Promisiunile inspectorului şcolar general al ISJ Constanţa la început de drum

Sorin Mihai, noul inspector şcolar general al ISJ Constanta, a vorbit, ieri, în contextul unei conferinţe de presă, că se va ocupa, în primul rând, de completarea echipei Inspectoratului Școlar, dar şi a ocupării posturilor neocupate din unităţile şcolare. În ceea ce priveşte echipa inspectorilor şcolari, Sorin Mihai a precizat că nu sunt ocupate opt norme.
 
De asemenea, noul inspector şcolar general al ISJ Constanţa a anunţat că îşi propune să colaboreze eficient cu toate primăriile din judeţ, contribuind astfel la eficientizarea procesului de învăţământ.
Acesta nu a ignorat nici Consiliul Judeţean al Elevilor, nici Asociaţia Elevilor Constanţa, cu care urmează să se întâlnească. „Voi face vizite de lucru în teritoriu. Mai mult, voi organiza şi audienţe în teritoriu. În  primul rând, trebuie să normalizăm situaţia, să avem o bună cooperare şi colaborare, pentru că numai aşa vom avea cele mai bune rezultate. Apoi, trebuie să ne concentrăm să eficientizăm activitatea inspectoratului şcolar, dar şi a şcolilor", a punctat Sorin Mihai.
 

Cine este noul „general“ al ISJ Constanţa

 
Sorin Mihai este profesor de limba şi literatura română la Şcoala Gimnazială „Gala Galaction” din Mangalia. A absolvit Facultatea de Litere a Universităţii „Ovidius” Constanţa şi Facultatea de Drept a Universităţii Române de Ştiinţe şi Arte „Gheorghe Cristea”. Sorin Mihai a mai îndeplinit funcţia de inspector şcolar general adjunct la ISJ Constanţa, în anul 2015. Reamintim că Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, în data de 13 noiembrie a semnat numirea lui Sorin Mihai în funcţia de inspector şcolar general al ISJ Constanţa, după ce Petrică Miu şi-a dat demisia în data de 7 noiembrie. Sorin Mihai a fost inspector şcolar adjunct în 2015, profesor de limba şi literatura română şi fost director la Școala Gala Galaction din Mangalia.
 
Citeşte şi:
 
Decizia semnată de ministrul Educaţiei Sorin Mihai, noul inspector şcolar general al ISJ Constanţa

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

O învățătoare de la Școala „Ferdinand“, acuzată că este agresivă cu elevii. Sorin Mihai, șeful ISJ Constanța – „Se va redeschide cercetarea disciplinară!“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

26 Mar 2024 2137

Activități de debut în cadrul proiectului ISJ Constanța- „S.A.V.E.“. Sute de elevi au participat la eveniment (FOTO)

19 Mar 2024 615

Interviu online cu Sorin Mihai, inspector şcolar general „Cele două simulări organizate la nivelul județului Constanța au arătat că elevii sunt mai buni decât cei din țară“

11 Mar 2024 1440

Iată de ce a fost delegat Mihai Stanciu procuror șef al DNA Constanța! (DOCUMENT)

08 Mar 2024 3307

Astăzi, 4 martie 2024, începe prima probă a simulării naționale a examenului de bacalaureat. 5604 de elevi din județul Constanța sunt înscriși

04 Mar 2024 550

Situație fără precedent la DNA Constanța! Cinci procurori vor să părăsescă structura teritorială

28 Feb 2024 1241

Ce spune Sorin Mihai, șeful ISJ Constanța Inspectoratele Școlare Județene vor fi desființate prin ordin de ministru

15 Feb 2024 813

O școală și o grădiniță din Constanța, arondate Colegiului Pedagogic „Constantin Brătescu“ Sorin Mihai – „Sunt convins că cele două unități vor intra într-o competiție reală“

13 Feb 2024 4229

Ședință cu „greutate“, azi, la CSM! Mihai Alexandru Stanciu, șeful Parchetului Judecătoriei Constanța, propus să preia comanda DNA Constanța

05 Feb 2024 3375

Contract de milioane... de euro! Ministerul Apărării cumpără de la Best Achiziții, Stimpex și Rotman Industries rații individuale de luptă pentru personalul Forţelor Navale! (DOCUMENT)

01 Feb 2024 1435

Administrația Porturilor Maritime, contract cu Inaco Legal SRL, din Galați (DOCUMENT)

23 Jan 2024 722

Serviciul de Telecomunicații Speciale, anunț important legat de construcția noului sediu de la Constanța! (DOCUMENT)

11 Jan 2024 1160

Grup Servicii Petroliere Shipyard contestă decizia prin care a fost obligată să achite 100.000 de euro Administrației Porturilior Maritime!

02 Jan 2024 1371

Averea și interesele lui Costel Bucur, director Operațiuni Portuare în Administrația Porturilor Maritime SA Constanța (DOCUMENT)

29 Dec 2023 1261

Averea și interesele lui Adrian Daniel Gavruță, președintele Consiliului de Administrație al Administrației Porturilor Maritime SA! (DOCUMENTE)

21 Dec 2023 1328