Se vinde pensiunea „Grindul Lupilor“, din Sinoe!

 
 
 
  • Decizia privind vânzarea pensiunii din Sinoe a fost luată de asociații societății comerciale Ideea Contrast SRL, pentru sustinerea planului de reorganizare și a cheltuielilor curente pe perioada de derulare a planului de reorganizare.
  • Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvență nr. 3027/17.02.2023, vânzarea se va realiza, prin licitație publică cu strigare, pornind de la prețul de piață rezultat din evaluarea imobilelor.
  • Ideea Contrast SRL se află în insolvență, noul termen fiind stabilit de Tribunalul Constanța pentru data de 6 aprilie 2023.


Asociații societății comerciale Ideea Contrast SRL, cu sediul pe strada Oierilor din localitatea Sinoie, județul Constanța, s-au reunit în adunare generală! Compania – ce se află în insolvență – îi are ca asociați pe Nicuşor Daniel Constantinescu, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Radu Ştefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanța, pe omul de afaceri Gabriel Sorin Strutinsky, dar și pe Marius Petre Săvulescu.
 
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvență nr. 3027/17.02.2023, adunarea generală a Ideea Contrast SRL s-a efectuat de către administratorul judiciar al societatii, MG Activ Insolvency SPRL la sediul său din localitatea Constanța, strada Timisanei, nr. 34, și au au fost prezenti/au participat asociații:
 
(I) Radu Ștefan Mazăre, prin procurist Radu Ștefan Mazăre-Petcu – absent - a trimis pozitia sa via e-mail, în sensul lichidării societății.
 
(II) Strutinsky Gabriel-Sorin prin procurist avocat Mocanu Marius – prezent.
 
(III) Constantinescu Nicusor-Daniel prin procurist Codruta-Mihaela Constantinescu - prezent
 
(IV) Săvulescu Marius-Petre - prezent.
 

Ordinea de zi a ședinței a fost stabilită ca fiind:
 
1. Luarea unei decizii, cu privire la reorganizarea societății Ideea Contrast SRL și modalitățile sau lichidarea acesteia prin intrarea în faliment.

 
2. Alte probleme de discutat și decizii de luat.
 
Conform BPI, la ședința societatii Ideea Contrast SRL au participat asociații reprezentând 67,00% din capitalul social.
 
Astfel, în conformitate cu prevederile legii 31/1990, asociații prezenti, au exprimat următoarele puncte de vedere, cu privire la ordinea de zi:
 
1. Referitor la primul punct de pe ordinea de zi, „Luarea unei decizii, cu privire la reorganizarea societății Ideea Contrast SRL și modalitatile sau lichidarea acesteia prin intrarea în faliment“:
 
Administratorul judiciar a învederat asociaților faptul că este important a se lua cât mai repede o decizie, cu privire la reorganizarea activității societății Ideea Contrast SRL, având în vedere faptul că Tabelul definitiv de creanțe al societății Ideea Contrast SRL a fost publicat în Buletinul procedurilor de insolvență nr. 1612 din 30.01.2023, iar termenul de 30 de zile, în care va putea fi propus un plan de reorganizare, va expira la 01 matie 2023.
 
Asociatul Strutinsky Gabriel-Sorin prin procurist avocat Mocanu Marius votează pentru reorganizarea activității societății, prin valorificare de active.
 
Asociatul Constantinescu Nicușor-Daniel prin procurist Codruta-Mihaela Constantinescu votează pentru reorganizarea activității societății, prin valorificare de active.
 
Asociatul Săvulescu Marius-Petre va susține poziția majorității asociaților, respectiv voteaza pentru reorganizarea activitatii societății, prin valorificare de active.
 
Concluzie:
 
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvență nr. 3027/17.02.2023, asociații reprezentând 67 % din capitalul social au votat pentru reorganizarea activității societății, prin valorificare de active, propunându-se valorificarea următoarelor active, pentru sustinerea planului de reorganizare și a cheltuielilor curente pe perioada de derulare a planului de reorganizare:
 
Proprietate imobiliară situată în localitatea Sinoie, str. Oierilor (...), compusă din: Construcție C1 – Locuință tip P; Construcție C2 - Anexa tip P; Construcție C3 - Anexa tip P; Construcție C4 - Locuinta tip P; Construcție C5 - Pensiune tip P+1E. Teren în suprafata de 6.360 mp.
 
Proprietate imobiliară situată în localitatea Sinoe, comuna Mihai Viteazu, județ Constanța, compusă din: Constructie C1 - Locuinta tip P+M; Teren in suprafata de 1.900 mp. Teren intravilan în suprafata de 2.832 mp situat în localitatea Sinoe, comuna Mihai Viteazu, județ Constanța.
 
Vânzarea a se realiza, prin licitație publică cu strigare, pornind de la prețul de piață rezultat din evaluarea imobilelor.
 
Pensiunea mai sus precizată este, potrivit datelor noastre, pensiunea „Grindul Lupilor“.
 



Într-un articol publicat în august 2009, cotidianul ZIUA de Constanța arăta că, potrivit descrierii oferită pe site-ul www.grindul-lupilor.ro, „pensiunea Grindul Lupilor a fost inaugurată în vara anului 2008 şi are o poziţionare excelentă, ea străjuind «poarta» de intrare către grindul cu acelaşi nume“.
 
„Daca-ţi doreşti o excursie în hăţişurile grindului sau un pescuit în apele canalelor şi lacurilor învecinate, atunci află că este aproape imposibil să nu observi Pensiunea Grindul Lupilor şi să nu-ţi doreşti un popas, oricât de mic, în incinta ei“, conform sursei.
 
