Scandal cu judecătoare, poliţist şi procuror Cunoscutul fotomodel constănţean Iani Jaca a fost condamnat

Iani Jaca, cunoscut fotomodel constănţean, a fost condamnat! El a fost cercetat pentru că, împreună cu alţi amici, ar fi agresat un grup de judecătoare, un procuror şi un poliţist.

Ieri, judecătoarea Iulia Constanţa Barac, preşedintele Secţiei Penale din Judecătoria Constanţa, dar şi al completului P1, i-a aplicat lui Iani Jaca o amendă penală în valoare de 2.700 de lei, pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe. Judecat în aceeaşi cauză, Alexandru Marius Popescu a luat, pentru loviri sau alte violenţe, tot 2.700 de lei (amendă penală). Jaca şi Popescu au fost judecaţi pentru că l-ar fi bătut pe Cătălin Croitoru, pe când acesta era lucrător al Secţiei 2 de Poliţie Constanţa. Mai departe, Judecătoria Constanţa a dispus disjungerea acţiunii civile formulate de partea civilă Cătălin Croitoru şi a stabilit termenul de judecată la data de 9 februarie 2015. Decizia Judecătoriei Constanţa nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel în termen de zece zile de la comunicarea copiei minutei.

Procesul scandalului continuă

Iani Jaca a ajuns în colimatorul oamenilor legii, în 2010, în urma unui scandal petrecut în Clubul Crush din staţiunea Mamaia. Aşa cum menţionam şi în ediţiile trecute, poliţistul Croitoru se afla în club împreună cu procurorul Cătălin Magdalena, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa (la vremea respectivă), şi cu judecătoarele Ruxandra şi Cristina Grecu, Lavinia Mihaela Cîrciumaru şi Iulia Taloş, toate din cadrul Judecătoriei Constanţa (la acea dată). La un moment dat, între grupul din care făceau parte Iani Jaca, Răzvan Ştefan Moroianu şi Constantin Claudiu Coman şi cel al oamenilor legii ar fi intervenit un schimb de replici, incident soldat cu vătămarea corporală a poliţistului. Pe data de 10 iunie 2013, Jaca, Moroianu şi Coman au fost trimişi în judecată pentru „ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”. Dosarul se află, conform surselor noastre, pe masa judecătorului Alexandru Bogdan Arhip, iar următorul termen a fost stabilit pentru data de 13 februarie 2015.

Citește și:

Poliţist batut de stripper (video)

„Politiştii de la Arest mi-au zis că e nevinovat“

Anchetă cu stripper, poliţişti şi judecătoare
Pe dosarul scandalului din club cu magistraţi se aşterne praful

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.