Cine sunt cei propuşi să facă parte din noul Consiliu de Administraţie al Nuclearelectrica

Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Societăţii Naţionale Nuclearelectrica SA va avea loc pe 24 aprilie, începând cu ora 11.00. Doar persoanele care sunt înregistrate ca acţionari ai SNN la data de 13 aprilie („Data de referinţă”) în registrul acţionarilor eliberat de Depozitarul Central SA au dreptul de a participa şi vota în cadrul AGOA.

În situatia neindeplinirii conditiilor legale pentru tinerea AGOA la data primei convocari, se convoaca o noua AGOA, dupa caz, pentru data de 25.04.2017, ora 11.00 avand aceeasi ordine de zi. In eventualitatea unei noi convocari, data de referinta stabilita pentru identificarea actionarilor indreptatiti sa participe si sa voteze in cadrul AGOA este aceeasi. Sedinta AGOA va avea loc la Hotel Crowne Plaza, Sala Transilvania, Bulevardul Poligrafiei nr. 1, Bucuresti. 

In vederea identificarii și dovedirii calitații de acționar a unei persoane care face propuneri pentru completarea ordinii de zi (sau care adreseaza intrebari in conformitate cu art. 13 din Regulamentul 6/2009), SNN poate solicita respectivei persoane extrasul de cont din care rezulta calitatea de acţionar şi numarul de acţiuni deţinute, extras emis de Depozitarul Central sau, dupa caz, de catre participanții definiți la art. 168 alin. (1) lit. b) din Legea nr. 297/2004 care furnizeaza servicii de custodie.

Ordinea de zi completata va fi publicata de Societate pana la data de 12.04.2017.

Pe ordinea de zi se afla si numirea a sase membri ai Consiliului de Administratie al SN Nuclearelectrica SA, pe o perioada de 4 ani, incepand cu data de 26 aprilie 2017, in conformitate cu prevederile art. 29 din OUG nr. 109/2011 cu modificarile si completarile ulterioare, ca urmare a incetarii mandatului a sase administratori la data de 25 aprilie 2017. (vot secret)  Printre propuneri sunt Daniela Lulache, din Bucuresti economist şi Nicolae Bogdan Codrut Stanescu, din Bucuresti, de profesie Jurist.

Un alt punct pe ordinea de zi este si numirea de membri provizorii ai Consiliului de Administratie, pe o perioada de 4 luni, incepand cu data de 26 aprilie 2017, in conformitate cu prevederile art. 641 alin (4) si alin. (5) din OUG nr. 109/2011 cu modificarile si completarile ulterioare. (vot secret).

Propunerile sunt Andreas Eva-Georgeta, Timişoara, Licentiat al Universitatii Europene din Lugoj – Facultatea de Drept, Anton Cristian-Romulus, Licentiat Universitatea Romano-Americana – Management, Gentea Cristian, din Pitesti, Licentiat Universitatea Bucuresti – Facultatea de Fizica, Lulache Daniela, din Bucuresti, Licentiat Academia de Studii Economice Bucuresti, Misa Ionut, Licentiat Universitatea “Ovidius” Constanta – Facultatea de Stiinte Economice, Stanescu Nicolae Bogdan Codrut, Licentiat Universitatea Hyperion Bucuresti – Stiinte juridice, Licentiat Universitatea Petrol si Gaze – Inginer, Tatar Florin-Constantin din Constanta Licentiat Universitatea Politehnica Bucuresti – Facultatea de Automatizari si Calculatoare, Tudorache Iulian-Robert din Pitesti Licentiat Universitatea Lucian Blaga Sibiu – Facultatea de Stiinte Juridice. 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitație la Nuclearelectrica Serv SRL, controlată de Nuclearelectrica SA! (DOCUMENT)

28 Mar 2023 1543

Un nou administrator provizoriu la Nuclearelectrica Serv. Cine face parte acum din CA

27 Sep 2022 2943

Povestea oficială și mai puțin știută! Cum a intrat în insolvență Clubul Sportiv Asociatia Axiopolis Sport Cernavodă!

23 Aug 2022 2704

Administratorul provizoriu al Nuclearelectrica Serv a renunțat la mandat, dar și la președinția CA. Cine a fost numit în locul său

14 Jul 2022 2132

Nuclearelectrica SA, la judecată cu TXP Advisers SRL

29 Jun 2021 1676

RAAN, singurul furnizor de apă grea pentru centrala de la Cernavodă, în faliment

28 Jan 2016 1929

Ancom 96 SRL Constanţa prestează servicii pentru scanerele Nuclearelectrica (document)

05 Feb 2015 3494