Maestrul Horia Vîrlan a gătit ieri, folosind echipamentele companiei DAAS (galerie foto)

DAS_bucatar_Horia_Varlan_.jpgOperatorii din industria horeca din zona litoralului Mării Negre şi nu numai au fost invitaţi ieri la Pavilionul Expoziţional, unde au participat la evenimentul Food & Bar Show.

Unul dintre principalii parteneri a evenimentului Food & Bar Show a fost compania DAAS România, care a asigurat necesarul de echipamente şi accesorii de bucătărie care au fost utilizate pentru prepararea unor reţete de paste, peşte şi diverse tipuri de carne. „Asemenea evenimente facilitează contactul dintre operatorii din industria horeca şi furnizorii de produse şi servicii destinate acestui sector. Imaginea noastră este reprezentată de maestrul bucătar Horia Vîrlan", a precizat Ana Maria Crivăţ, PR manager al companiei DAAS. Reprezentantul DAAS a mai precizat că în cadrul acestor evenimente ofertanţii interacţionează mai bine cu hotelierii şi patronii de restaurante. „Astfel, putem veni cu oferte personalizate de echipamente şi servicii, potrivit nevoilor industriei", a mai spus Ana Maria Crivăţ.

Pentru a demonstra că echipamentele şi accesorii de bucătărie furnizate de DAAS sunt de cea mai înaltă calitate, Horia Vîrlan a preparat două feluri de mâncare: steak (friptură) mânzat cu legume şi cu ierburi aromate şi file din biban de mare pe sparanghel cu sos de iaurt picant. Maestrul bucătar a reuşit să prepare în doar 60 de minute câte 20 de porţii din fiecare fel de mâncare. DAAS România a fost înfiinţată în anul 1993, iar în primii ani a activat exclusiv în domeniul comercializării maşinilor de îngheţată şi al dozatoarelor de băuturi răcoritoare. În anul 1995, s-a înfiinţat divizia de import de echipamente destinate industriei frigului şi bucătăriilor profesionale, iar în 1997 compania a lansat şi divizia de mobilier. În 2003, DAAS a trecut la importul direct de echipamente destinate horeca şi a obţinut exclusivitatea în România a două prestigioase mărci italiene - Mareno şi OEM. DAAS România este unul dintre principalii furnizori de echipamente pentru industriile horeca şi retail din România. Compania este prezentă pe piaţa românească de 17 ani şi are contracte de exclusivitate cu numeroase firme de renume din Ali Group Italia (echipamente horeca), precum şi cu Epta Group Austria (frig comercial). Birouri şi reprezentante DAAS se regăsesc în Bucureşti, Ploieşti, Cluj, Iaşi, Constanţa, Piteşti, Craiova, Braşov, Sibiu, Oradea şi Timişoara.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.