Simona Halep, tur cu autobuzul etajat Campioana de la Wimbledon, sărbătorită, sâmbătă, la Constanţa. Punctul culminant va fi în Piaţa Ovidiu


Constanţa o sărbătoreşte, sâmbătă, 20 iulie, pe Simona Halep, câştigătoare cu puţin timp în urmă a prestigiosului turneu de la Wimbledon. Marea campioană şi-a adăugat, astfel, în palmares al doilea trofeu de Mare Şlem, după cel de la Roland Garros, de anul trecut, şi este un model, atât sportiv, cât şi uman, pentru o ţară întreagă.

Revenită în ţară, de la Wimbledon, luni, 15 iulie, Simona Halep a participat două zile mai târziu la o festivitate pe Arena Naţională de la Bucureşti, unde şi-a prezentat trofeul câştigat în capitala Londrei în faţa a 30.000 de fani. Sâmbătă, 20 iulie, este rândul constănţenilor şi a tuturor celor aflaţi în acea zi pe litoral să se bucure de prezenţa campioanei, care va fi sărbătorită astfel şi în oraşul ei natal. De la ora 17.00, Simona va pleca de la Sala Sporturilor la bordul unui autobuz etajat, prezentându-şi trofeul pe traseul: bulevardul Tomis - strada Termele Romane - bulevardul Regina Elisabeta - Piața Ovidiu. Turul prin oraş va dura jumătate de oră, iar, la ora 17.30, Simona Halep va urca pe scena amplasată în Piaţa Ovidiu, pentru punctul culminant al festivităţii de sâmbătă, unul în care campioana de la Wimbledon va avea parte de multe surprize! 
 

„Haideți să-i arătăm Simonei cât de mult o iubim!“


„Vă invităm pe toți, constănțeni sau turiști, cu mic, cu mare, să o întâmpinăm pe campioana noastră! Sâmbătă, 20 iulie, Constanța își sărbătorește Campioana. Haideți să-i arătăm Simonei cât de mult o iubim!“, este mesajul Primăriei Constanţa. De la ora 17.00 şi până când va ajunge Simona în Piaţa Ovidiu cei strânşi deja acolo vor putea asista la un concert Ștefan Știucă & The Mob. „Acţiunea de sâmbătă e organizată de Primăria Constanţa, dar nu are niciun fel de implicare politică, e una pur sportivă. Îi invităm pe fanii Simonei să o însoţească şi pe traseul de la Sala Sporturilor până la Piaţa Ovidiu“, a declarat Ilie Floroiu, consilier pe probleme de sport al lui primarului municipiului Constanţa, Decebal Făgădău.   
 

Restricții de circulație


Pentru buna desfășurare a evenimentului, s-au luat măsuri de restricționare a accesului în parcarea din fața Sălii Sporturilor, sâmbătă între orele 8.00 și 17.00. De asemenea, în intervalul orar 16.00 - 18.00, circulația autovehiculelor va fi restricționată după cum urmează: pe bulevardul Tomis, începând cu zona „Capitol”, pe sensul de deplasare spre intersecția cu strada Traian (zona „Lupoaică”) și pe strada Traian până la intersecția cu strada Termele Romane (sensul giratoriu din acea zonă); pe strada Traian - intrarea spre piața Ovidiu.
 

