Complexul Panoramic-Belvedere-Amfiteatru se deschide la 1 august. Pe cine invită, Mohamad Murad, la Marea Deschidere


  • Complexul Panoramic-Belvedere-Amfiteatru revine în circuitul turistic.

„Din 1 august, dr. Mohammad Murad readuce la viață emblema litoralului românesc!

Complexul Panoramic-Belvedere-Amfiteatru revine în circuitul turistic după o perioadă de mai bine de 10 ani de când a fost lăsat în voia vântului, nisipului și a sării.

Familia Phoenicia a făcut față cu brio acestei provocări și vă așteaptă cu brațele deschise!”, anunță omul de afaceri pa pagina de Facbook a Complexului hotelier Amfiteatru Belvedere Panoramic.
 
După care acesta continuă:
 

„Dăm sfoară-n țară!

Dacă tatăl, bunicul, străbunicul sau vreun cunoscut de-al dumneavoastră au participat activ la construcția sau amenajarea ansamblului hotelier Amfteatru-Belvedere-Panoramic, între anii 1970-1971, ne-ar face mare plăcere să i se comunice că ne dorim să participe la Marea Deschidere, ca invitat de onoare!

Vă rugăm să ne ajutați să găsim persoanele care au contribuit în acea perioadă la acest proiect deosebit!”




Orban la Complexul hotelier
 
Reamintim că, la data de 23 iulie, primul ministru Ludovic Orban, a participat la inaugurarea Hotelului Amfiteatru, al omului de afaceri Mohammad Murad, acesta fiind ultimul punct pe lista vizitei oficiale a premierului la Constanța.


Primul ministrul a fost însoțit de președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, de candidatul PNL la Primăria Constanța, senatorul Vergil Chițac, de candidatul PNL pentru Consiliul Județean Constanța, Mihai Lupu, dar și de alți liberali de marcă ai Constanței.

„Este o investiție benefică pentru turismul din România, o investiție privată, într-un loc care e încărcat de amintiri, un loc foarte frumos care, din păcate, în urma unei privatizări nefericite, a încăput pe mâna unui proprietar care nu a investit și o bună perioadă de vreme, aceste trei hoteluri care erau un fanion pe vremuri pentru litoralul românesc au fost lăsate în paragină. Iată că un om a avut curajul să cumpere aceste hoteluri, deși erau în paragină, să își asume răspunderea și riscurile realizării unei investiții și aceste hoeluri vor funcționa din nou“, a declarat, atunci, premierul Ludovic Orban.

La rândul său, omul de afaceri Mohammad Murad a făcut următoarele declarații:

„Sunt foarte multe ieșiri care arată clar modul nostru de implicare cât de implicați suntem și cât de atenți suntem încât să putem continua, nu să continuăm să facem profit, ci să continuăm să asigurăm locuri de muncă pentru oamenii pe care îi avem. Pe 15 martie, când a fost dată starea de urgență, m-am izolat în acest complex, cu o echipă de 500 de persoane. Am hotărât să avem un rezultat pe măsură și, iată, avem acest rezultat. Și, cu această ocazie, mulțumesc echipei mele și am arătat că se poate și în România. Ce n-au putut să facă mulți în 25 de ani, 30 de ani, am făcut în cinci luni“.

„Am luat multe sistem de la multinațională, pentru a-i putea concura și aici, și peste hotare. Vom continua cu același mod de a gândi, doar să ne dați o mână de ajutor, să putem face treabă în liniștea pe care ne-o dorim cu toții. Mulțumesc că ați ajuns aici, contează foarte mult pentru noi. Este  un proiect moral înainte de a fi material. Când eram student mă plimbam și admiram, ca mulți alții, ce înseamnă România. Mă bucur foarte mult că am putut să refac valorile turismului românesc, nu numai aici, sau la Lido, sau la Majestic. De ani de zile m-am angajat să asum acest proiect, unul după altul. Iar acum cred că este nevoie de alt mod de a gândi și de aceea cred că voi începe alte proiecte mult mai interesante pentru România, pentru că este nevoie să întoarcem înapoi tot ceea ce înseamnă experiență, să depășim ideea de profit, ideea de cifre, de notoritate și să ne punem în slujba statului român, să îl putem dezvolta“, a mai adăugat omul de afaceri Mohammad Murad.

Sursa foto: Facebook/ Panoramic-Belvedere-Amfiteatru+Arhivă ZIUA de Constanta


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#alegerilocale2020 Mohammad Murad- “L-aș vota pe Claudiu Palaz”

20 Sep 2020 2306

Finala Miss Litoral 2020, găzduită de Complexul „Amfiteatru Panoramic Belvedere” din Olimp (galerie foto+video)

16 Aug 2020 3677

A fost redată gloria „perlei litoralului românesc”. Cum arată Complexul Amfiteatru-Belvedere- Panoramic (galerie foto)

12 Aug 2020 16431

#alegerilocale2020 Corina Martin, candidat la Primăria Constanța, din partea Partidului Ecologist Român, după ce Mohammad Murad și-a anunțat candidatura

01 Aug 2020 4632

#alegerilocale2020 Afaceristul Mohammad Murad a intrat oficial în cursa pentru Primăria Constanța

01 Aug 2020 3306

Este oficial Complexul Amfiteatru - Belvedere - Panoramic, al omului de afaceri Mohammad Murad, inaugurat în această seară. Cine participă la deschidere (galerie foto și video)

01 Aug 2020 5036

Inaugurare cu fast în week-end Complexul Amfiteatru-Belvedere-Panoramic, al omului de afaceri Mohammad Murad, își deschide porțile (galerie foto)

31 Jul 2020 75738

Fosta „perlă a litoralului“, complexul Amfiteatru-Panoramic-Belvedere din Olimp, cumpărată de Mohammad Murad

22 Dec 2016 7539

Celebrul actor Jack Nicholson a cumpărat complexul hotelier Amfiteatru-Belvedere-Panoramic din Olimp? (video)

27 Jul 2016 9982

Evaluate la peste 700.000 de lei Două terase şi barul-cafenea Orient din staţiunea Olimp, scoase la mezat (document)

09 Jul 2016 3554

Petreanu.ro Dezolanta moarte lentă a unei foste glorii

18 Jul 2014 2404

Tot mai mulţi proprietari de hoteluri de pe litoral îşi scot afacerile la vânzare

16 Jul 2014 2356