Site-ul mai informa că Grindul Lupilor mai înseamna şi o gamă largă de activităţi de relaxare: se putea face plajă, se putea pescui, observa păsările, fauna şi flora, se puteau organiza expediţii şi excursii, plimbări cu ATV-ul și vâna.
 
Camera dublă costa 130 de lei pe noapte cu mic dejun inclus şi 270 de lei cu pensiune completă. Apartamentul ajungea la 220 de lei pe noapte sau la 360 de lei cu pensiune completă.
 
În prezent, dacă accesăm site-ul www.grindul-lupilor.ro aflăm „care este modul prin care putem evita taxele suplimentare pentru plățile din străinătate“. 
 
Grindul Lupilor, un grind maritim care separă apele lacului Sinoe de cele ale lacului Zmeica
 
Potrivit wikipedia.org, Grindul Lupilor este un grind maritim care separă apele Lacului Sinoe de cele ale Lacului Zmeica, mai precis se află la jumătatea complexului lagunar Razelm-Sinoe, mărginit la nord-vest de lacurile Zmeica și Golovița, la nord de canalul 5 și la sud și est – sud-est de lacul Sinoe, și la o depărtare de 40 de km nord de Constanța. Ca încadrare teritorial-administrativă aparține de comuna Mihai Viteazu, județul Constanța.
 
„La nivelul lui a fost constituită o arie strict protejată de interes național ce reprezintă o rezervație științifică mixtă din cadrul Rezervației Biosferei Delta Dunării. Rezervația are o suprafață de 2075 de hectare și corespunde categoriei a IV-a IUCN“, potrivit sursei.
 
Ideea Contrast SRL  
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 20 februarie 2023, SC Ideea Contrast SRL are sediul în Sinoie, pe strada Oierilor, a fost fondată în 2001 și se ocupă de comerţul cu ridicata al altor bunuri de uz gospodăresc.
 
Pentru anul 2021, cu un singur salariat, firma a declarat o cifră de afaceri de 29.011 de lei, cheltuieli de 1.288.733 de lei și o pierdere de 674.048 de lei, potrivit Confidas.ro.
 
Asociații sunt Nicuşor Daniel Constantinescu, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Radu Ştefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanța, și omul de afaceri Gabriel Sorin Strutinsky, fiecare deținând câte  33 % și Marius Petre Săvulescu, cu 1% potrivit Confidas.ro
 
Administrator special este, potrivit Confidas.ro, Săvulescu Marius-Petre, iar MG Activ Insolvency SPRL este administrator judiciar provizoriu.
 
Puncte de lucru
 
Firma are punct de lucru în Pensiunea Grindul Lupilor și a avut punct de lucru pe strada Ecaterina Varga, din Constanța, potrivit Confidas.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Trio-ul de succes Mazare, Constantinescu si Strutinsky si-a tras hotel la Sinoe
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Se vinde pensiunea „Grindul Lupilor“, din Sinoe, aparținând Ideea Contrast SRL! Asociați - Mazăre, Strutinsky, Constantinescu și Săvulescu

19 Feb 2024 1114

Prețul de pornire a fost redus O nouă licitație publică cu strigare pentru vânzarea unor bunuri aflate în proprietatea Ideea Contrast SRL

15 Jan 2024 821

Asociați - Mazăre, Strutinsky, Constantinescu și Săvulescu Licitație publică cu strigare pentru vânzarea unor bunuri aflate în proprietatea Ideea Contrast SRL

29 Dec 2023 955

Oficial! KLD Services SRL, din Constanța, intră în insolvență! (MINUTĂ)

04 Dec 2023 1083

Apropiat al foștilor conducători ai Constanței Sorin Strutinsky bagă în insolvență celebra companie KLD Services SRL!

23 Nov 2023 4700

Asociații Ideea Contrast SRL sunt Mazăre, Constantinescu, Săvulescu și Strutinski Administratorul judiciar se chinuie să vândă pensiunea din satul Sinoie, județul Constanța! (DOCUMENT)

17 Oct 2023 9909

Tribunalul Constanța a confirmat planul de reorganizare a activităţii Ideea Contrast SRL

27 May 2023 1967

Se vând bunurile din pensiunea „Grindul Lupilor“, din Sinoe!

11 Apr 2023 2549

Insolvența Ideea Contrast SRL merge mai departe la tribunal! Asociați - Mazăre, Strutinsky, Constantinescu și Săvulescu

22 Jan 2023 1948

Victorie în instanță pentru omul de afaceri Sorin Strutinsky! Decizia care i-ar putea aduce aproape 300.000 de lei

05 Dec 2022 2923

Care este ordinea de zi Creditorii Ideea Contrast SRL, convocați în adunare! Asociați, Constantinescu, Mazăre, Strutinsky și Săvulescu (DOCUMENT)

20 May 2022 2247

Conpress Group SRL, cu asociaţi Mazăre, Strutinsky, Nicuşor Constantinescu, la judecată cu Ideea Contrast SRL, cu asociați, Mazăre, Nicuşor, Strutinsky

31 Mar 2022 2892

Ședință importantă pentru Ideea Contrast SRL! Asociați, Mazăre, Nicuşor Constantinescu, Sorin Strutinsky și Petre Săvulescu (DOCUMENT)

17 Mar 2022 2135

Finanțele publice vor să-i taie din porție lui Sorin Strutinsky, înscris la masa credată a SC Ideea Contrast SRL (DOCUMENT+FOTO)

07 Feb 2022 1951

Marius-Petre Săvulescu, desemnat administrator special al societăţii Ideea Contrast SRL

11 Jan 2022 4410