Uniți de aceeași pasiune și crez politic Nicoleta Ramona Dinu, fost senator USR de Constanța este consilier personal al primarului Capitalei, Nicușor Dan

  • Ramona Nicoleta Dinu este unul dintre cei care îl consiliează pe primarul general al Capitalei, Nicușor Dan
  • Dinu este consilier personal în materie de insolvență și guvernanță corporativă
  • Nicoleta Ramona Dinu este fost senator USR de Constanța în mandatul 2016-2020, de profesie economist
  • După mandatul de senator din partea USR Constanța, Dinu nu s-a mai aflat printre candidații la parlamentarele din anul 2000
  • În schimb a fost numită membru în CA-ul de la Canale Navigabile pe 19.01.2021
  • Potrivit declarației de avere completată la data de 22 iulie 2021, în calitate de membru provizoriu în Consiliul de Administrație al Companiei Naționale „Administrația Canalelor Navigabile“ Constanța, Nicoleta Ramona Dinu declara că este asociat unic al Ramona Fashion SRL și deține 50% din capitalul social al SC Tomis Nautic Club SRL

Ramona Nicoleta Dinu este unul dintre cei care îl consiliează pe primarul general al Capitalei, Nicușor Dan.
Dinu este consilier personal în materie de insolvență și guvernanță corporativă.
Nicoleta Ramona Dinu este fost senator USR de Constanța în mandatul 2016-2020, de profesie economist.
A absolvit Facultatea de Matematică și Științe Economice din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța.
Și tot de la această instituție de învățământ a obținut o diplomă de studii aprofundate în domeniul „Tranzacții Intraeuropene”, finalizând ca şefă de promoţie.
În perioada 1999-2000, la Facultatea de Științe Economice, Universitatea „Ovidius” din Constanţa, a continuat studii aprofundate în specializarea Tranzacţii Intraeuropene.
În paralel a început studiile doctorale la Universitatea „Al.I. Cuza” din Iaşi, obţinând titlul de doctor în Economie în 2006; Titlul tezei de doctorat: Creşterea şi dezvoltarea economică în lumea contemporană.

În perioada 2010-2012, a urmat Studii post-doctorale în Economie la Academia Română, Bucureşti; Titlul tezei de disertaţie: Instituţiile şi performanţa macroeconomică.

Ulterior a urmat o carieră universitară, devenind prin concurs, pe rând, preparator (feb. 1999), asistent (feb. 2002), lector (feb. 2005), conferenţiar (feb. 2008) şi profesor (oct. 2015) la disciplinele Microeconomie, Macroeconomie, Proiecte economice; Simulări de afaceri.

După mandatul de senator din partea USR Constanța, Dinu nu s-a mai aflat printre candidații la parlamentarele din anul 2000.
În schimb a fost numită membru în CA-ul de la Canale Navigabile pe 19.01.2021cu posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice, până la maximum 6 luni.
Mandatul de membru provizoriu al Consiliului de Administraţie a încetat prin ajungerea la termen, ultima zi de mandat fiind 21.11.2021, potrivit Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 5249 din data de 27.12.2021.


Potrivit declarației de avere completată la data de 22 iulie 2021, în calitate de membru provizoriu în Consiliul de Administrație al Companiei Naționale „Administrația Canalelor Navigabile“ Constanța, Nicoleta Ramona Dinu declara că este asociat unic al Ramona Fashion SRL și deține 50% din capitalul social al SC Tomis Nautic Club SRL.
În același an, judecătorii de la Tribunalul Constanța au închis procedura de reorganizare a activităţii față de societatea comercială Tomis Nautic Club SRL, cu sediul social în satul Lazu, comuna Agigea, județul Constanța.


Prin închiderea procedurii de reorganizare, instanța a dispus radierea din Registrul Comerţului a menţiunilor efectuate în baza încheierii nr. 109/06.03.2015 pronunţată de Tribunalul Constanţa, hotărâre prin intermediul căreia s-a dispus deschiderea procedurii generale a insolvenţei față de Tomis Nautic Club SRL.
 
Decizia Tribunalului Constanța a fost executorie.
 
După ieșirea din insolvență, societatea a numit administratori noi, după revocarea administratorului special.
 
Decizia privind modificările a fost luată la mijlocul lunii noiembrie 2021, informațiile fiind publicate în Monitorul Oficial al României.
 
