite de lucru în teritoriu. Mai mult, voi organiza şi audienţe în teritoriu. În  primul rând, trebuie să normalizăm situaţia, să avem o bună cooperare şi colaborare, pentru că numai aşa vom avea cele mai bune rezultate. Apoi, trebuie să ne concentrăm să eficientizăm activitatea inspectoratului şcolar, dar şi a şcolilor", a punctat Sorin Mihai.
 

Cine este noul „general“ al ISJ Constanţa

 
Sorin Mihai este profesor de limba şi literatura română la Şcoala Gimnazială „Gala Galaction” din Mangalia. A absolvit Facultatea de Litere a Universităţii „Ovidius” Constanţa şi Facultatea de Drept a Universităţii Române de Ştiinţe şi Arte „Gheorghe Cristea”. Sorin Mihai a mai îndeplinit funcţia de inspector şcolar general adjunct la ISJ Constanţa, în anul 2015. Reamintim că Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, în data de 13 noiembrie a semnat numirea lui Sorin Mihai în funcţia de inspector şcolar general al ISJ Constanţa, după ce Petrică Miu şi-a dat demisia în data de 7 noiembrie. Sorin Mihai a fost inspector şcolar adjunct în 2015, profesor de limba şi literatura română şi fost director la Școala Gala Galaction din Mangalia.
 
Citeşte şi:
 
Decizia semnată de ministrul Educaţiei Sorin Mihai, noul inspector şcolar general al ISJ Constanţa

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tulcea Sorin Grindeanu, în vizită la conferința de recepție a Aeroportului „Delta Dunării” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 436

Tulcea Ministrul Sorin Grindeanu, prezent la conferința de recepție a Aeroportului Internațional „Delta Dunării”

23 Apr 2024 474

Investiția s-a ridicat la 1,5 milioane de euro Grădinița Zig-Zag din Ovidiu, județul Constanța, modernizată prin programul România Eficientă (GALERIE + VIDEO)

22 Apr 2024 619

Renovată la standarde nZeb Grădinița Zig-Zag, inaugurată azi în orașul Ovidiu, județul Constanța (Galerie FOTO+VIDEO)

22 Apr 2024 597

Curtea de Apel Constanța, protocol cu Inspectoratul Școlar Județean pentru educația juridică în școli! Elevii vor putea vizita instanțele de judecată

17 Apr 2024 517

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 16 aprilie 2024

17 Apr 2024 482

Noi numiri în CA-urile spitalelor din subordinea Consiliului Județean Constanța, după revocarea lui Sorin Ciutureanu (DOCUMENTE)

17 Apr 2024 587

Sorin Ciutureanu, revocat din Consiliile de Administrație ale spitalelor aflate în subordinea CJ Constanța (DOCUMENT)

16 Apr 2024 783

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 09 aprilie 2024

10 Apr 2024 664

Servicii de întreținere pentru aparatele de fotocopiere achiziționate de Sucursala Regională CF Constanța (DOCUMENTE)

02 Apr 2024 441

Actor al Teatrului de Stat Constanța La mulți ani, Mihai Sorin Vasilescu!

29 Mar 2024 615

O învățătoare de la Școala „Ferdinand“, acuzată că este agresivă cu elevii. Sorin Mihai, șeful ISJ Constanța – „Se va redeschide cercetarea disciplinară!“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

26 Mar 2024 2699

Activități de debut în cadrul proiectului ISJ Constanța- „S.A.V.E.“. Sute de elevi au participat la eveniment (FOTO)

19 Mar 2024 846

Interviu online cu Sorin Mihai, inspector şcolar general „Cele două simulări organizate la nivelul județului Constanța au arătat că elevii sunt mai buni decât cei din țară“

11 Mar 2024 1620

Iată de ce a fost delegat Mihai Stanciu procuror șef al DNA Constanța! (DOCUMENT)

08 Mar 2024 3741