Constănțeancă numită vicepreședinte la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului. Orban a semnat ordinul

Ieri a fost publicată în Monitorul Oficial al României Partea I numărul 358 din 5 mai Decizia numărul 236 prin care Ruana-Florina Ceaușescu a fost numită vicepreședinte la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS).

Decizia este semnată de primul ministru Ludovic Orban și contrasemnată de secretarul general al Guvernului Antonel Tănase.
 
Până acum Ruana-Florina Ceaușescu a fost inspector la Direcția Generală de Proiecte - Serviciul Promovare Proiecte Europene din cadrul Consiliului Județean Constanța.
 
Ruana-Florina Ceaușescu este, în prezent, cel de-al treilea vicepreședinte al autorității alături de Claudiu Constantin Năstasă, și Oana Maria Sava.

Președintele AAAS este Gheorghe Adrian Miuțescu.
 
Despre AAAS

Potrivit paginii oficiale de internet a instituției Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului (A.A.A.S) este instituţia românească de referinţă în domeniul administrării/ vânzării acţiunilor statului şi al valorificării creanţelor cu o experienţă de peste 20 de ani.

Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului este cea mai lungă prezenţă pe piaţă în calitate de administrator al activelor şi intereselor economice ale statului român, având cea mai mare experienţă acumulată în diferite segmente decizionale pe acest domeniu.

Partener recunoscut de organismele internaţionale şi coordonator al programelor de restructurare, eficientizare şi privatizare a activelor statului, A.A.A.S. are o contribuţie esenţială la maximizarea rezultatelor administrării intereselor economice ale statului.

Autoritatea are atribuţii în domeniul administrării – privatizării, postprivatizării şi valorificării creanţelor, având, în prezent, 220 de angajaţi cu expertiză în zona juridică, insolvenţă, management şi analiză financiară.

Sursa foto: aaas.gov.ro
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firma Heliofarm, în care statul este acționar, își prelungește creditul bancar. Împrumutul, garantat cu bunurile societății

07 Aug 2020 1299

Fostul senator PPDD Marian Vasiliev, la judecată cu Guvernul Orban. A pierdut (minută)

09 Apr 2020 1325

Marian Vasiliev, la judecată cu Guvernul Orban, după ce a fost demis de la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului

05 Feb 2020 3359

Constănțeanul Marian Vasiliev, demis din funcția de vicepreședinte al Autorității pentru Administrarea Activelor Statului

30 Dec 2019 2223

Proces pe Legea 10/2001 Prinţul Paul Philippe al României a chemat în judecată Oraşul Eforie. Ieri s-a pronunţat instanţa

22 Dec 2018 2454

Au fost schimbați președinții de la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului, Agenția Domeniilor Statului și Protecția Mediului

03 Mar 2017 3660

Constănțeanul Marian Vasiliev vice la Administrarea Activelor Statului. Oana Schmidt-Hăineală la Justiție

17 Jan 2017 4344

Vicepreședintele Autorității pentrul Administrarea Activelor Statului a părăsit postul

22 Jun 2016 1879

Președinte nou la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului

06 Jun 2016 2644

Licitaţia este organizată de AAAS Peste 250.000 de acţiuni ale SC Dobromin SA, de vânzare

05 Dec 2015 2402

Societatea Construcţii Feroviare SA, cu sediul în Constanţa, în insolvenţă

16 Sep 2015 2964