Decizia a fost luată de Nicoleta Ramona Dinu (fostă Bundă) și Liviu Cătălin Bundă, în calitate de asociați ai Tomis Nautic Club SRL.
 
Aceștia au decis revocarea din funcția de administrator special a lui Liviu Cătălin Bundă și numirea ca administratori, pe o perioadă de 50 de ani, cu puteri depline, exercitate împreună sau separat, a Nicoletei Ramona Dinu și Liviu Cătălin Bundă.
 
Totodată, se arată în actele oficiale că durata societății este nelimitată.
 

Ce au în comun Nicușor Dan și Ramona Nicoleta Dinu?

Nicușor Dan a intrat în atenția publicului ca un activist civic. Este cunoscut drept fondator al asociației Salvați Bucureștiul, care a militat pentru respectarea legii în dezvoltarea urbană a Bucureștiului, bazându-și campaniile electorale pe ideea de a crea un București în care „să ne placă să trăim”. După un doctorat în matematică în Franța, Nicușor Dan s-a întors în țară, unde a fondat Școala Normală Superioară București, o instituție științifică având scopul de a îndruma spre cercetare pe cei mai buni studenți români.
Absolvent de matematică întocmai ca și Ramona Nicoleta Dinu, actualul primar al Capitalei a fost inițiator și fost președinte al partidului Uniunea Salvați România, candidat pentru funcția de primar general al Bucureștiului la alegerile din iunie 2012 și alegerile locale din 2016, consilier general al municipiului București în 2016 și, din decembrie 2016, deputat de București.
La alegerile locale din 2020, Nicușor Dan a fost ales în funcția de primar general al capitalei cu 42,8% din voturi.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și::

Proaspăt ieșită din insolvență Tomis Nautic Club, firma fostei senatoare USR de Constanța Ramona Dinu, modificări la administratori

Nicoleta Ramona Dinu l-a înlocuit pe Ionuț Rusu în Consiliul de Administrație al CN ACN Constanța
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE TEXT Ludovic Orban, prezent la Constanța, la Școala politică a Tineretului Forța Dreptei- „Actuala guvernare a promis spital în Constanța și nu a construit. Nu dă doi lei pe viața constănțenilor“ (FOTO+VIDEO)

30 Sep 2023 786

Afaceri Constanța Sorin Mocianu se retrage din Cin-Cin SRL, firma care administrează restaurantul cu același nume

29 Sep 2023 7125

Ludovic Orban, prezent la Constanța. Participă la Școala politică a Tineretului Forța Dreptei

29 Sep 2023 477

Dumitru Buzatu a fost exclus din PSD. Fiul său a demisionat din Guvern

23 Sep 2023 554

CL Hârșova funcționează incomplet Comisia de Abuzuri și Petiții din Camera Deputaților a analizat cazul unui consilier PSD care nu-și poate exercita mandatul

22 Sep 2023 548

#citeșteDobrogea Frontul Românesc - O formațiune politică bazată pe ideea naționalistă „numerus valahicus“

19 Sep 2023 1908

Şcoala de Vară a Tineretului Naţional Liberal Deputatul Bogdan Huţucă, președintele PNL Constanța -„Am recomandat tinerilor să fie cea mai bună variantă a lor"

17 Sep 2023 596

Proiect de lege Parlamentarii PSD vor pedepse de până la 25 de ani pentru cultivarea și traficul de droguri

16 Sep 2023 592

Reprezentanții PNL Constanța, prezenți la Școala de Vară a Tineretului Național Liberal de la Neptun (VIDEO)

15 Sep 2023 1026

Ministrul Cătălin Predoiu după ridicarea MCV-ului în domeniul Justiţiei Statul român are succes în obiectivele sale atunci când toate cele trei puteri cooperează“

15 Sep 2023 415

Școala politică de vară a partidului AUR se desfășoară la Neptun. Ce mesaj a transmis George Simion?

15 Sep 2023 894

MapN Reuniuni în cadrul SEDM

14 Sep 2023 469

Președintele AUR, George Simion „Nu avem un candidat stabilit pentru Primăria Constanța"!

12 Sep 2023 940

Protest USR la Ministerul Sănătății. Rafila, chemat să explice în Parlament tăierea banilor din PNRR pentru spitale. Este vizat și spitalul Mama și Copilul de la Constanța (VIDEO)

12 Sep 2023 652

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Cristinei Rizea, deputat neafiliat (DOCUMENTE)

12 Sep 2023 687