Solicitare neobişnuită Apele Române apelează la Primăria Constanţa să-şi unească forţele pentru igienizarea lacului Tăbăcărie


În ediţia anterioară prezentam programul de igienizare a lacului Tăbăcărie, după cum a precizat directorul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral (ABADL), Bogdan Bola. Surse din ABADL şi Primăria Constanţa au declarat pentru ZIUA de Constanţa că în cursul zilei de 10 martie a fost transmisă o solicitare de către Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral municipalităţii constănţene cu privire la o eventuală colaborare pentru îmbunătăţirea parcului.


În scrisoarea transmisă către municipalitate, Primăria este rugată să ofere o soluţie pentru anumite zone din jurul lacului unde au fost montaţi stâlpi pentru limitarea accesului autoturismelor în parc. ABADL are nevoie să intre în zonă cu un tractor cu remorcă, un buldoexcavator, o camionetă, iar stâlpii respectivi îngreunează accesul. De asemenea, ABADL invită Primăria să se alăture acţiunilor pentru creşterea gradului de confort al turiştilor. Împreună, cele două autorităţi vor putea să igienizeze atât luciul de apă, cât şi împrejurimile lacului Tăbăcarie, putând astfel opri în mod eficient răspândirea deşeurilor pe lac.


Bogdan Bola, directorul ABADL, a declarat că acţiunile de igienizare vor avea loc fix înainte de începerea sezonului estival în România - 1 mai. Mai exact, în perioadele 13-16 aprilie şi 27-30 aprilie, angajaţii de la Apele Române vor curăţa lacul şi vor igieniza zonele cu stuf din parc. Mai exact, se curăţă apa, luciul de apă. De altfel, Apele Române urmează să facă un apel deschis către Primăria Constanţa pentru a se alătura campaniei de igienizare şi pentru a demonstra o bună colaborare interinstituţională pentru binele municipiului Constanţa.

 

Citeşte şi


Acţiuni de igienizare a lacului Tăbăcărie de către Apele Române. Când vor interveni angajaţii ABADL
 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări Directe Primăria Cuza Vodă, județul Constanța cumpără pachete pentru sărbători. Ce produse vor conține (DOCUMENT)

18 Apr 2024 308

Cumpărări directe Constanța Primăria Pantelimon cumpără stație de autobuz (DOCUMENT)

18 Apr 2024 269

Raris SRL furnizează și anul acesta foișoarele de salvamar pentru plaja din Constanța și stațiunea Mamaia (DOCUMENT)

18 Apr 2024 252

Firma, obligată de Municipalitate să elaboreze un PUZ Karelly Wash SRL vrea să construiască două blocuri în municipiul Constanța

18 Apr 2024 318

Licitații publice Primăria Constanța achiziționează lucrări de reabilitare enegetică pentru două blocuri din zona Badea Cârţan

18 Apr 2024 303

Primăria Constanța Bucuria, în dar pentru seniorii din Căminul pentru Persoane Vârstnice (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 316

Imobiliare Constanța Cine vrea să ridice un imobil de două etaje pe strada Baba Novac?

18 Apr 2024 376

Imobiliare Constanța Mation SRL a obținut un certificat de urbanism de la municipalitate

18 Apr 2024 304

Afaceri Constanța Două terenuri din comuna Lipnița sunt scoase la vânzare. Când are loc licitația

18 Apr 2024 311

ZIUA LIVE Comuna Ghindărești, în viziunea candidatului USR la primărie - Mihai Vîlcu

18 Apr 2024 397

Licitații Constanța Primăria Techirghiol va reabilita Biblioteca Orășenească și Grădinița cu Program Prelungit (DOCUMENT)

17 Apr 2024 277

Primăria Constanța pune la bătaie pentru acest eveniment peste 400.000 euro fără TVA Delia, Elena Gheorghe, Motans și Iuliana Beregoi vor concerta la Zilele Constanței 2024!

17 Apr 2024 736

Declarații de avere Constanța Sorin - Daniel Nicolae, secretar general la Primăria Cumpăna, averea și interesele (DOCUMENTE)

17 Apr 2024 461

ZIUA LIVE Stelian Ion (ADU) - „Eu văd dezvoltarea Constanței pe orizontală, trebuie să încurajăm aceste investiții"! (VIDEO)

17 Apr 2024 489

Știri Constanța Iată unde pot depune constănțenii deșeurile voluminoase, săptămâna aceasta

17 Apr 2024 493