Numeroşi campioni prezenţi pe Arena Naţională


La festivitatea de la Arena Naţională, Simona Halep i-a avut alături de ea pe scenă pe Andi Moisescu, vedeta de la Pro TV, şi pe Ion Ţiriac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis (alături de care a rememorat finala de la Wimbledon cu Serena Williams, imagini din meci fiind expuse pe un ecran uriaş). Andra a interpretat Imnul Naţional al României, iar Simona a cântat şi ea. Numeroşi campioni ai României au fost pe stadion la festivitate, nelipsind Ilie Năstase, Gică Hagi, Gică Popescu, Gabi Szabo, Mihai Leu, Marius Urzică, Marian Drăgulescu sau Alina Dumitru, iar alţii, care nu au putut fi prezenţi la Arena Naţională, aflându-se în acel moment în străinătate, au trimis mesaje filmate. În cadrul festivităţii, soprana Irina Baianţ a cântat „One moment in time“, iar Andrei Lazăr (solist la Opera Bucureşti) a interpretat „You raise me up“ (care îi place în mod deosebit Simonei). Festivitatea s-a încheiat cu melodia „We are the Champions“. „Sunt onorată să împart bucuria câştigării acestui trofeu cu toţi cei care aţi venit astăzi alături de mine. Mulţumesc, România! Aici m-am născut şi aici sper să trăiesc toată viaţa mea!”, a spus Simona Halep.  

Sursa foto colaj: 1 - ZIUA de Constanța; 2 - Facebook (Simona Halep)
 
Citeşte şi:
 
Simona Halep a primit de la Patriarhul României Crucea Patriarhală şi o Biblie „Centenar” (galerie foto)
 
Simona Halep și-a prezentat trofeul de la Wimbledon pe Arena Națională
 
Un club sportiv din Constanţa a fost numit Simona Halep. Care este şi în subordinea cui se află. Cine a propus numele
 
Încununată de glorie la Wimbledon, Simona Halep s-a întors acasă. Va fi port-drapel la Tokyo! „Următorul meu obiectiv major - obținerea unei medalii la JO“ (galerie foto)
 
Simona Halep, campioană la Wimbledon Gică Hagi - „Pentru mine, e un geniu!”
 
Fabulos! Simona Halep a câștigat turneul de la Wimbledon. A surclasat-o pe Serena Williams, după un meci perfect!
 
 
 
 
  
 
 
   
 
   

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Simona Halep nu va mai participa la turneul de la Oeiras. „Schimbare de planuri!“

11 Apr 2024 1054

Simona Halep, supusă unui nou control anti-doping

09 Apr 2024 839

Simona Halep a primit wild-card și pentru turneul de la Madrid

03 Apr 2024 1189

Pe ce loc în clasamentul mondial se află Simona Halep, după participarea la Miami Open

01 Apr 2024 834

Simona Halep ratează meciurile echipei naționale împotriva Ucrainei și participarea la Jocurile Olimpice de la Paris

30 Mar 2024 733

Simona Halep a revenit în țară de la Miami „Sunt bucuroasă că, din această carieră, am câștigat un om foarte valoros“

25 Mar 2024 1584

Editorial Ziua în care Simona Halep s-a bucurat din nou pe terenul de tenis

24 Mar 2024 807

Simona Halep, petrecere specială, în care au fost sărbătoriți Stere și Nicolae Halep

24 Mar 2024 4333

Simona Halep „Îl aştept pe Carlos Martinez să începem. Am fixat o perioadă de încercare“

21 Mar 2024 690

Simona Halep, revenire de bun augur în turnee. Cu set câștigat! „Această zi va rămâne foarte specială pentru mine“. Cine e noul antrenor

20 Mar 2024 949

WTA Miami 2024 Simona Halep a câștigat setul întâi cu 6-1, dar a pierdut primul meci de la revenirea în turnee

20 Mar 2024 1488

UPDATE Simona Halep și-a aflat adversara de la Miami!

18 Mar 2024 724

Simona Halep, convocată pentru meciul din Billie Jean King Cup cu Ucraina. Pe site-ul competiției, apare pe locul 58 în lume!

15 Mar 2024 696

Simona Halep a plecat în SUA, pentru turneul de la Miami. „Mă bucur mult că am șansa de a mă întoarce pe teren“

11 Mar 2024 1425

Tribunalul Constanța, termen azi în dosarul în care se cere insolvența SNH Gold Imperial SRL, controlată de Stere Halep, tatăl Simonei Halep

10 Mar 2024 988