Surprize, surprize! Cine va fi noul manager al Centrul Cultural Județean Teodor Burada din Constanța?

  • În această perioadă se desfășoară concursul pentru desemnarea unui manager la Centrul Cultural Județean Teodor Burada din Constanța
  • Președintele Comisiei de concurs este Maria Magiru, directorul Muzeului de Artă Populară
  • În cadrul concursului a fost depus un singur proiect de management
  • Acesta aparține Doinei Voivozeanu, fost director al Centrului, îndepărtată de la conducerea instituției de ex-președintele CJ, Horia Țuțuianu, pentru a-i face loc pesedistei, Nicoleta Bercaru
  • Concursul se va încheie pe 12 ianuarie cu susținerea probei de interviu
  • În prezent Centrul Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada" are un director interimar în persoana Alinei Onel
 
În această perioadă se desfășoară concursul pentru proiecte de management la Centrul Cultural Județean Teodor Burada din Constanța.
Președintele Comisiei de concurs este Maria Magiru, directorul Muzeului de Artă Populară din Constanța iar din Comisie mai fac parte: Erwin Şimşensohn, manager Teatrul de Stat Constanța și  Carmen Magdalena Stoica, șef serviciu analiză strategică din cadrul CJC. Secretariatul tehnic va fi asigurat de Liliana Dumitru, inspector superior în cadrul Direcției de Turism și Coordonarea Instituțiilor de Cultură din cadrul CJC și Gianina Petrescu și Cosmin Lefter, inspectori, resurse umane și salarizare din cadrul Direcției Generale Economico- Financiară din cadrul CJC și Raluca Sorescu, inspector în cadrul Direcției Generale de Administrație Publică și Juridică din cadrul administrației județene.

În cadrul concursului a fost depus un singur proiect de management. Acesta aparține Doinei Voivozeanu, fost director al Centrului, îndepărtată de la conducerea instituției de fostul șef al CJ, Horia Țuțuianu pentru a-i face loc pesedistei, Nicoleta Bercaru(n.r. care nu a rezistat decât 30 de zile în funcție, fiind demisă de Consiliul Județean).

Analiza proiectului de management se va încheia pe 11 ianuarie, urmând ca o zi mai târziu să aibă loc susținerea probei de interviu, vezi secțiunea “documente”.
În prezent Centrul Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada" are un director interimar în persoana Alinei Onel, desemnată de președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.

Onel este al treilea manager interimar al Centrului Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada" din ultimul trimestru, după Nicoleta Bercaru, demisă prin vot de Consiliul Județean și Șerban Cezar Gheorghiu, numit interimar de fosta conducere a CJ Constanța.
 
Citeste si:

Consilierii județeni ai PNL cer eliberarea din funcție a Nicoletei Bercaru (PSD), interimar la Centrul „Teodor T. Burada”. Horia Țuțuianu a numit-o politic!

Cu voturile PSD, ALDE și PMP, Țuțuianu și-a numit oamenii în funcții Nicoleta Bercaru la Centrul „Teodor T.Burada” și Dumitru Jeacă la Spitalul de Pneumoftiziologie de la Palazu


Demisie bombă în Consiliul Județean! Este o apropiată a președintelui Țuțuianu! Fostul ales județean PSD urmează să preia conducerea unei instituții de cultură

Este ședință și la Consiliul Județean Constanța. Nicoleta Bercaru este noul director interimar al Centrului Teodor T. Burada

Ce calificativ a obţinut la evaluarea anuală managerul Centrului Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada“?

Motiv de gâlceavă politică Liberalii din Consiliul Judeţean vor modificarea programului cultural al Centrului „Teodor T. Burada“ şi suspendarea Festivalului Berii (document)
 
Trei manageri în trei luni. Centrul Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada" are un nou director interimar

Concursul pentru desemnarea managerului Centrului Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada" va fi anulat (documente)

Cine vrea să fie director la Centrul Cultural Judetean Constanța "Teodor T. Burada". Concurs de proiecte de management (documente)

 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Componența comisiei de selecție ale proiectelor non-profit Consiliul Județean Constanța a alocat finanțări nerambursabile de 6 milioane de lei pentru cultură (DOCUMENT)

01 Apr 2024 1324

Aproximativ 200 de veterani din teatrele de operații au acum gratuitate pe mijloacele de transport în comun din municipiul Constanța(DOCUMENT)

01 Apr 2024 725

Nomad Atelier a elaborat documentația Proiectul de modernizare unor stații de transport în comun din Constanța mai scump cu 130.000 de euro(DOCUMENT)

25 Mar 2024 674

Harta strategică de zgomot pentru municipiul Constanța Sursa principală de zarvă este traficul rutier (DOCUMENT)

23 Mar 2024 694

Primăria Tuzla, județul Constanța, licitație importantă ce vizează delegarea gestiunii activității de sortare a deșeurilor

19 Mar 2024 444

Vin alegerile, primarul nu se grăbește Recepția lucrărilor de mobilitate urbană din Constanța, un cartof fierbinte pentru administrația Chițac!

18 Mar 2024 2072

După doi ani de demersuri din partea USR Mangalia și urmare a adreselor ISC Construcțiile de pe taluzul Mangaliei ar putea fi oprite de instituțiile statului!

17 Mar 2024 835

Decizii ale Consiliului de Administrație Liliana Cristescu, mandat prelungit până în septembrie la conducerea Administrației Fondului Imobiliar SRL

13 Mar 2024 673

Consiliul Județean Constanța a alocat un buget de 5.500.000 lei pentru proiectele sportive! Care este data limită de depunere a acestora?(DOCUMENT)

10 Mar 2024 1469

Opinie cu rezerve Camera de Conturi a publicat raportul de audit financiar asupra situațiilor financiare consolidate ale orașului Năvodari (DOCUMENT)

08 Mar 2024 783

Opinie cu rezerve Camera de Conturi Constanța, raport de audit asupra situațiilor financiare ale Municipiului Medgidia (DOCUMENT)

07 Mar 2024 778

2.6 milioane de euro puse la bătaie Consiliul Județean Constanța, programul de finanțări nerambursabile pentru anul 2024(DOCUMENT)

27 Feb 2024 877

Directorul Muzeului Național al Unirii Alba Iulia conduce Comisia de evaluare anuală a lui Aurel Mototolea, managerul MINAC (DOCUMENT)

25 Feb 2024 841

Se prevalează de faptul că studiul ar fi o lucrare științifică Expertiza care ar recomada demolarea bazarului Gorbaciov, ținută la secret de conducerea Administrației Fondului Imobiliar SRL!

25 Feb 2024 2756

Când are loc și cine face parte din comisia de evaluare anuală a Leliei Rus Pîrvan, managerul Muzeului de Artă Constanţa? (DOCUMENT)

24 Feb 2024 1325