Primul talk show live pe pagina de Facebook a ziarului Dezvăluiri, un succes uriaş!

Peste 150.000 de persoane au urmărit prima dezbatere live realizată de ziarul Dezvăluiri pe pagina sa de Facebook, https://www.facebook.com/ziarul.dezvaluiri, în seara de 31 ianuarie. Emisiunea moderată de Mihai Răzvan Rotaru i-a avut ca invitaţi pe Cristi Brâncovan, vânătorul de infractori din Timişoara şi Călin Gavrilaş, jurnalist Dezvăluiri.
S-a discutat despre curajul unui tânăr (Brâncovan) care a luat atitudine împotriva reţelelor de hoţi din Timişoara, pe care îi urmăreşte, îi deconspiră şi îi dă pe mâna poliţiei. „Nu mă consider un erou, fac un lucru normal. Cu toţii trebuie să punem presiune pe instituţiile statului, dacă drepturile şi libertăţile nu ne sunt respectate”, a spus Brâncovan în emisiune.
În aceeaşi emisiune s-a dezbătut şi despre propunerile (la acea oră erau doar propuneri) Guvernului privind amnistia şi graţierea, Brâncovan fiind şi iniţiatorul şi unul dintre organizatorii protestelor din Timişoara.
Interesul publicului pentru această dezbatere s-a transpus şi în 2200 likeuri, 530 distribuiri şi aproape 1000 de comentarii. 
Înregistrarea emisiunii poate fi vizualizată AICI
Ne întâlnim pe pagina de facebook a ziarului Dezvăluiri pentru alte dezbateri la fel de tari!


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.