Trei acţionari Totul despre firma care ridică maşinile în Constanţa

Litoral Connect apare în comunicatul privind rezultatul licitaţiei publice pentru atribuirea contractelor de închiriere pentru sectoarele de plajă libere
 
Societatea comercială care se ocupă de ridicatul maşinilor parcate neregulamentar în Constanţa a ajuns în atenţia judecătorilor. Conform portalului instanţelor de judecată, SC Litoral Connect SRL figurează în mai multe dosare civile, alături de Poliţia Locală, toate cauzele fiind înregistrate pe rolul Judecătoriei Constanţa şi introduse în circuit de cei care s-au trezit cu automobilele ridicate. Unitatea comercială mai sus precizată a luat fiinţă anul acesta, mai exact la începutul lunii aprilie. Doar pentru recuperarea maşinii din parcul auto al Litoral Connect, situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, zona Seat, constănţenii trebuie să achite suma de 600 de lei. Pentru plata amenzii, alţi bani, altă distracţie!
 
Conform datelor oficiale, Litoral Connect SRL are sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Crişului. Unitatea comercială, care şi-a deschis porţile la începutul lunii aprilie, după cum menţionam şi mai sus, este condusă de Marian Popescu, de 32 de ani, din Constanţa, cu 5 părţi sociale şi cotă de participare la beneficii şi pierderi de 20%, de Ioana Cristina Tudoran, de 29 de ani, din Constanţa, cu o parte socială şi cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 5%, şi de Nicolae Florin Toma, de 29 de ani, acesta fiind administratorul firmei. Domeniul de activitate al SC Litoral Connect SRL este reprezentat de „activităţi de servicii anexe pentru transporturi terestre”.

Foarte interesant, Litoral Connect apare în comunicatul privind rezultatul licitaţiei publice pentru atribuirea contractelor de închiriere pentru sectoarele de plajă libere, desfăşurată în perioada 20 - 23 aprilie. Astfel, după trei săptămâni de la înfiinţare, societatea comercială mai sus precizată este menţionată în comunicatul mai sus precizat, în asociere cu SC Livamar SRL, pentru sectorul Mamaia 3 - subsector 5, dar şi pentru sectorul Mamaia 3 - subsectorul 6, sectorul Mamaia 3 - subsectorul 7 şi pentru sectorul Mamaia 4 - subsector 4. Revenind la dosarele aflate pe rolul Judecătoriei Constanţa în care apare SC Litoral Connect SRL, conform portalului instanţelor de judecată, acestea sunt 5 la număr, cauze înregistrate în ultimele două luni. Facem precizarea că am încercat să obţinem un punct de vedere şi de la reprezentanţii SC Litoral Connect SRL cu privire la ridicarea maşinilor, însă acest lucru nu a fost posibil.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Doi polițiști din Constanța, achitați definitiv pentru abuz în serviciu. Motivare

14 Jul 2021 4021

Doi polițiști și administratorul firmei care ridica mașini în Constanța, condamnați inițial, achitați definitiv

23 Jan 2021 3521

Contract între ABADL și societatea Stef Instal Conect. Despre ce este vorba (document)

25 Sep 2020 4016

Ce a declarat ieri Decebal Făgădău Constanța. Autovehiculele parcate neregulamentar vor fi ridicate. Cine se va ocupa de acest serviciu (document)

29 Dec 2017 9722

„Vrem parcări, nu ridicări!“ Constănţenii nu sunt de acord cu reintroducerea serviciului de ridicare a maşinilor parcate neregulamentar

04 Feb 2017 2617

Şeful Poliţiei Rutiere - „Este o idee minunată“ Când vor fi ridicate în Constanţa maşinile parcate neregulamentar? (document)

24 Jan 2017 10997

Proiect MAI Maşinile parcate neregulamentar în Constanţa vor fi din nou ridicate. Avem toate detaliile (document)

27 Jun 2016 4667

A schimbat macazul afacerii Litoral Connect SRL, undă verde de la Primăria Constanţa pentru amenajarea unei plaje

01 Jun 2016 3940

De când nu mai ridică maşinile din Constanţa, Litoral Connect şi-a mutat afacerile pe plajă

01 Jul 2015 3091

Revista presei locale

04 Apr 2015 2456

ACIA atrage atenţia Contractul încheiat de Primăria Constanţa cu firma ce ridică maşini expiră la 1 aprilie

25 Mar 2015 2286

Pe plaja Princess Summer Club Vor fi prezenţi Connect-R şi Lora

14 Aug 2014 4089

„Nici măcar un leu din această sumă nu ajunge la buget“ Asociaţia Constanţa Ia Atitudine îi cere lui Mazăre revizuirea contractului privind ridicarea maşinilor parcate neregulamentar (documente)

27 Jun 2014 4255

ACIA face lumină în cazul "hingherilor" de mașini Primăria se alege cu praful de pe tobă

26 Jun 2014 2359

Primăria Constanța tace Contractul cu Litoral Connect firma care ridică mașinile abandonate, ținut la secret (document)

16 Jun 2014 3138